דעתי

yonien

New member
דעתי

אני בדרך כלל רק משקיף פה וגם ראיתי את המועצה האחרונה באיחור מה כי אני בארה"ב...

אני רואה את התגובות נגד שגב ואני רוצה להגיד ששגב הוא הבן אדם היחיד שבא מההתחלה ושיחק את המשחק. כמובן שיש לציין שהוא מודע למדיום מאחר והוא הפיק תכנית ריאלטי אבל זה לא משנה.

הוא בשום שלב לא בא לבוקי ואמר לו שהוא איתו עד הסוף. שגב רצה להבטיח את מקומו בגמר והוא אכן עשה זו. אם הוא היה נמצא במועצה ההיא עם נטלי שהייתה בת ברית שלו הוא לא היה מצביע לה וכולם פה אני חושב יודעים את זה.

אין לי שום דבר נגד ענת, נהפוך הוא, שיחקה מעולה חוץ מההתנהגות שלה בשני פרקים. ואנה.... שם במקרה כי התחברה עם תורג'י הבריון.

מי שאומר על שגב שהוא בוגד וכולי בגלל ההדחה של בוקי, צריך לקרוא גם לבוקי גנב- כי זה בדיוק על אותו משקל; מהלך משחקי.

בקיצור, אני עם שגב אול דה וווי

פוואר

New member
שאפו סוף סוף אחד שחושב בהגיון ומבין עניין

רוקסין

New member
שטויות ברסק עגבניות אמריקאי

שגב היה בוגד בנטלי ותוקע לה את הסכין בגב בדיוק כמו שעשה לכל השאר, בלי למצמץ אפילו, אם זה היה הוא או היא מי שיעלה לגמר. שגב לא היה סופר את נטלי ממטר. יותר מזה, שגב כבר בגד גם בנטלי בערב ההדחה שלה, כשלא הצביע כמוה, וזו גם היתה הפעם הראשונה ש"בן הברית שלה" שגב לא הצביע כמוה, וראה זה פלא, זה גם הערב שבו היא הודחה. וראינו עוד לפני זה איך שגב סוגר עם תורג'י בכלל על אנה. אבל ההפקה לא הראתה לנו איך בכלל הגיעו לנטלי. ואני לא אתפלא כלל אם שגב היה מעורב בהחלטה הזאת...

טוב, זה כבר שקוף

שאת קרובה משפחה או משו של הפרחה הרדודה ארונוב.
היא תהיה בגמר, היא ידעה שהיא בגמר ושלחו אותך לזיין את המח.
אחרת אין שום הגיון לאובססיביות שלך, עד כדי להגיע לרמה של לטעון שהוא יוצא יותר רע מבן אדם שרצח 3 נשים.
את מביכה.

כ"כ מתאים לפרחה הרדודה הזאת לפעול ככה.
מאוד מפתיע שיש לך רק "חברה" אחת בפייסבוק גברת פוקסמן....

BeWitched

New member
שטויות במיץ גזר בולגרי

שגב לא בגד בנטלי שהיתה הברית שלו וגם חברה שלו. הוא ניסה להרים את ברית דאנג וללכת איתה נגד טיניום אבל יוליה המזגזגת הרסה את זה.

Im All That

New member
אכן...

שמתי לב שאצלה הפייבוריטים לא אחראיים לשום דבר!
אנה היא ככה כי היא התחברה לתורג'י..
יוליה היא ככה כי היא התחברה לשגב..
שגב אף פעם לא בגד בנטלי, הוא היה איתה מההתחלה והתכוון להישאר איתה עד הסוף!, אף אחד לא באמת יודע מה היה מאחורי ההדחה ההיא כי ההפקה המטומטמת לא הראתה לנו, אבל מה שכן זה שאם הם היו מצביעים אותו הדבר, נטלי גם ככה הייתה המודחת - אז אני לא מבין באיזה סרט הרוקסין הזו נמצאת.
שגב נישא לאחד את דאנג, הוא רצה להדיח את תורג'י, ויוליה סיכנה את הכל, והלכה מתורג'י לשגב הלוך חזור וקיבלה את מה שמגיע לה! אין מה לעשות!

