דעתי על צ'לסי

foxylady2005

New member
דעתי על צ'לסי

לפי דעתי בתוכנית האחרונה צ`לסי הראתה את הפרצוף האמיתי שלה. מי היא בכלל שהיא צוחקת על מרי?? זה היה פשוט מגעיל שהיא ריכלה בצורה נלוזה שכזו על מרי, "אין בה הרבה ישראליות" ככה היא אומרת אבל נראה לי שהיא בעצמה שוכחת שהיא גם קנדית, וזה ממש מזוויע ההתנהגות הזו, עוד היא ממשיכה ואומרת "אז היא יודעת מה זה פלאפל.." כזו קטנונית, אני יכולה להתערב שצ`לסי החמודה אפילו לא יודעת שמקורו של הפלאפל הוא בכלל במצריים.., צ`לסי מותק תשתי כוס מים קרים כי התנהגות כזו לא תעזור לך בכלל!!!

חחחח יש לי שאלה אלייך...../images/Emo9.gif

מה הקשר למים קרים?? חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מבינה את הקשר... וצ'לסי מותק אז דיי כבר אתה זה שקטנוני...

foxylady2005

New member
../images/Emo4.gifובכן..

קודם כל אני בת, דבר שני, כוס מים קרים שתשתה זה כדי שהיא תרגע, ותסתום את הפה בזמן שיש לה משו בפה מצידי שתאכל קובה. דבר שלישי היא מעפנה ומסיתנית לא ראית איך היא לכלכה על מרי? ואם את כל כך אוהבת אותה מה זה אומר עליך בעצם? תחשבי......

הופה הופה...

קודם כל... סליחה לא ידעתי שאת בת... דבר שני... אני לא אוהבת בנות בכללי.. אני פשוט חושבת שמבחינת ארי היא הכי מתאימה לו... זה הכל

צודקת!!לפי דעתי זה היה

ממש לא יפה מה שהיא אמרה כי פה היא מתחילה להיות ממש אגוצנטרית אני ממש חיבבתי אותה אבל היא הראתה את פרצופה האמיתי בפרק האחרון שהראו את הפרקים הבאיםן..חח וממש נגעלתי!!!הוא מחפש מישהי יהודיה לא בהכרח ישראלית יש הבדל גדול וגם היא לא משהו ישראלית אז היא הייתה צריכה לחשוב לפני מה שהיא אמרה אבל היא פשוט נעשתה כל כך תחרותית! היא כל כך רוצה את ארי שהיא פשוט מתחילה ב"מלחמה"

המממ תירגע

חח ראו שהיא לא עשתה את זה בכוונה רעה......וזה נכון שאין במרי הרבה ישראליות,וזה נורמלי לגמרי כי היא בארץ כל כך מעט זמן.......

foxylady2005

New member
../images/Emo46.gifעל מה את מדברת?

שועדה לא עשתה את זה בכוונה?? לא ראית את הרשעות בעיניים שלה כשהיא צחקה? פשוט הרוע נוזל ממנה היא זבלבלה. ואני מקווה שהאוחצ'ה הזו תתחיל להרגע.

20508080

New member
ב - ד - י - ו - ק ../images/Emo70.gif

רציתי לכתוב את זה פה, אבל חשבתי שבטח אף אחד לא שם לב. היא יצאה מלוכלכת שהיא דיברה ככה, וזה היה מגעיל. במיוחד אחרי שהיא התחבקה וצחקה עם מרי כשהן נכנסו למלון (אם מישו שם לב) עכשיו אני מבין שגם היא כלבה, בנוסף למריה! מרי לנצח!

