דעתי על הערוץ

RED OR DEAD BS

New member
דעתי על הערוץ

אני צופה ב AXN עוד מימי קום הערוץ, מקונג-פו, נקיטה, צוות לעניין, נחש צפע, אפקט הפחד וכו'. זה היה ממכר, כל תוכנית הייתה חדשה (חוץ מצוות לעניין) והערוץ הזה לא הוחלף אצלי במשך היום. אבל היום הערוץ נהיה משעמם! שלא נדבר על הרקולס וזינה שזה פשוט שערוריה, ראיתי את הסדרות האלה כבר בערוץ3 כשהן שודרו, והן חסרות תכלית, העלילה חוזרת על עצמה,הצפייה בתוכניות מרדימה. שאר התוכניות כמו סוכן סמוי, זאב אוויר (כך קוראים לזה?), רצח מאדום לשחור (?) פשוט לא הסגנון שאני אוהב ואני בספק אם הן מושכות צופים כמו הסדרות שהקרנתם בעבר. התוכנית היחידה שאולי שווה צפייה כיום היא איש הנצח. מדי פעם אני רואה אפקט הפחד אבל בזה נגמרת הצפייה שלי ב AXN. אני מקווה שתחזירו עטרה ליושנה ותקשיבו לדעת הצופיפ.

walker20

New member
תגובה שלי

"רצח מאדום לשחור" זאת סידרה שגרפה הרבה פרסים, והיא מעולה. לגבי הטענות שלך, אני יכול להבין שאתה אוהב נוסטלגיה, כמוני, וכמו כל מי שרואה את הערוץ מהרדע שהוא קם. אז ההמלצה שלי למערכת היא, לעשות קצועת נוסטלגיה של שעה או 2 לאורך היום, ולהחזיר סדרות לבקשת הצופים שמתחננים זה שנים שיחזרו, כמו "קונג פו" "אשת חייל" "וויפר" ועוד... בנוסף, הערוץ לא יכול לשנות ברגע את הקהל הקבוע שלו, ואם רכשו את "זהות בדויה" זה לא צריך לומר שמפה והלאה אין יותר נוסטלגיה, כי לערוץ הזה יש פשוט אנשים שנארים בHOT בגללו.

oOBAGIRAOo

New member
לדעתי

דווקא איש הנצח היא דווקא סידרה ממש גרועה ומשעממת. רצח מאדום לשחור- אתה לא אוהב, אני מכורה. וככה זה, יבואו עוד סדרות. גם אני לא אוהבת את כל הסדרות שיש בערוץ, אבל אני רואה את מה שאני אוהבת.

מה!!!!!!!

איש הנצח סדרה משעממת???? החלקת על השכל. אני פה כדי להגן על הסדרה המעולה הזאת

oOBAGIRAOo

New member
למה נראה לך שאנחנו צריכים לעצבן

אותך? אתה לא כ"כ מעניין אותי שאני צריכה לעצבן אותך. פשוט אמרתי שהסדרה הזאת משעממת אותי, מה יש?

walker20

New member
לא ניסיתי לעצבן, רק אמרתי את דעתי -

יש את הסדרות שאתה מתבר אליהם ישר, ויש את אלה שלא, בשבילי, זה אחד מאלה שלא.

למעלה