דעתכם בבקשה....

patael

New member
דעתכם בבקשה....

הדמות היא אומן מוסיקה אלקטרונית DEEP JAZZ וזה צוייר בהשפעת המוסיקה שלו. אני צייר מתחיל, שנתיים בערך...(חדש בפורום) רציתי לדעת חוות דעתכם על הכיוון, הגוונים במחשב לא יצאו משהו. תודה. **בכל פעם שאני אומר את האמת, אוטובוס עובר ברעש**

FicusTree

New member
זה ממש יפה!

ממש... מוסיקאלי :) זה כאילו שהכל נסחף ברוח המוסיקה.. צבעי הרקע מעולים, וגם הדרך שבה עשית את הרקע.. האווירה מאוד אפלולית, חמה אבל הדמות כאילו מרחיקה אותנו מהציור (וגם השחור תורם לזה).. בכל מקרה... יצירה טובה, אהבתי.

patael

New member
האם יש דרך להעלות תמונה...

גדולה? הגדלתי אותה בעורך תמונות שלי, ועדיין זה נשאר בפורום באותו הגודל... מה אתם אומרים?

shookiti

New member
אני חייבת להגיד לך ../images/Emo13.gif

שאיך שראית את הציור הדבר הראשון שאמרתי זה "וואו..." הצבעים שלך, מביעים כל כך הרבה רגש. אישית אני מפרשת את הצבעים האלה בצורה של כעס פחד חרדה ממשהו. להראות נוחכות. סערת רגשות בהחלט הייתה שם סביר להניח שהתחברת מאד למוזיקה והיא עשתה לך משהו.

patael

New member
ראשית תודה (פחד?)

לא חשבתי על זה, כצייר מתחיל הסממנים הפסיכולוגיים של הציור לא משפיעים עלי, כי לא תמיד אני מבין אותם או את משמעותם. לגבי המוסיקה, זה הדבר היחידי שמניע אותי (מיד אחרי בת הזוג שלי)... **איך ששם צחקנו, לא בכינו שנים**

patael

New member
DEEP JAZZ

זה סוג של מוסיקה אלקטרונית, כמובן זה JAzz עם נגיעות אלקטרוניות. יש המון סוגים, יש : elctro Jazz Jazz house abstract Jazz acid Jazz (ממש לא אסיד או טרנס). לדעתי, מוסיקה ענקית. אם תרצה עוד פרטים, רק תגיד.

patael

New member
ככה....

לגבי אומנים, אני הייתי ממליץ להתחיל עם ST GERMAIN באלבום BOULEVARD זה JazzHouse אחד הטובים קליל וטוב. אני התחלתי עם האומנים: Kruder&Dorfmeister באלבום The K&D Session . זה מוסיקת צ´ילאווט עם נגיעות Jazz אלקטרוניות, הוא כפול, והוא המוביל בתחום. מקווה שעזרתי.

patael

New member
ועוד משהו....

אני ממליץ עם על united futer organization זה Acid Jazz איכותי. רצוי לשמוע בחנות לפני שקונים. ביי.

*GormE*

New member
ST GERMAIN הוא ענקי!!!!!!

אם זה אלקטרו ג´אז אז אני בפנים

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא patael ../images/Emo24.gif

שלום וברוך הבא אל הפורום, שמח שהצטרפת אלינו עם עבודה מעניינת, ספר לנו קצת על הטכניקה בה השתמשת, תודה

patael

New member
ראשית תודה שפנית אלי

אני לא יודע האם יש טכניקה מסויימת אחת המאפיינת את הציור, מה שכן, כל הציור, אבל כולו בהשפעת מוסיקה. אני די מתחיל באומנות, אני לומד לבד, עם קצת טיפים מחבר. בגדול, מעט צבע במברשת, לא הרבה שכבות, לפחות לא בדמות, והמון אמוציות ואהבה לדמות. ** אני הולך ולא חוזר למקום שממנו באתי **

למעלה