דעתכם על הכתבה הבאה?

stan123

New member
דעתכם על הכתבה הבאה?

כתבה קצת שולית, אבל סתם את דעתכם בשאלה הנצחית: כלא או סופרבול? אני מעריך שחלקכם כבר קרא אותה, אבל סתם בשביל תגובותיכם...

omrili77

New member
אכן השאלה הנצחית... ../images/Emo3.gif

נתקלים בזה כ"כ הרבה, שזה ממש הפך לבעיה... תארו לכם כמה הוא יתבאס אם הם יגיעו לסופרבול גם בשנה הבאה (או בכל שלב במהלך 5 שנות המאסר שלו)...

Yo-man

New member
לדעתי הוא היה צריך להיכנס במועד

ועל עבירה של רישיון נהיגה מזוייף הוא היה מבלה בבית כלא שהשמירה בו מינימלית, ובבית כלא כאלה מוציאים את האסירים לחופשות קצובות. אין מצב שהוא לא היה מקבל חופשה לסופרבול... עכשיו נחכה ונראה אם יהיה צורך בכלל לבקש חופשה בשנה הבאה, ואם כן -אם יתנו לו.

ofribecker

New member
מדובר בשלושה אידיוטים

קודם כל השופט! בן-אדם! תבדוק שמה שטאנק מספר לך זה אמת לאמיתה, ותן לו את הרגע. אז מה אם קודם כבר נתת לו לבלות את הקריסמס? זה הסופרבול של אח שלו, זה יכול לקרות אולי פעם בחיים. העונש שטאנק קיבל הוא שישה חודשים, לא עונש לכל החיים... אם הוא מחמיץ את האירוע זה עונש לכל החיים. אז זה האידיוט הראשון. האידיוט השני הוא טאנק בעצמו. אם כבר לא אישרו לך, בן אדם! יש טלויזיה, בכל מקום, אפילו בכלא אפשר לראות את הסופרבול. זה לא שווה חמש שנים נוספות, אפילו שזה אחיך. האידיוט השלישי הוא טיירון קארטר. היה חייב להסביר לאח שלו שחמש שנים בכלא זה יותר מדי בשביל כזה דבר. שיקליט לו, שישלח לו תמונות, שישלח לו את הלומבארדי טרופי לבית הסוהר, אבל בן אדם! חמש שנים? יותר מדי. למרות כל מה שאמרתי, אם זה היה אח שלי, אני לא יודע, אולי הייתי נוהג בדיוק אותו דבר. אבל אם זה יקרה, אני מבקש שלא יקשיבו לי.

Yo-man

New member
הוא לא ידע מראש שהוא יקבל 5 שנים

כתוב בכתבה שהעונש בהחלט היה מפתיע...

omrili77

New member
כתוב שהוא לא ביקש בכלל

בגלל שהוא כבר קיבל את כריסמס, זה לא שלא אישרו לו

הקטע המעניין פה זה שהוא פשוט

הימר. כלומר, אם הם לא היו מגיעים לסופרבול עדיין ייתכן שהיה מקבל 5 שנים על שבועיים איחור. מסכים שיש כאן שלושה טיפשים בסיפור אבל לבחור יש חתיכת ביצים.

למעלה