דעתי!!!!!!!!!!!!

Uranium

New member
דעתי!!!!!!!!!!!!

רציתי שתגיבו על כתבה קטנה שכתבתי!!!!!!!!!!!! דעתי על המצב והטרנספר-
דעות מולדת מטומטמות ביותר - לעשות טרנספר בהסכם?!?!?!?!?!?
זה כמו שתבוא למישהו תיכנס לו לבית תגור שם בלי לשאול אותו ופתאום להחליט שהוא צריך ללכת מהבית!!!!!!!!!!! כי להזכירכם ארץ
הייתה הכית שלהם לפני שבנו והתיישבנו פה וזכותם להמשיך לחיות פה, ואתם יודעים מה?! גם לא אכפת להם מה היה כתוב בספר הדפוק ביותר בעולם שמישהו המציא שקואים לו התנ"ך שכתוב בו להתיישב בא"י!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בואו נרגיע כי הם לו יצאו מהארץ שלהם בגלל שאנחנו אומרים להם אז כולם להוריד פרופיל ולהפסיק לחשוב רק על עם ישראל כי ככה בדיוק קרה לנו במלחמת העולם השניה שלגרמנים היה אכפת רק מעצמם, והם האשימו את כל היהודים בבעיות הכלכליות שהיו במדינה שלהם באותה תקופה, בדיוק כמו שאנחנו מאשימים את כל הערבים, ושכולם אשמים בפיגועים!!!!!!!!!!!!
כי בסוף גם להם מגיע מדינה ובסופו של דבר, וזה לא חשוב אם זה יקח עוד 5 שנים או עוד 500 שנים, בסופו של דבר יהיו פה שתי מדינות 1.ישראל 2.פלשתין ולמי שיש בעיה עם זה יכול להמשיך להלחם אבל המלחמה לא תוביל אותנו לשום מקום!!!!! אלה לסיומה ולשלום לאחר מכן! אז בואו נקדים את המאוחר ונעשה שלום!!!!
ועוד משהו בקשר למתנחלים - רק רציתי להגיד שהמפגרים האלה שחושבים שהם עושים שליחות קודש, אז כדי שירגיעו גם בגלל שהם יוכלו להגיע למקומות האלה בביטחון מלא יותר כשאנחנו בשלום עם פלשתין והם יוכלו לבקר במקומות האלה בלי שום בעיה כשהם לא יהיו שלנו ולא יקרה כלום אם הם לא יהיו שלנו, ואם יש מתנחלים שיש להם בעיה שישארו שם ויחיו במדינה פלשתינית כי אנשים שלא רוצים להגן עליהם לא יגנו עליהם עוד ומצדי שיחיו במדינה פלשתינית!!! ככה נפתר מהם!!!!! ומהקשקושים שלהם!!!!!!!!!! ואם בסופו של דבר זה יקרה אז בואו כל ארץ ישראל נדאג לאחר השלום לדברים חשובים יותר כמו שיפור המצב הכלכלי בארץ ולדאוג לאדמותיה (לא כולל הגדה והרצועה), ודאוג לאיכות הסביבה, כי אין לנו זמן למלחמה בארץ ישראל!!!!! בואו נחייה במדינה דמוקרטית ללא הבדל והפליה בין דת, גזע ומין!!!! לעתיד ולעולם טוב יותר!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה לכל נוער מרצ שעזר לי להסתכל לכל הצדדים (כולל מולדת)!!!!!!!!!! נ.נ. - שלחתי את ההודעה הזאת גם בנוער מולדת ולא כדי שתכנסו לפורום זה!!!!!!! אף אחד לא הצליח להנות לי בחוכמה על מה שכתבתי!!!!
(האם זה אומר שלמולדת אין גיבוש דעה נרחב מספיק?!? זה לפחות מה שאני הסקתי מזה!!!) המשיכו בדרך השלום
תבור - סניף מודיעין

מסכים בכל מילה!!!

יש לי את אותן דעות פשוט לא ידעתי איך להגיד אותן. כל הכבוד!

ימיממה

New member
תנך זה לא ספר דפוק

זה אמונה של אנשים ועם את לא מאמינה בזה זה לא אומר שזה דפוק

לביא1

New member
תבור היקר מסניף מודיעין...

אתה מראה סימנים של שטיפת מוח קשה ושיטתית דבר שלא מפליא אותי כל כך. ולפני שאתה צועק ססמאות והצהרות חסרות שחר אולי תבסס אותם , אין מה להביע תגובה חכמה להודעה כל כך אבל כל כך לא אינטילגנטית. אני עצמי כתושב מודיעין אשמח אפילו להסביר לך בהזדמנות פנים אל פנים את עמדותי. ואגב התנך זה לא ספר שהומצא הוא מסמך היסטורי שמקובל על חוקרים רבים והוכחות לאמיתותו ההיסטורית ניתן להוכיח זה שהוא משלב בתוכו גם סיפורים בידויים, איזה סיפור אמיתי לא הוסיף קצת אקשן כדי למשוך יותר קוראים?:)

cnogl

New member
אתה אדם טיפש ושטוף מוח...