רוקסין

New member
בולשיט! שגב לא רצהלאחד את דאנג

שגב הבוגדני תכנן להדיח את יוליה, ואם היא לא היתה זוכה בחסינות הוא גם היה מדיח אותה האפס המאופס והבוגדני. הפחדן העלוב פחד כל הזמן מתחילת העונה ועד סופה על העור הרכרוכי והפחדני שלו, אפילו לעמוד מול אנה במבחן האש הפחדן העלוב הזה שיקשק ורעדו לו הביצים שאין לו. כל התנהלותו לאורך כלהמשחק נבעה אך ורק מתוך פחד ולא שום דבר אחר. פחדן עלוב שבגד בכל מה שזז על האי.

רוקסין

New member
ניסה להרים את ברית דאנג?

על מה אתה מדבר ריבונו של עולם? הבן אדם הרס במו ידיו את השבט שלו. הביאלכך שדאנג החליפו באופן טוטאלי את שבט טיניום במועצת השבט וההדחות. בזה אחר זה הם עפו, וגם שגב עצמו כמעט ועף אילולא טיניום לא היו מצילים את התחת העלוב לו באותה מועצת שבט אחרונה לפני האיחוד. ומעניין כמה נוח לכולכם פה לשכוח את זה, כאילו שגב הגיע לגמר בכוחות עצמו, ולא בגלל שטיניום חיסנו את האפס המאופס הזה עוד בהדחה האחרונה לפני האיחוד, כשאפילו החבר הכי טוב שלו מתכנן להדיחו.

BeWitched

New member
את מערבבת ומשכתבת את ההיסטוריה

שגב ויתר אחרי שהתייאש לאחד את דאנג ואז טיניום נהיה שליט כי הם כן שמרו על איחוד, תצפי שוב בפרקים

Death Punk

New member
ואת שכחת...

ששגב הציל את אנה ובחר להדיח את תורג'י, ואח"כ את ענת!
תיהי בטוחה שאם באחת מהפעמים האלו, הוא היה מדיח את אנה אז היא לא הייתה חוזרת למשחק ועכשיו הייתה עם המושבעים! - שזה עוד הוכחה לכך שהיא לא עשתה כלום בשביל להתקדם!, כל הזמן התחבאה מאחורי ענת ותורג'י!, מה גם שהיא ממש לא מודל לחיקוי כמו מה שאת מנסה לעשות ממנה!, אישה שוביניסטית מגעילה, מתנהגת כמו אישה כנועה!, גועל נפש - זה הכי מגעיל הנשים האלה שלא עומדות על שלהן, שלא מנסות להוכיח את עצמן - ככה היא הייתה - בן אדם דוחה ממש כמוך!

רוקסין

New member
שגב לא הציל אנה, שגב הציל את עורו הפחדני

והרכרוכי, כי הוא ידע שאם לא, הוא זה שיודח. וכמה חבל שעוד באותו ערב הברית המשולשת לא פיצלה קולות והדיחה את האפס הבוגדני הזה אחת ולתמיד מהמשחק.

Death Punk

New member
כנ"ל לגבי בוקי וגניבת הפסלון!

את פשוט חולת נפש!
החיים זה לא תוכניות ריאליטי, חפשי לך כאלה!

Death Punk

New member
סבבה...

מה שאני טוענת ה שלא צריך להסתכל על זה ככה...
כי בזכות עזאם, ענת הגיעה רחוק.
בזכות משה, תורג'י הגיע רחוק.
בזכות מיכל, עזאם הגיע רחוק.
בזכות שגב, בוקי הגיע רחוק (פעמיים).
בזכות יוליה, בוקי הגיע רחוק.
בזכות תורג'י, אנה, ענת ועזאם, שגב הגיע רחוק.
בזכות בוקי, שגב הגיע לגמר.
בזכות שגב, אנה הגיעה לגמר.
בכלל לא צריך להסתכל על זה ככה, המשחק הוא להדיח אנשים. שגב לא צריך לומר תודה לאף אחד על זה שעזרו לו כמו שהוא לא מצפה לקבל תודה ממישהו שהוא עזר לו.
ואם כבר שגב הציל את בוקי פעמיים! והם לא היו בברית! שגב לא חייב כלום לבוקי - בוקי גנב את הפסלון בשביל עצמו! לא בשביל שגב! והוא עה את מה שצריך והוא ידע שבוקי מהווה איום בגמר ולכן הוא לא רצה שהוא יהיה איתם בגמר! וזהו, ל צריך לעשות חשבונות על כל אחד ומי הציל את מי ולמה וכו' - זה המשחק והוא תמיד דינאמי והוא תמיד משתנה...

למעלה