דעתכם בבקשה

דעתכם בבקשה

הייתי היום בלמטייל עודפים ראיתי 3 נעליים שהתאימו לתקציב 1. garmond strata gtx [גורטקס+ויברם) 500 ש"ח 2. aigle actimium [גורטקס+ויברם] 470 ש"ח 3. aigle line 7 [גורטקס סוליה של חברה אחרת] - 380 ש"ח. התקציב שלי היה עד 400. שלושת הזוגות היו נוחות האקטימיום קצת יותר קשות. מה דעתכם על הדגמים והחברות [גרמונד מוכר,אקטימיום לא ראיתי הרבה מקומות שמוכרים]. אופי הטיול שלי כרגע עוד שבועיים חודשיים בסין. [הבק דור,דיאלוג הנמר] ואולי בשנה הבאה איסלנד.

לצערי לא מצאתי את תמונה של האיגל השניות

הם היו נורא אטרקטיביות מבחינת המחיר

לא חוות דעת אבל...

לדעתי לא צריך את הנעליים האלה לטיול בסין. מספיק נעליים רגילות .ספורט או גבוהות. זה סתם בזבוז כסף! אתה לא צריך את זה.

למה ביזבוז כסף?

קודם כל המחיר לא גבוה במיוחד ואפשר גם לפעמים למצא מבצעים והנחות בייחוד בחנויות המפעל. דבר שני, מן הסתם הוא יצא לעוד טיולים ככה שזה לא רק לסין. דבר שלישי, לטיול שהוא מעבר לטיול מוזיאונים בברצלונה-פריז-רומא צריך נעלים טובות עם אחיזה ותמיכה טובה. אז למה לא להשקיע בעצם?

כי....

לסין לא צריך נעליים כאלה נ-ק-ו-ד-ה! קודם כל... זה לא משנה אם המחיר גבוה או נמוך זה לא נחוץ לסין! דבר שני... גם אם יצא לעוד טיולים אין זה אומר שהוא צריך נעליים כאלה (אולי הטיול הבא זה לדרום מזרח אסיה או אירופה?) דבר שלשי...סוד טיילתי כמה שנים טובות בטיולים שהם "מעבר למוזיאונים בברצלונה-פריז-רומא ואף פעם לא הזדקקתי לנעליים כאלה! בכל אופן אמרתי את דעתי שזה אינו נחוץ לטיול בסין. הבחור מספיק גדול כדי להחליט לבד...

ממש לא מסכימה

אם הוא מתכון לעשות טרקים בסין או אפילו סתם לטייל בהרים באזור סיצ'ואן יונאן או להסתובב עם התיק הגדול על הגב הוא יצטרך נעלים טובות. נעלי ספורט רגילות הן לא מספיק תומכות ולא יעשו את העבודה. ואני לא מבינה איזה אופציה אחרת לנעלים גבוהות יש לך...

אין לי כוונה להכנס לויכוחים אדיוטיים עם אנשים

כנראה שאני טיילתי "בהרים וגרסלנד" אחר ממך ביונאן וסיצואן.... והטרק המצחיק של טייגר ליפינג גרוג מצריך נעליים "משובחות"... סוג טיול כן או לא... גם לנפאל לא קניתי נעלים "מיוחדות" ולא הייתי זקוק להם. כל אחד ודעתו האישית לדעתי לסין זה בזבוז. יום טוב לכולם

ששש

New member
ציוד בהתאם לאופי הטיול ולא ע"פ שם המדינה

מה הקשר בין שם הארץ לסוג הציוד או הנעליים הנדרשות? אם באירופה והוא מתכנן לעשות טרקים בהרים אז נעלי ספורט יספיקו? ואם הוא מטרק בסין במשך כמה ימים עם כל הציוד על הגב אז סתם נעליים יתמכו לו בכף הרגל כמו שצריך? או שאתה לא מכיר מספיק מה הם טיולים רגליים או שאתה בכל מקרה ומראש נגד נעליים ייעודיות וטובות המעניקות גם תמיכה לקרסול גם מספקות אחיזת קרקע טובה וגם הגנה טובה על כף הרגל מכל מיני פגיעות חיצוניות. ולא ממש משנה לך לאין האדם נוסע גם הוא עושה את חוצה ישראל, שלא יבזבז מאות שקלים אלא פשוט יטייל במה שיש לו ואחרינו המבול.... אגב לגבי הנעליים, הן מיועדות לעומס קל עד בינוני, לא הייתי מציע לבנות עליהן עומסים גדולים ולאורך זמן, בכלל זה גם הגרמונט.

jeshu

New member
מלבד מה נוח לך תעשה חיפוש בפורום על השאלה "גורטקס - כן או לא".אולי זה יעזור לך להחליט.

pako27

New member
האיגל הם בלוף של נעל

לך על הגרמונט ותהינה מנעל טובה במחיר טוב .

למעלה