דעתי על עמיר בניון

דעתי על עמיר בניון

היי, טוב, אז למרות שאני שומעת את עמיר מאז הדיסק הראשון שהוציא, זוהי הפעם הראשונה שאני בעצם רושמת משהו על עמיר בניון ואני שמחה שסוף סוף זה קורה. בטח אני לא הראשונה וגם לא האחרונה שתגיד שעמיר בניון הוא הזמר הכי טוב בארץ וזה לא בגלל שאני מעריצה שלו, מבחינת יכולות ווקליות וכשרון כתיבה ולחן הוא הכי טוב (למרות הצניעות שלו צריך לומר את האמת). ה' נתן לו מתנה ועמיר פשוט מצא את ייעודו וע"י המתנה הזאת שקיבל מאת השם יתברך הוא מנתב את הייעוד שלו לדברים חיובים ולחיזוק אנשים בכל מישורי החיים ועל זה אני אומרת: אשריך! ולמרות שכל המילים, השירים והלחנים של עמיר הם מצויינים הייתי רוצה יותר לשבח ולהלל את הדיסק "הרהורים". לפי דעתי זוהי יצירת מופת שהקדימה את זמנה, מבחינתי כשאני שומעת את הדיסק זהו סוג של מדיטציה הן במילים והן במנגינות וכאן מתבטא הכשרון הבאמת יוצא הדופן של עמיר. השיר עם הרבי מילוביביץ מעביר בי צמרמורת בכל פעם מחדש והלוואי שהייתי מבינה מה הרבי וחסידיו אומרים שם... אני יכולה להמשיך לרשום ולרשום מה אני מבינה מכל שיר ומה הוא גורם לי כשאני מאזינה לו, אבל לא יהיה לזה סוף כי כל פעם מחדש אני מגלה דברים חדשים וזה מה שיפה אצל השירים של עמיר שהכל נראה פשוט, אבל יש שם הרבה דברים נסתרים מזכיר לי קצת את תורתנו הקדושה (להבדיל!) אז כל שנותר לי לרשום הוא תודה מקרב לב לשם יתברך על הכשרון יוצא הדופן שנתן לו ותודה לעמיר שהוא מנתב את הכשרון שלו לדברים חיובים שגורמים לי ולעוד המון אנשים הרבה אושר. תודה!

הרבי וחסידיו בשירת"צמאה לך נפשי"

"צמאה לך נפשי כמה לך בשרי בארץ ציה ועיף בלי מים" תהילים ס"ג ב-ג יש ביוטיוב סרטון של הרבי וחסידיו מבצעים אותה

קסם אחד1

New member
אתי Z............

היי בהמשך של השיר הרבי מליבוביץ' אומר עוד משהו יש לך גם קישור לזה ביוטיוב? :)

leka27

New member
ברוכה הבאה!

תמיד כיף לקרוא דברים טובים... יש כאן את הניגון הזה וקצת מידע עליו.

ברוכה הבאה

אני גם הכי אוהב את הרהורים השיר עם הרבי זה שיר שהכרתי כבר קודם הוא תמיד היה מדהים וצריך הרבח אומץ כדי לנסות ולהוסיף לשיר כזה.. אבל עמיר עדיין הצליח להוסיף לו נופך - אז תודה לה' שנתן לנו את עמיר. (ד.א. נראה לי שההקלטה של הרבי היא משנות השבעים)

למעלה