דעתי על התוכנית

General Zini

New member
דעתי על התוכנית

טוב צר לי לאמר זאת אבל התוכנית הזו היא תוכנית ריאליטי שממש לא נותנת מעבר לזה. המועמדים הם פרצופים יפים מאוד אבל לא מעבר. לא מספיק להיות חמוד כמו נמרודת אלא צריך לדעת שקוראים לנשיא איראן מחמוד אחמדי נג'אד ולא לקרוא לו שוב ושוב אחמיניג'אד (???) כשם שהוא עשה. בכל פיפס הקשור לאזורינו הם צריכים לשלוט אם מתיימרים הם לייצג אותנו. מעבר לזה לא רק צריך להיות פרצוף יפה כמו תום, אלא צריך גם לענות נכון כששואלים אותך מה זה סוכנות הסעד והתעסוקה של האו"ם. ואני יכול להמשיך עם שלל דוגמאות נוספות (רק טעימה - נמרוד אומר לשבדית שהיא תקבל בקיבוץ: "POCKET MONEY" (דמי כיס??!!) והוא אמור באמת לייצג את ישראל באנגלית בשלל מדינות העולם?? אבל זה לא רק הוא כולם לא מרשימים במיוחדת ויש הרגשה כבדה מאוד שהסברה אין פה אבל ריאליטי ורומנטיקה יש והרבה. אם לנקוב בשמות של שניים מוצלחים יחסית אלו הם אריק ויאנה, ללא ספק מרשימים ותכלס באו על מנת להסביר ולא רק למצוא בת זוג. התוכנית צריכה לספק מצבין יותר מורכבים של נאומי המתמודדים בכנסים ואניברסיטאות שונות ולדאוג שיהיו קהלים קשים על מנת לראות מי מביניהם באמת מתאיםת ולדעתי לא יותר מדי זה בטוח. בקיצור, אני בספק גדול מאוד אם נמצא אנשים כמו איתן שוורץ או צביקה דויטש שבשבילם נועדה תוכנית כזו. אלעד

shapir1

New member
יש בזה משהו.

אני גם שמתי לב שהוא אמר "אחמיניג'אד", וגם לי זה קצת חרה. שמתי לב שיש לחלקם גם טעויות בעברית. ודווקא יאנה, שגם לא נולדה כאן, מדברת עברית רהוטה.

iritki

New member
תלוי איך מסתכלים על התכנית

אם מסתכלים עליה כתוכנית ריאלטי היא אכן תוכנית ריאלטי ממוצעת. אבל לדעתי אפשר להתסכלת עליה כפלטופרמה לייצוג ישראל ולדיונים רבים טובים ואינטלרטואלים. כרגע מתייחסים אליה כריאלטי ותו לא ולכן היא כזו.

למעלה