../images/Emo41.gif את לא לגמרי צודקת, אבל - ...../images/Emo41.gif

צ'לסי רצתה להבהיר למה היא עדיפה על מרי (כי הרי שתיהן קנדיות, ומן הסתם משווים ביניהן.) לדעתי היא צודקת - לעניין האופי, אין מה להתווכח. האופי של צ'לסי "ישראלי" יותר מאשר מרי. מרי בכלל לא ישראלית, היא באה לפה רק בגלל תוכנית לחילופי סטודנטים (זה אולי קצת ציונות אבל לא ישראליות). אגב, אפילו מרי בעצמה מודה בזה - בתוכנית הראשונה היא קיבלה צמיד ואמרה "אולי אני בשבילו משהו מוכר" - כלומר ארי נתן לי את הצמיד כי אני דומה למה שיש לו שם. ופה אני חייבת להסכים עם צ'לסי: ארי נסע עד לפה כנראה בגלל שהוא נואש מהמקומיות וחיפש משהו שונה. אני חושבת שצ'לסי עדיפה על מרי אבל אם אפשר בלי שתיהן - מומלץ. והנה מה שיש לי נגד צ'לסי: מה שהיא אמרה על מרי אולי הסביר את דעתה, אבל גם חשף קצת מהאופי שלה, אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל היא קצת סכסכנית, וזה לא טוב בין חברות ובטח לא בין בני זוג. היא גם לא הוכיחה את עצמה בניפוי הראשון(למי שזוכר, בניפוי הראשון היו 6 מועמדות להדחה, ביניהן היו השויצרית, מריה, אופירה צאנה, הבוכרית עם אח שלה ועוד שתיים שאני לא זוכרת) אחרי שהודיעו מי ה-6 כולן התפזרו לחדרים ולמחרת היו צריכים לומר מי השלוש שהולכות. צ'לסי היתה בחדר עם 2 מועמדות להדחה: השויצרית והבוכרית שבאה עם אחיה ואז היא דיברה אליהן ממש באכזריות, משהו כמו: אני ממש שמחה שאני לא מועמדת להדחה, ככה אני אישן טוב הלילה, אני לא מבינה איך שתיכן תישנו הלילה, זה כזה לחץ מזל שאני לא מועמדת להדחה... - לדעתי זו אכזריות. בקיצור - יש לה פרצוף שלילי שלא כולו נחשף עדיין. ואני מקווה שהיא לא תיבחר. חבל על ארי. אגב - מתוך 5 הפיינליסטיות (אורית, נטע, מרי, מריה, צ'לסי) אני מאד בעד נטע. (מריה לא יהודיה בכלל והיא משתמשת רק בתדמית הסקסית כל הזמן, צ'לסי ומרי - הסברתי למה לא, ואורית - היא בחורה עם תוכן אבל קצת מתוחכמת מידי בכיוון השלילי)

foxylady2005

New member
../images/Emo163.gifאני חושבת..

שעדיף לו בלי אף אחת מהן, שילך לעשות טיול קצרצר בשוק הכרמל או באלנבי וימצא לעצמו מישהי נחמדה מבית טוב מה הוא צריך את הכאב ראש הזה??

למה היא עדיפה על מרי?

ארי לא בא לחפש מישהי ישראלית-צברית-עפי כל ההגדרות והקריטריונים, הוא בא לחפש יהודיה שתמצא חן בעיניו. לבוא ולהגיד "היא מקנדה" זה מטומטם. לבוא ולהגיד "הדבר היחידי שהיא כן מכירה זה הפלאפל" זה אפילו יותר מטופש.

../images/Emo41.gif נכון, וזה לא עוזר לצ'לסי...

את צודקת שצ'לסי היא קצת ביצ'ית. אין ספק שהיא סכסכנית שמחרחרת ריב, ולא מהססת להתפאר בעצמה תוך כדי שהיא דורכת על אחרים. וזו הסיבה שאם ארי היה שואל אותי - הייתי אומרת לו שירד מצ'לסי לחלוטין. ואם תקראי שוב את התגובה הקודמת שלי תראי שדוקא לא אהבתי את מה שהיא אמרה ללאה ולשוויצרית בניפוי הראשון, וגם לא את מה שהיא אמרה עכשיו על מרי. רק אמרתי שיש הגיון שאם הוא טס עד לפה יכול להיות שהוא מחפש משהו יותר ישראלי. הרי אני לא מאמינה שהוא חיפש מישהי מאד אמריקאית ובא לחפש אותה פה.. ובאמת לעניין האופי מרי פחות (כמעט ולא) ישראלית מצ'לסי. זה לא נותן לצ'לסי אפשרות לדבר עליה ככה, אבל זו המציאות.

צלסי סתם עקומה פחחחח

ואיך שהם בחרו את אורית רעות כאלה הן יודעות שאין לה סיכוי לזכות היו צריכים להחזיר לי את עדי המההמת הזו כאפרה עליה כזאת כוסית תמצא מישהו בהרבה יותר מושלם מארי וכאילו שכל הסדרה הזו לא מבויימת סתם חארטה כי בסוף הוא יהיה עם מריה

הן לא יכלו להחזיר את עדי

רק את אורית אלונה או מורן........ודווקא לי לא נראה שהוא יהיה בסוף עם מריה

למעלה