דעתכם בבקשה...

דעתכם בבקשה...

אם הייתם מתחילים לצאת עם מישהו\י והייתם לאט לאט תוך כדי כל מיני שיחות שאתם עושים בטלפון ובפייסבוק מגלים שהבנאדם סובל מחוסר בטחון מטורף ו"מתגונן" הרבה פעמים מכל מיני דברים... זה היה מוריד לכם ממנו או שבכל זאת הייתם נשארים שם ואולי אפילו מנסים לעזור לו לעבוד על החלק הזה? אשמח לתשובה ... תודה מראש!
 
מעודד

במידה, אם אני רואה שהיא צריכה מטפל מקצועי ארמוז ואם לא תבין אעשה שיחה: כשתסימי לטפל בעצמך ותהיי מוכנה לקשר - צרי קשר. בני זוג אינם מטפלים, נכון בזוגיות צריך להיות תמיכה ועזרה אבל בצורה מידתית וסבירה, אם רואים שיש בעיה חריגה (סמים, אנורקסיה, פוביות למיניהן, וכו') לדעתי חייבים להפנות לאיש מקצוע הרי כשאוהבים אדם באמת רוצים את הכי טוב בשבילו, לא כך ? עם כל הצער, כמי שהיה במקום כזה ולא כל כך מזמן מרגישים משהו כמו בתמונה..
 

daoli

New member
תלוי אם את רוצה להיות מטפלת שלו או מאהבת

לי אישית זה היה מוריד ממנו לגמרי! אין לי סבלנות למתוסבכים.
 
כנראה שטעיתי באבחון...

הבנאדם פשוט מלא באגו של עצמו ולא חסר בטחון!!! הוא ממש דפוק וטוב שגיליתי את זה בפגישה השנייה ולא אחרי הרבה זמן ביחד... וכן יש לו הרבה תסביכים הוא ממש מפגר... מה יהיה ? חחח
 
גל אין לך מושג עד כמה אתה צודק :)

כשהוא זה שדי הרס את הדברים, שיחק משחקים אידיוטיים, איחרתי לפגישה ראשונה לא במכוון כמובן. והוא בדרך לפגישה השנייה שלנו כתב "את לא יכולה לצפות ממני להגיע בזמן כשאת בעצמך לא הגעת בזמן"- קיצור הבנאדם רצה "להחזיר לי" כמו ילד קטן, כשאמרתי לו שלי לא מתאים אז הוא אמר "לא לא לא, לי לא מתאים" ואח"כ עוד העז לתת לי "טיפים למציאת זוגיות" והתחיל לקרוא לי דפוקה ומתוסבכת ושבחיים לא תהיה לי זוגיות טובה וש"אף גבר לא יראה אותך בתור אם לילדיו"... הייתי אומרת היסחפות מטורפת!!! כל זה בגלל שנפגע לו האגו מכך שדחיתי אותו... למרות שהוא די הביא את זה על עצמו עם האס אמ אס המטופש הזה שהוא שלח, הוא לא ראה את זה כמשהו שיכול להרוס... ואני תוהה לי האם נשארו גברים שפויים בעולם הזה, ובמדינה הזאת? :) מה אתה אומר?
 
התשובה שלי ברורה

ברור שנשארו גברים שפויים במדינה הזו, לפחות כמו שנשארו נשים שפויות... לא מתרשם מהילד, אלה הצהרות ילדותיות שהייתי מצפה לשמוע מתלמיד בכיתה ו... שזה לא יטריד אותך לרגע... מה שכן, זה רק מקל על הגבר הבא, לעומת הילד - הוא ייראה ויישמע הרבה יותר טוב... :))
 

Megie

New member
תלוי!

אם אני רואה את הבחור כבן זוג פוטנציאלי-וזה רק חיסרון אחד שנראה כמו משהו בר טיפול..הייתי הולכת על זה, אם זה משהו קיצוני יותר..אולי הייתי משנה הגדרה ורואה בו ידיד שזקוק לחיזוק..ועוזרת. אם מראש זה ידיד-אז אעזור בשמחה ואנסה לחזק אותו.. אם הבחור רוצה מעבר לידידות, והחלק הזה בו לא מתאים.. אז אין מה להמשיך ולעזור..הייתי חותכת את הקשר.
 
למעלה