דעתכם על ‎Dell Inspiron 6400 -1539‎

בגושח

New member
דעתכם על ‎Dell Inspiron 6400 -1539‎

שלום וערב טוב , החלטתי לרדת מהעניין של קניית מחשב בחו"ל בגלל עניין האחריות . מצאתי את המחשב הנ"ל ב KSP . המחשב אמור לשמש אותי בזמן הלימודים ולסחוב את התוכנה AUTOCAD ועוד מספר תוכנות שרטוט . האם המחשב הזה יספיק לי ל 4 שנים הקרובות ? המחיר שלו 5290 ש"ח , האם המחיר הוגן ? קראתי במספר אתרים שהמחשבים של דל נחשבים למחשבים נחותים , האם כך הדבר? תודה. זה המפרט שלו : CPU:‎ ‎Intel® Core 2 Duo processor T7200 2.0GHz, 667 MHz FSB, 4MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎: ‎1024 MB 667MHz (2 x 512 MB)‎ ‎ HD‎ :‎120 GB 5400 rpm‎ ‎ Display:‎ ‎15.4” WXGA (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎: ‎Intel® 950GML upto 224MB shared system memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎WiFi 802.11‎ ‎ Card Reader‎ ‎Integrated 5-1 Card Reader ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Parallel‎ ‎ No‎ ‎ Serial‎ ‎ No‎ ‎ S-Video Out‎ ‎Yes‎ ‎ USB‎ ‎ 4XUSB 2.0‎ ‎ RJ-45‎ ‎ Yes‎ ‎ FireWire‎ ‎ Yes‎ ‎ MIC‎ ‎ external microphone-in connector (mono)‎ ‎ Line In/Out‎ ‎ external speakers/headphone ‎ ‎ OS‎ ‎Windows Visa Home Basic (English)‎ ‎ Weight‎ ‎2.9 kg (6.6 lbs)‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell 53WHr Li-ION ‎ ‎ Warranty‎ ‎3 years (labour)‎

Jan22

New member
עבור תוכנות גראפיקה עדיף שתיקח

כרטיס מסך יותר חזק ממה שהדל מציע לך. הוא מכיל GMA950 SHARED ,כלומר חלק מהזיכרון שלו מוקדש לחישובי מעבד ,מה שמשאיר עבור הכרטיס פחות זיכרון. הכרטיס הזה מיועד לאנשים שעיקר העבודה שלהם לא קשורה לגראפיקה ,מה שלא קורה אצלך. עדיף שתיקח כרטיס החל מX1400 ATI או 7400 NVIDIA ,אלה ''ההתחלה'' של הכרטיסים המקצועיים. מבחינת שאר המפרט ,הוא מצויין.איך אומרים ''אליה וקוץ בה'' ? הקוץ כאן הוא הכרטיס ,פרט לו ,הנייד מעולה !

בגושח

New member
וכפי שאני מבין אין לי אפשרות לשדרג אותו , לא?

כמו כן קראתי שחשוב לקנות עם כ.מסך שתומך ב DX10 . עד כמה זה קריטי?

Jan22

New member
WIN VISTA מכיל DX10

אבל XP לא תומך בDX10. נאמר בפשטות ,אם עיקר העבודה שלך קשורה לשרטוט/עריכה/סרטונים/משחקים/ גראפיקה ,קח כרטיס מקצועי. ברוב הניידים שקיימים אין אפשרות לשדרג כרטיס מסך.

למעלה