דעתכם חשובה לי.

שמלת תחרה1

Well-known member
אמת ?
שקר?
אחר?
שערוריה המפגינים בבלפור לא קיבלו משכורות ותובעים את אהוד ברק ואמיר השכל במליוני שקלים

מקסים 45

Well-known member
אמת ?
שקר?
אחר?
שערוריה המפגינים בבלפור לא קיבלו משכורות ותובעים את אהוד ברק ואמיר השכל במליוני שקלים
חלקם קיבלו מלונית חינם למשך שבועיים , לא שכר מתאים?

Harrington

Well-known member
מנהל
אמת ?
שקר?
אחר?
אין לי כל דרך לדעת אם התביעה הספציפית הזאת מוצדקת. אך ברור לכל בר דעת שלפחות חלק מהמפגינים פועלים שם בשכר. הרי לחברה' צעירים שלא ממש מעור(ב)ים בחברה ובפוליטיקה אין כל עניין לצאת להפגין נגד ראש הממשלה. או שזה לא מעניין אותם, או שהם לא רואים איתו בעיה מיוחדת. רובם ככולם עושים זאת לשם שכר בלבד ואין כל חדש בעניין הזה. כמובן שקיימות הכחשות. תמיד היה כך ותמיד יהיה כך. ועדיין זה המצב :). רואים את המימון הכספי אגב גם בשלל היבטים אחרים של המחאות האלו כמו הסעות, דגלים ודברים אחרים. שום דבר מהנ"ל הרי לא נמסר למישהו בחינם.

תקווה25

Well-known member
אין לי כל דרך לדעת אם התביעה הספציפית הזאת מוצדקת. אך ברור לכל בר דעת שלפחות חלק מהמפגינים פועלים שם בשכר. הרי לחברה' צעירים שלא ממש מעור(ב)ים בחברה ובפוליטיקה אין כל עניין לצאת להפגין נגד ראש הממשלה. או שזה לא מעניין אותם, או שהם לא רואים איתו בעיה מיוחדת. רובם ככולם עושים זאת לשם שכר בלבד ואין כל חדש בעניין הזה. כמובן שקיימות הכחשות. תמיד היה כך ותמיד יהיה כך. ועדיין זה המצב :). רואים את המימון הכספי אגב גם בשלל היבטים אחרים של המחאות האלו כמו הסעות, דגלים ודברים אחרים. שום דבר מהנ"ל הרי לא נמסר למישהו בחינם.
מתוך ניסיון אתה אומר.הרה כל הביביסטים מקבלים משכורת להפגין.חחחחחחחחח

דיברגנט חדש

Well-known member
מעניין האם החלת"ניקים הצהירו על הכנסות אלו..
אם הם לא הצהירו, אין להם קייס לתביעה.
אני מניח שאין להם חוזה, כך שהאופציה היחידה שלהם היא ע"י הקלטתו ואני מניח שגם את זה, הם לא עשו.
מה לעשות, כשאין שכל ---> אין דאגות! :)

נסיך.333

Well-known member
אם הם לא הצהירו, אין להם קייס לתביעה.
אני מניח שאין להם חוזה, כך שהאופציה היחידה שלהם היא ע"י הקלטתו ואני מניח שגם את זה, הם לא עשו.
מה לעשות, כשאין שכל ---> אין דאגות! :)
אם כמה יבואו לבית משפט אני חושב שהשופט יקבל את טענתם
בתנאי שלא יזרקו נעל..

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אתה ממש מאמין לשטויות .
ממש? :-/
אז דעי לך גברת תקווה...
שבתור אזרח נאמן למולדת. |דגל|
אשר שרת את צבא ההגנה לתפארת מדינת ישראל. |חייל|
ובנוסף גם שילם תמיד את המיסים שלו במלואם ובזמן.
לכן אני חושב שיש לי את הזכות המלאה להאמין גם ל"שטויות". :-):

Harrington

Well-known member
מנהל
מתוך ניסיון אתה אומר.הרה כל הביביסטים מקבלים משכורת להפגין.חחחחחחחחח
לא, דווקא לא. אבל בהחלט יתכן שחלק כן (אם כי לא ברור לי בדיוק על אלו הפגנות את מדברת. לא כ"כ שמעתי על הפגנות ביביסטיות).

למעלה