דעתי!!!!!!!!!!!!
רציתי שתגיבו על כתבה קטנה שכתבתי!!!!!!!!!!!! דעתי על המצב והטרנספר-
דעות מולדת מטומטמות ביותר - לעשות טרנספר בהסכם?!?!?!?!?!?
זה כמו שתבוא למישהו תיכנס לו לבית תגור שם בלי לשאול אותו ופתאום להחליט שהוא צריך ללכת מהבית!!!!!!!!!!! כי להזכירכם ארץ
הייתה הכית שלהם לפני שבנו והתיישבנו פה וזכותם להמשיך לחיות פה, ואתם יודעים מה?! גם לא אכפת להם מה היה כתוב בספר הדפוק ביותר בעולם שמישהו המציא שקואים לו התנ"ך שכתוב בו להתיישב בא"י!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בואו נרגיע כי הם לו יצאו מהארץ שלהם בגלל שאנחנו אומרים להם אז כולם להוריד פרופיל ולהפסיק לחשוב רק על עם ישראל כי ככה בדיוק קרה לנו במלחמת העולם השניה שלגרמנים היה אכפת רק מעצמם, והם האשימו את כל היהודים בבעיות הכלכליות שהיו במדינה שלהם באותה תקופה, בדיוק כמו שאנחנו מאשימים את כל הערבים, ושכולם אשמים בפיגועים!!!!!!!!!!!!
כי בסוף גם להם מגיע מדינה ובסופו של דבר, וזה לא חשוב אם זה יקח עוד 5 שנים או עוד 500 שנים, בסופו של דבר יהיו פה שתי מדינות 1.ישראל 2.פלשתין ולמי שיש בעיה עם זה יכול להמשיך להלחם אבל המלחמה לא תוביל אותנו לשום מקום!!!!! אלה לסיומה ולשלום לאחר מכן! אז בואו נקדים את המאוחר ונעשה שלום!!!!
ועוד משהו בקשר למתנחלים - רק רציתי להגיד שהמפגרים האלה שחושבים שהם עושים שליחות קודש, אז כדי שירגיעו גם בגלל שהם יוכלו להגיע למקומות האלה בביטחון מלא יותר כשאנחנו בשלום עם פלשתין והם יוכלו לבקר במקומות האלה בלי שום בעיה כשהם לא יהיו שלנו ולא יקרה כלום אם הם לא יהיו שלנו, ואם יש מתנחלים שיש להם בעיה שישארו שם ויחיו במדינה פלשתינית כי אנשים שלא רוצים להגן עליהם לא יגנו עליהם עוד ומצדי שיחיו במדינה פלשתינית!!! ככה נפתר מהם!!!!! ומהקשקושים שלהם!!!!!!!!!! ואם בסופו של דבר זה יקרה אז בואו כל ארץ ישראל נדאג לאחר השלום לדברים חשובים יותר כמו שיפור המצב הכלכלי בארץ ולדאוג לאדמותיה (לא כולל הגדה והרצועה), ודאוג לאיכות הסביבה, כי אין לנו זמן למלחמה בארץ ישראל!!!!! בואו נחייה במדינה דמוקרטית ללא הבדל והפליה בין דת, גזע ומין!!!! לעתיד ולעולם טוב יותר!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה לכל נוער מרצ שעזר לי להסתכל לכל הצדדים (כולל מולדת)!!!!!!!!!! נ.נ. - שלחתי את ההודעה הזאת גם בנוער מולדת ולא כדי שתכנסו לפורום זה!!!!!!! אף אחד לא הצליח להנות לי בחוכמה על מה שכתבתי!!!!
(האם זה אומר שלמולדת אין גיבוש דעה נרחב מספיק?!? זה לפחות מה שאני הסקתי מזה!!!) המשיכו בדרך השלום
תבור - סניף מודיעין
רציתי שתגיבו על כתבה קטנה שכתבתי!!!!!!!!!!!! דעתי על המצב והטרנספר-