דעתכם בנידון

דעתכם בנידון

היום נודע לי שישנם מגזרים בעולם החרדי שמזדיינים עם סדין, ולמה כוונתי: בלילה הראשון מגיעים עם ההורים לבית. ההורים שוהים שם מספר דקות ולאחריה הזוג נכנס אחר כבוד לחדר השינה. האשה מוציאה מהארון סדין שהוכן מבעוד מועד ומכסה את עצמה. באמצע הסדין ישנו חור בשביל הזין של הבעל. ואז דוחף לה את הזין בכוס... ואז לילה טוב והולכים לישון... יש לכם על מנהג זה השגות?

אורן2004

New member
הפלצה...

סתם השמצה מיושנת. סקס אצל דתיים סוער לא פחות מאשר אצל כל אחד אחר, את אני יודע מהיכרות אישית עם מס´ חרדים שכלפי חוץ נראים מאה שערים למהדרין...

זיבלון....

אז רמת הכתיבה שלך מראה על רמתך....ילד בכיתה ד' אולי..???? אז תדע לך שממזמןןןןןןן.....אבל מזמן חרדים לא עושים אהבה דרך סדין וגם פעם אם בכלל עשו אז היו אלו הקיצוניים שבחרדים.... אז...שיפשוף נעים עם מחשבה טובה.... פירססס....אני במחזור היום..לא להתייחס...

סליחה

אני מבקש את סליחת חברי הפורום... התנצלות: ניתן לומר שרמת הכתיבה שלי היא מתחת לכל ביקורת. אולם העליתי נושא זה אך ורק להוסיף מעט "רוח" בפורום, כי פשוט משעמם.

bugbuster

New member
למען ההגינות... הוא צודק.

אני לא נמרח על העבר, אבל דווקא שאיקסית ברקע, אלה היו ימיו המדהימים של הפורום בשנה שמכיר אותו. הרבה אופפ טופיקססס.. השתולליות.. ומילה אחת חשובה. קהילה. ישנן עכשיו פנטזיות די בנאליות.. מבלי לפגוע באיש.. אבל הן עומדות באויר. במצב של תסיסה, גם פנטזייה בנאלית הופכת לחלק מהאוירה. למה נראה לי שהפכנו להיות נורא מעונבים. מכופתרים. גם כשהפנטזייה לוהטת, פרועה, היא בסופו של דבר.. תבלחו לי.. צפויה? לפני שבועיים או שלושה, גולשת כאן תיארה זיון על המרפסתתתתתתת מול השכנים אופפפפפפפפפפ! אופפפפפפפפפפפפפפ אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ או לדוגמא Xית.. שולפת מהשרוול מציצה תוך כדי נהיגהההההה הדברים האלה חסרים! היום יומי אבל המפתיע. ונכון, אני משוחד, כי ממחפש גם מעבר לנועז מחפש סטוי. הזוי. ובכלל מה אני כל הזמן מדבר על עצמי, כבר עדיף לי המושבניק שיבוא ישר מהרפת.

למעלה