דעתי

דעתי

על כל הנושא הזה של "כבאות על סף קריסה" : כמו שידוע לכל מי שמבקר לעתים קרובות בפורום הזה ישנה בעיה עם הכבאות בארץ. אבל אני אישית מאמין שהגלגל יסתובב ולאחר זמן מה העניין יסתדר מפני שבלי כבאות אי אפשר. הכבאים הם מגנים על האדם מפני דברים שבן אדם פשוט לא יכול להתמודד. לכן כאשר יהיה סגירה של רשויות פיטורים וקיצוצים יראו המושחתים בחלונות הגבוהים שהמצב לא טוב ושנפשות תמימות נפגעות ויתקנו את זה. לצערי במדינת ישראל עד שאין נפגעים רציניים לא לוקחים יוזמה (קחו לדוגמא אסון ורסאי, גשר מכביה ועוד ועוד)

את

כל התגובות לזה אני מבקש לשרשר כהודעה לזה , ולא בתור הודעות חדשות כי הנושא חשוב לי ואני רוצה לראות את כל דעות האנשים השונות בלי ללכל לאיבוד

לדעתי...

אנשים ישארו מטומטמים כשהם עכשיו... כל עוד מערך הכבאות וההצלה בארץ ימשיך לפעול, גם אם זה אומר שיהיו 20 כבאים בכל הארץ שפועלים על כבאית מק אחת, תמיד יאשימו את הכבאים על רשלנות, וככה באמת נתפרסם, רק באור אחר לגמרי ממה שרצינו... לדעתי - עיצומים לאלתר! רק זה יעבוד עבודה במתכונת מצומצמת. אין לי מושג איך זה הולך, אבל בהחלט ירגישו את החיסרון של הכבאים..... אולי אז יבינו כמה אותו "כיבוי", שאנשים שואלים אותי מה אני מוצא שם, חשוב.....

למעלה