דעתי

aviel08

New member
דעתי

זאת שטות נוראה מה שאתה (יפה והיחיה) אמרת כי בכל קשקר לא משנה כמה אוהבים ישר קווים שאסור לחצות אותם כי היא תסלח לו על בגידה אז למה שלא יתחיל גם להרים ידיים הרי על בגידה היא סלחה אז על מכות לא? ואז זה נגרר

A d i 23

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

זכותך להביע את דעתך, אבל איך אתה יכול לבטל דיעה, תחושה, מחשבה של אדם אחר ?! דבר בשם עצמך בבקשה ! וגם ההשוואה שעשית היא כל כך שגוייה ונוראית ! אין שום קשר בין בגידה, לבין אלימות ! אין לי מושג איך הגעת מהנושא המדובר למכות..
הגזמת לחלוטין !!!

A d i 23

New member
ועוד דבר..

תלמד לשרשר את הודעותיך, אין צורך לפתוח שרשור חדש.

aviel08

New member
הבנתי

ותודה על ההערה........ פשוט זאת לא הגזמה כי אם היא תסלח על הכל למה שהוא לא יפריז? וגם ימשיך לבגוד הרי היא כבר סלחה פעם אחת היא תסלח שוב היא הרי אוהבת אותו לא? שמע אני שמעתי על מקרים כאלה אני לא סתם זורק באויר דבר גורר דבר

A d i 23

New member
זו ועוד איך הגזמה !

ואף האשמה חמורה ! לטענך גבר שבגד/בוגד בבת זוגתו, אלים ?!?!?! מה הקשר ????? ואם היא בחרה/בוחרת לסלוח לו על אותה בגידה, זה עניינם האישי בלבד, ואין כאן מקום לרצח אופי שכזה ! ואגב, אני לא מסכימה גם עם ההכללה הזו, שגבר שבוגד, לא אוהב ! החיים הם לא שחור לבן ! זה ששמעת על גברים בוגדים שהם גם אלימים כלפיי בת זוגתם, זה עדיין לא הופך את כולם לכאלה ! אז אנא ממך, הימנע מהכללות שכאלו.. אין קשר בין בגידה, לבין אלימות ! אלו שני דברים שונים לחלוטין !

aviel08

New member
תגידי מאיפה.....

את ממציאה שאני אמרתי שגבר שהוא בוגד הוא אלים? אני ניסיתי להעביר לכם שחציית קווים אדומים היא אסורה ואמרתי שאם היא סלחה על זה אז הוא יכול להשתגע ולהמשיך לבגוד ובנושא המכות זה נושא לגופו אני מתכוון שאם הוא היה נאמר כן? היה מרביץ לה והיא הייתה סולחת אז זה היה על אותו העיקרון וגבר שבוגד כן הוא לא אוהב מספיק או שהקשר משעמם אותו או שהיא נכשלה ולא ריצתה אותו או שזאת הייתה נפילה כי מי שאוהב באמת יודע להחזיק אותו במכנסיים אני הייתי עם מישהי 4 שנים וואלה היו לי הזדמניות שללאונרדו דה קפריו לא היו והסתובבתי והלכתי כי.....אני יודע שאם הייתי זורם זה היה פוגע בה והסתכלתי על עצמי מנקודת המבט שלה ושאלתי את עצמי מה אני הייתי מרגיש אם זה היה הפוך והייתי משתגע חחחחחחחח ולא יודע איך בכלל הגעתי לנושא הזה של לספר לך על עצמי (-=

A d i 23

New member
ממש אבל ממש לא אותו עיקרון !

יש הבדל עצום בין בגידה לבין אלימות ! עצום ! ההשוואה הזו רחוקה מלהיות במקומה ! ואני לא המצאתי כלום ! תקרא את ההודעה שלך ! שחור על גביי פורום.. "היא תסלח לו על בגידה אז למה שלא יתחיל גם להרים ידיים הרי על בגידה היא סלחה אז על מכות לא ? ואז זה נגרר" שוב, העולם הוא לא שחור או לבן, יש המון אפור באמצע שיש להתייחס אליו ! כל מקרה לגופו ! החיים הם לא תרגיל מתמטי על פי נוסחאות, שיש תשובה והסבר אחד לכל דבר ! אתה חושב ככה, אחרים חושבים אחרת.. כל אחד ותחושותיו, כל אחד וניסיון החיים שלו.. אז אל תנסה להיכנס לנעליים שהם לא שלך ! אל תקבע עבור אחר איך הוא מרגיש או לא מרגיש.. ובטח אל תציג את הדיעות שלו כשטות גמורה כפי שציינת בהודעתך הראשונה. זה ממש לא לעניין.

aviel08

New member
חחחחחח

והייתי אומר שנסחפת עם ההגרדה "רצח אופי" חחחח למה על מי קידרגתי האשמתי מישהו באתי למישהו בטענות? רצח אופי אחחחחח זאת לא הייתה בחירת מילים נכונה

למעלה