דעתי על פרק 1 עונה 5

riktal

New member
דעתי על פרק 1 עונה 5

טוב, הרגע הסתיים הפרק הראשון של עונה חמש ויש לי חצי שעה עד שיתחיל 24 (בהוט), אז זה הזמן לרשום את דעת על הפרק. אז ככה: למרות שיש לי על המחשב את כל הפרקי העונה עד עכשיו, כפי שכבר רשמתי לא פעם, אני צופה בסדרה דרך יס ולא בפרקים שאני משיגה (
). אחרי עונה אחת ועונה שתיים, שהיו אהובות עלי בטירוף, העונה השלישית והרביעית היתה אכזבה בעיני (רשמתי את זה אחרי שעונה ארבע הסתיימה ביס), אבל אני חייבת לרשום שאהבתי מאוד את הפרק הראשון של העונה החמישית ואם העונה תמשיך כך, אז יש סיכוי גדול מאוד שאני עוד אקנה אותה (יש לי את כל העונות בדיוידי מקורי, אבל אחרי עונה ארבע נשבעתי שאני לא אקנה יותר עונות שלהם), כי הפרק היה ממש טוב והזכיר לי את העונות הראשונות (למרות כל דיבורי המלאכים למיניהם). אז זהו זה - זאת דעתי על הפרק ועכשיו אני אפנה לפורום הרישמי של PSYCH כי יש לי עוד 27 דקות עד 24
. לילה טוב לכולם
!!!

riktal

New member
תמיד אפשר לשאול. אז ככה:

עונות 1 ו-2 היו כמו סרטי אימה קטנים וזה מה שמשך אותי לסדרה הזאת מלכתחילה. באותה תקופה לא היה לי יס אבל שמעתי הרבה על הסדרה אהבתי מאוד את ג'נסן מסדרות אחרות ולכן השגתי את הפרקים של העונה הראשונה והתחלתי לראות בה. בפרק 10 (אחד האהובים עלי בעונה 1) התאהבתי סופית והפכתי למכורה (דיי דומה לאיך שאני היום עם PSYCH, אבל קצת פחות). כל פרק בעונות הללו התבסס על סרט אימה (כחובבת אמיתית של סרטי אימה יכולתי לזהות בחלק גדול מהפרקים על איזה סרט הוא מבוסס) והמיתולוגיה של האחים והמשפחה היתה משנית. בעונה 3 זה השתנה - פתאום הסיפור האישי הפך לעיקר וזה כבר לא היה כל כך כמו סרטי אימה, אבל עוד סבלתי את זה כי היו גם פרקים טובים ולכן הזמנתי את העונה ב-DVD, אבל בעונה 4 הם השתגעו לגמרי עם כל סיפורי המלאכים והנצרות שהשתלטו שם - זה כבר לא היה זה (לדעתי) ואיבדתי כל חשק לצפות בסדרה (למרות שהמשכתי לצפות בה בקביעות ואפילו הזמנתי את ה-DVD של העונה, אבל נשבעתי לעצמי שאזת הפעם האחרונה שאני עושה את זה). בינתיים ראינו רק פרק 1 בעונה 5, אבל אם זה יימשך כך - אני אהיה מאוד מרוצה. דרך אגב - אני כבר לא מעורבת כל כך בעל טבעי כמו שהייתי בעבר (לא מחפשת עליהם חומר ודברים כאלה, כי תשומת הלב שלי עברה ל-PSYCH), ולכן אני לא יודעת כמה היוצר שלהם קשוב לדעות של הצופים (ב-PSYCH הם מאוד קשובים לנו ואפילו מצטטים דברים שאנחנו כותבים בפורום הרישמי וכל פעם יש שרשורים של שאלות שאפשר לשאול אותם ודברים שאפשר לבקש מהם לעשות), כי יכול מאוד להיות שאני לא היחידה שהרגשתי כך לגבי עונות 3 ו-4 ולכן הם שינו משהו, אבל כמו שכבר כתבתי - נדע בפרקים הבאים אם צדקתי. זהו מספיק להיום - אני צריכה ללכת לעבודה (השעה עוד מעט 06:00) ואני עוד לא התחלתי להתכונן. אז יום מוצלח לכולם ונמשיך את ההתכתבות מהעבודה או לאחר שאחזור הביתה
.

