דעתי על פרק 1 עונה 5
טוב, הרגע הסתיים הפרק הראשון של עונה חמש ויש לי חצי שעה עד שיתחיל 24 (בהוט), אז זה הזמן לרשום את דעת על הפרק. אז ככה: למרות שיש לי על המחשב את כל הפרקי העונה עד עכשיו, כפי שכבר רשמתי לא פעם, אני צופה בסדרה דרך יס ולא בפרקים שאני משיגה (
). אחרי עונה אחת ועונה שתיים, שהיו אהובות עלי בטירוף, העונה השלישית והרביעית היתה אכזבה בעיני (רשמתי את זה אחרי שעונה ארבע הסתיימה ביס), אבל אני חייבת לרשום שאהבתי מאוד את הפרק הראשון של העונה החמישית ואם העונה תמשיך כך, אז יש סיכוי גדול מאוד שאני עוד אקנה אותה (יש לי את כל העונות בדיוידי מקורי, אבל אחרי עונה ארבע נשבעתי שאני לא אקנה יותר עונות שלהם), כי הפרק היה ממש טוב והזכיר לי את העונות הראשונות (למרות כל דיבורי המלאכים למיניהם). אז זהו זה - זאת דעתי על הפרק ועכשיו אני אפנה לפורום הרישמי של PSYCH כי יש לי עוד 27 דקות עד 24
. לילה טוב לכולם
!!!
טוב, הרגע הסתיים הפרק הראשון של עונה חמש ויש לי חצי שעה עד שיתחיל 24 (בהוט), אז זה הזמן לרשום את דעת על הפרק. אז ככה: למרות שיש לי על המחשב את כל הפרקי העונה עד עכשיו, כפי שכבר רשמתי לא פעם, אני צופה בסדרה דרך יס ולא בפרקים שאני משיגה (