דעתי על הגמר זאת אחת העונות החזקות של כוכב נולד. אבל בין הגמרים הגרועים!
Q Qbix New member 19/8/07 #1 דעתי על הגמר זאת אחת העונות החזקות של כוכב נולד. אבל בין הגמרים הגרועים!
G gayboy2 New member 19/8/07 #3 גמר גרוע אבל לפחות שלומי שלי שם ורק בשביל זה אני יראה רק בשביל השווה הכישרוני שלי חולה לו על התחת
ב בת 1986 New member 19/8/07 #4 למה גרוע? 2 זמרים נפלאים עם קולות אדירים נמצאים שם. מרינה ובועז. כל אחד מביא משו שונה. גם שלומי.
ה האיש החדש New member 19/8/07 #5 גמר גרוע אבל בגמר יש את הזמרת הכי טובה מאז קום המדינה וזה מעודד. פשוט אין לה שם מתחרים ראויים בשקל. וחבל.
גמר גרוע אבל בגמר יש את הזמרת הכי טובה מאז קום המדינה וזה מעודד. פשוט אין לה שם מתחרים ראויים בשקל. וחבל.
D DDN New member 19/8/07 #6 דווקא אני אהבתי את הגמר. במיוחד את היום בשישי, לצערי אליסה הנהדרת הייתה חלשה, ושאר התוכנית הייתה חלשה. מארינה הייתה הכי טובה בשישי, אבל גם היא לא ממש ריגשה אותי. היום, שלומי דפק ביצועי גמר. הוא בא כדי לנצח. ככה צריך להיראות חצי גמר!
דווקא אני אהבתי את הגמר. במיוחד את היום בשישי, לצערי אליסה הנהדרת הייתה חלשה, ושאר התוכנית הייתה חלשה. מארינה הייתה הכי טובה בשישי, אבל גם היא לא ממש ריגשה אותי. היום, שלומי דפק ביצועי גמר. הוא בא כדי לנצח. ככה צריך להיראות חצי גמר!
O ORTAL KOREN New member 19/8/07 #7 למה אבל גמר מצויין. כל אחד מהשלושה מביא משהו אחר. ושהטוב ביותר ינצח.
ו ונילה אחת New member 19/8/07 #12 נכון../images/Emo45.gif איפה נדב קדמון????? מה זה צריך להיות הבזיון הזה?? שלומי הצרחן, בועז המשעמם ומארינה האולד פאשן הזו...
נכון../images/Emo45.gif איפה נדב קדמון????? מה זה צריך להיות הבזיון הזה?? שלומי הצרחן, בועז המשעמם ומארינה האולד פאשן הזו...