לינה18

New member
מסכימה לגבייי עונה 4

זאת היתה עונה כל-כך גרועה שכל פרק שקלתי להפסיק לראות. כל נושא המלאכים נורא נורא נוצרי ונורא משעמם. גם אני אישית שנאתי את השינוי שחל בדין- מהדמות המצחיקה לדמות הדכאונית והבכיינית. נראה לי מהפרק הזה דווקא שהולכים להחזיר את דין לאיך שהוא היה קודם וזה נראה לי הולך להיות ממש טוב!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אני דווקא נורא אוהבת את השינוי

שהם עשו.
אם זה היה סרטי אימה קטנים במשך כל העונות זה היה מאוד משעמם אותי, וכמה כבר הם יכולים לחרוש על זה. דווקא אהבתי שהם הכניסו דברים מהיהדות והנצרות.
קיצר, סדרה מעולה :)

אתם רציניים? עונה 4 מעולה!

עונה 1 ו2 היו ממש טובות.. באמת סרטי אימה קטנים.. עונה 3 באמת גרועה ברמות, אבל עונה 4 קטלנית!!! נכון שכיוון הסדרה השתנה מנושא הרוחות והשדים לאחים עצמם ולאפוקליפסה אבל השינוי היה טוב.. עוד כמה עונות תוכלו לראות שהם שורפים גופות כדי להיפתר מרוחות?? נראה לכם ששהסדרה הייתה ממשיכה ככה? שהיו יכולים להביא פרקים מקוריים ומצחיקים כשכל הזמן הם מנצחים רוחות או יצורים ומטיילים להם במכונית.. היה דרוש טוויסט והם עשו אותו בצורה הטובה ביותר! מה זאת אומרת שהעלילה בגוון נוצרי? מן הסתם הם גרים במדינה עם רוב נוצרי אז הם יכתבו על המיסטיקה הנוצרית.. וחוץ מיזה שהמיסטיקה הנוצרית מעניינת ברמות!!! חוץ מעונה 3 שהייתה סתם תקועה באמצע כל העונות הן מצויינות לדעתי!!

riktal

New member
הייתי מאוד שמחה לרשום שהבעיה היא אצלי

שאני איבדתי את האהבה הגדולה שהיתה לי, כי פשוט עברתי למשהו אחר (מה שנכון מאוד באופן כללי, כי האהבה והאובססיה שלי היום נתונים בעיקר ל-PSYCH ולג'יימס רודה
ואני הרבה פחות מעורבת בעל טבעי ממה שהייתי בעבר), אבל זה לא נכון כי גם היום אני יכולה לשבת ולצפות בכיף כמעט בכל העונה השניה ובחלק גדול מהעונה הראשונה, אבל לא בעונה השלישית והרביעית. דבר נוסף - על המחשב יש לי תיקיות עם פרקים הכי אהובים עלי מכל מיני סדרות, כולל על טבעי (לדוגמא: הפיילוט, פרק 10 עונה 1, פרק 9,10 ו-15 ו-22 עונה 2 ועוד כמה פרקים שאני לא זוכרת כרגע ולא בא לבדוק
), ובתיקייה הזאת יש פרקים רק מהעונה הראשונה והשניה ואין בכלל פרקים מהעונה השלישית והרביעית, אבל יש שם את הפרק הראשון של העונה החמישית ואני מאוד מקווה שיצטרפו אליו עוד פרקים מהעונה החמישית. לא יודעת להסביר את זה, אבל לא התחברתי לעונות 3 ו-4. השינוי היה קיצוני מדי לדעתי ואני פשוט לא אהבתי אותו. עדיין צפיתי בסדרה, אבל זה כבר היה כמו מתוך מחויבות לסדרה שפעם אהבתי ופחות כי היא סדרה טובה שכיף לצפות בה. לא חיכיתי לפרקים כמו פעם והעובדה הכי גדולה היא שלמרות שהיו לי את הפרקים של עונות 3, 4 וגם של 5, לא צפיתי בהם וחיכיתי עד שהם ישודרו ביס.

למעלה