דעתי

דעתי ../images/Emo124.gif

אני ממש נגד הנסיעות לחול במלחמה.. כי אנחנו ישראליים! ואנחנו צריכים לחוות את כל הדברים שעוברים על מדינת ישראל.. גם את החוויות הקשות כמו המלחמה...וחוצמזה שהמלחמה היא חוויה שצריך לזכור.. ואחרי זה נוכל לספר לנכדים והכל.. וזה יהיה כזה נחמד.. ואנשים שהולכים לחו"ל פשוט בורחים.. ומשאירים אותנו להתמודד עם כל זה.. אז איזה זכות יש להם אחרי זה לחזור?? כאילו שילכו מתי שרע להם ושיחזרו מתי שטוב להם?? אני מצטערת אם כיוונתי את זה אישית.. אבל אני פשוט חושבת ככה.. ולשיר מור עדיה ושלי: זאת אני רותם!! הגעתי לפורום.. מזל טוב לי!!

Pink Punk Girl

New member
רותםםםםםםםםם ../images/Emo124.gif../images/Emo24.gif

טוב את כבר יודעת מה דעתי בנושא ..
זו לא המלחמה שלנו (
)
ואם סתם איש אחד משוגע מחליט לערב אותנו אין לנו מה לסכן את חיינו ..
. טוף, תהני לך בפורום
ספרי לנו על הוריך ואוי אפילו כדאי שתפרטי קצת על עצמך לא
..... ב-
שיר

היי רותם! ברוכה הבאה!

אני (לדעתי...)רוצה לגור בארץ אחרת אבל אני לא הולכת לעשות את זה
ולמה? כי זאת הארץ של היהודים
ואנחנו צריכים להגן עליהה
ואפילו אם אנחנו רוצים לגור בארץ אחרת אז... לא
מדינת ישראל
זו הארץ שלנו
ואנחנו לא יכולים לעזוב אותה
אנחנו צריכים להישאר ולתמוך בכל ארץ ישראל ולהילחם ו-ל-נ-צ-ח-
עזבו... אני מחורפנת עכשיו!!!

זבל18

New member
מה שהיר רשמה זה נכון...

פה לפחות מגינים עלינו על כל התקפה שתבוא.. בחול אם יתקפו אותנו אנטישמים או ערבים (מי שיבוא ראשון..) המשטרה תלעס מסטיק בפנים שלנו ותצחק.. ראה ערך פוגרום ורוסיה..

*neta*

New member
לי היום נודע שבמקרה של מתקפה

אנחנו נלך לאחי שבירושלים, ואת ירושלים לא יתקיפו כך שבמקלט לא נהיה אפילו.. אבל הבית שלו קטן (יחסית לשלנו) ואין מחשב, אין אינטרנט (מן הסתם..), ואני ממש לא רוצה להיות עם כל המשפחה בלי יכולת להתנתק מהם לכמה שעות! מה שמזכיר לי..בבית במקלט הקטן שלנו..מה אני אעשה אשחק איתם שח? דמקה? דוקים?? אני מתחילה לחשוב איך מכניסים את הטלוויזיה לשם

את ירושלים לא יתקיפו? ../images/Emo16.gif

ברור שהמרכז יהיה איזור תל-אביב רמת-גן, אבל אני בכלל לא בטוח שאת ירושלים לא יתקיפו. במלחמת המפרץ (´91) היינו בחדר אטום עם ערכות מגן וממ"ט (הייתי בן שנה וחצי, ואני זוכר!
), ככה שבירושלים אולי קצת יותר בטוח, אבל לא צריך להגזים.. אגב, באיזה איזור תהי? נוכל להיפגש
.
ניר

*neta*

New member
ירושלים לא יתקיפו

ירושלים קדושה לא רק לנו וגם בסביבות ירושלים ישנם הרבה מאוד ישובים ערביים וגם מקומות קדושים להם, כך שהם לא יתקיפו.

אז הם יהפכו לשאהידים קדושים../images/Emo16.gif

נראה לך שזה באמת יעצור את סאדאמוש (
)?
ניר

*neta*

New member
אין לו מה לחפש שם

הוא מחפש נקודות אסטרטגיות, מה גם שהוא לא רוצה עוד חצי עולם עליו..

all you wanted

New member
רותם!!!!!

מה קורה חמודה!!!!
מזל טוב על זה שהגעת סוף סוף לפורום!!!!
בקשר למלחמה: אין לי בדיוק דעת על זה כי כאילו אני לא יודעת באיזה צד אני?
מצד אחד אני מבינה את אלה שבורחים כי הם דואגים לבטחון של הילדים שלהם וכ"ו
ומצד שני את גם צודקת כי הם צריכים להיות פה ולהילחם על הארץ שלהם.... אני לא יודעת בדיוק מה להגיד.... בכל מקרה לא יודעת אני יודעת שאני לא עוזבת...

../images/Emo45.gif ברוכה הבאה וצודקת! ../images/Emo16.gif

חוצמיזה, את מלחמת המפרץ כולנו פה (או כמעט כולנו) עברנו כילדים ממש קטנים (משהו כמו שנתיים-חמש, אני מנחש), מה שהיה הרבה יותר קשה מקצת מתח מסאדאם שיש לו טיל קטן (על פי לימור
).
ניר

BMW 745i

New member
אני מת לעזוב את הארץ!!!

מצידי-לטוס מפה מחר!! זה לא שאני לא אוהב את המדינה הוא משהו,היא פשוט לא העיניקה לי כלום,ואני יכול למצות את עצמי הרבה יותר בחו"ל. שייכות?לאומיות? לא מדבר אליי.... אבל ההורים הפטריוטים שלי ממש נגד זה,הם 100% נשארים פה. אם הכל יילך כמתוכנן :) אגמור את הצבא עם תואר ראשון,ומשם הדרך לעבודה מחוץ לחור הזה קרובה.

Shani5

New member
תעשה חיים../images/Emo3.gif

ובאמת, באמת נדמה לך שהמדינה לא העניקה לך כלום? אתה כל כך טועה שזה עצוב...

Heavy Thought

New member
תעשו לי טובה...

לברוח מהארץ רק בגלל המלחמה? מה נסגר עם אנשים במדינה הזאת? טוב שלא הגזימו, כל אחד יותר מקצין מהשני. ההוא בורח מהארץ כי הולכים לפוצץ את כל המדינה לחתיכות, השני בורח כי לחו"ל כי הוא באמת חושב שזו תהיה מלחמה כמו מלחמת העולם הראשונה. (כן, נתקלתי במישהו כזה.) אז לא. קודם כל, ישראל ביתרון ענק על עיראק יחד עם ארה"ב, אל תגזימו עם הפחד. וחוץ מזה, זו המדינה שלכם לעזאזל. תברחו לחו"ל, אבל כששם יתקפו אתכם אנטישמים וערבים למיניהם אף אחד לא יזיז ת´אצבע בשביל לעזור לכם.

למעלה