../images/Emo68.gifמספר הערות קטנות
התכנון בכללי די נוח וזורם, אבל כאשת מקצוע יש לי מספר הערות שכדי להתייחס אליהן. הזכרת שהבנייה באזור מאוד קר..... האם ישנה התייחסות לתכנון אקלימי? לא שמתי לב לכך... מהם הכיוונים וכיוון פתיחת החלונות? כל המיטות ניצבות על הקירות החיצוניים , איזה בידוד ועובי קיר קיימים? אישית , אוהבת מאוד שני חלונות צרים מצידי המיטה ולא מעל הראש , נותן המון אור ואפשרות לפתוח/ לסגור חלון מבלי לריב עם הבן זוג....
בסלון הייתי שוקלת לשנות את הקיר עליו נשענת הספה - יוצר מסדרון ארוך.אולי כדאי לפתוח יותר את החלל ולקבל מסדרון קצת יותר קצר / יותר אווירירי. במטבח - לא הייתי מציבה מקרר בצמוד למשטח השיש הקטן , כדאי לחשוב עוד קצת על התכנון , כי נוצרת פינה לא יעילה. אולי להגדיל שם מעט את הפינה או לשנות. מבחינת הכניסה , זה עובד נכון , אבל במטבח פחות... ביציאה האחורית , הייתי מרחיקה את הדלת בעוד כ-50 ס"מ כך שהדלת כולה תפתח על הקיר ולא תפריע למי שיוצא מהחדר. בנוסף , הייתי מוסיפה על הקיר חלון ארוך וצר להכנסת אוויר ותאורה לאזור המשפחה . בחדר רחצה הורים - הייתי מגדילה את המקלחון , הרי יש הרבה חלל ולמה להצטופף במקלחון סטנדרטי. אולי הייתי פותחת את הדלת מכיוון חדר ההורים ( כן , אני יודעת שזה יוצא מול המיטה..... אבל זה מאוד נוח לצאת ישר ליד הארון ולהתלבש. כדאי לבדוק אופציה של יצירת נישה בקיר האמבטיה עבור שידה מול מיטת ההורים. בכללי עבודה טובה. שיהיה במזל טוב