מר תבור היקר: א. תמיד הייתה אוכלוסיה יהודית בא"י (גם לפני 500, 600, 700 ואלף שנה - אם אתה מעוניין אני יכול להפגיש אותך עם כמה משפחות). ב. אדם שקורא לספר בכלל ולתנ"ך בכלל "ספר דפוק" הוא אדם אומלל, מסכן וקטן, צר אופקים ובעל עוורון נפשי קשה. ספר באשר הוא תמיד מכיל דברים מופלאים, לא משנה מה תוכנו - ודווקא התנ"ך, שהוא המופלא והמרתק שבספרים (לפעמים אני וחבריי - חילונים גמורים, מרצניקים, יושבים עליו ליד הנרגילה עד ארבע חמש לפנות בוקר בימי שישי ודנים בו). גם אין כל קשר בין ספר - שהוא יצירה ספרותית לבין אמונה, שיכולה להיות המסר של תוכנו. אדם שלא יודע לעשות את ההפרדה הזאת... טוב הוא מסכן. ג. המתנחלים הם לא מפגרים - הם אנשים בעלי עקרונות מוצקים בדיוק כמו שלי - רק שהעקרונות שלי ושלהם הפוכים. ולא, זה שהם לא מאמינים בדרך שלי מה לעשות, לא הופך אותם לטיפשים. ולגבייך... אינני יודע מי הדריך אותך ומי מדריך אותך, אך עם זאת התוצאה יש לבחון היטב את תפקוד המדריך - אשר במקום לחנך לעקרון הטלת הספק נכראה כי הוא מעביר שטיפת מוח בפעולות - זהו דבר מסוכן ביותר, אשר ממנו תמיד חששתי. מעל במה זו אני קורא למדריך שלך לערוך חשבון נפש עמוק עם עצמו ולרוני פרומן והצוות החינוכי לברר את מהות הפעולות אותן מעביר סניף מודיעין ואופיין. שלכם, גיל

לביא1

New member
תמיד טוב לראות אנשים שפויים מהצד

השני של המפה הפוליטית.

בוא לא נקפוץ למסקנות...

גיל היקר, אהלן אני מדריך את תבור ואשמח אם לא תעביר ביקורת על הפעולות שלי לפני שאתה נכנס אליהן. אם היית בודק היית יודע שבסך הכל היו לנו שלוש פעולות שעוד לא נגעו בעניינים פוליטיים אלא החלו דווקא בנושאים ערכיים שקשורים להטלת ספק. אני התומך הגדול ביותר של הטלת ספק וחבל לי שאתה שכביכול אמור להיות אדם שבודק וחוקר ולא קופץ למסקנות, לא בודק לפני שהוא משמיץ את המדריכים של חניך מסויים. לקחתי את זה מאוד, אבל מאוד אישית, ואני חייב לומר שאני המום מההתלהמות שלך!!!!! אני לא יודע אם אני וסתיו מדריכים טובים או לא, אבל אנחנו לא שוטפי מוח!!!!

cnogl

New member
אם כך אני מתנצל

אני מקווה שתקבל את התנצלותי, לא יכלתי לדעת מהו מספר הפעולות שעברו החניכים והדברים עצמם הדהימו אותי והדאיגו אותי יותר מכל דבר אחר שקורה כרגע בנוער - כיוון שהמערכת החינוכית מבחינתי היא הדבר החשוב והמהותי ביותר בנוער, ופגיעה בה היא דבר בלתי נתפס ואסור מיסודו מבחינתי, כמו כן אצור איתך קשר במסרים כדי להבהיר עוד כמה נקודות. שלך, גיל

Uranium

New member
אני מקווה שהבנת

אני מקווה שהבנת. ופעם הבאה אל תקפוץ למסקנות כל כך דפוקות. וחוץ מזה אני בכלל לא שטוף מוח בכלל. גיבשתי את הדעות האלה לבדי ועם חבר שלי, ואף אחד לא הכריח אותי, לימד אותי או טיפל בי בצורה כזו שאני יהיה שטוף מוח.
אבל מאוד הגיוני שהכתבה הייתה יותר מדי קיצונית. אם כך אני מצטער! לאון - אני מקווה שלא תעשה מזה סיפור בפעולה הבאה.

Uranium

New member
לכל מי שרוצה להגיב!!! בבקשה....

לכל מי שרוצה להגיד... בבבקשה תקראו את הכתבה השניה שלי שבה אני כותב על טעויות שכתבתי, והתנצלות!!!! אז אין למה לעשות עניין!!!!

למעלה