דעתי על האקדמיה

brunu

New member
דעתי על האקדמיה

אני מאוד אהבתי את התכנית אבל כעת דעתי משתנה אקדמיה לצחוק אבל מה בעצם תוכנית ריאלטי עם זה השלמתי סבבה כעת איפה ההיגיון כותבים את הקטעים לא המתמודדים אלא צוות מיומן בהצבעות קובעים החברים לפי מה בדיוק? בתכנית ההחזרות מי קבע שרק 5 עולים? מה השאר לא חשובים? תוכנית לא הוגנת שמסובבת אותנו על האצבע זה מה נשאר מאקדמיה כביכול לצחוק ועל המתמודדים... טלי המתמודדת האהובה עליי אהובתי בעצם איכזבה אותי קודם היא עם פורמן [אגב למה פורמן שמו לא אסף? ואז עם נוסבאום ופורסמן לא חשוב לה כאילו עשה לה משהו בורחת מהמיטה ממנו ונותנת לו יחס חרא...ואז אומרת לטירן ''אנחנו מביאים בחורים רק על רמה'' ולאבי שתצביע בו גם נגד הדר ועוד מלא היא ממש איכזבה אותי צחי חולה נפש חח אבל לדעתי הוא המנצח דופה...פורמן אחלה בחור אבל התאומים מוזרים ומפחידים לפעמים נראה שהם הומאים ולא אחים בעע יוסי וטירן קודם חשבתי שהם מגעילים אבל אני רואה שטירן אחלה בחור והקטע הטורקי שלהם ממש אחלה זהו לסיום על קיציס למה צוחקים עליו שהוא הומו? מזמן אני חושד שהוא ופרידמן אבל אחי היה אצל קיציס בבית והוא נשוי...מה הולך פה?

Ronush14

New member
נ"ש! כנסו בבקשה! ../images/Emo12.gif

פשוט לא רציתי לפתוח הודעה חדשה בשביל זה.... מישנו יודע בערך באיזה שעה המתמודדים יוצאים מהאקדמיה בימים של התחרויות? או באיזה שעה הם יצאו ביום רביעי הקרוב?
תודה!

Ronush14

New member
מישהו יודע? זה ממש חשוב לי!../images/Emo7.gif

מקפיצההההההההההה

Ronush14

New member
תודה! וכנס שנייה! ../images/Emo26.gif

אתה יודע במקרה באיזה שעה הם יוצאים מהלופט? ועולים על האוטובוס?

Ronush14

New member
חחחח סליחה על הטעות!

אני פשוט לא כ"כ מכירה את האנשים...
אבל מישהו יודע באיזה שעה הם יוצאים משם?

metl

New member
../images/Emo26.gif

אני בת! ולא יודעת...אבל הם מגיעים לשם ב-14:00 ואז הם מסתובבים בחוץ קצת...

metl

New member
../images/Emo26.gif

אם אתם מדברים על איל אז הוא ל-א הומו!!! ופרידמן גם לא...פרידמן נשוי...

brunu

New member
בתוכנית הסיום של ארץ נהדרת

הראו את ילדיו של פרידמן ולא הראו אישה והילדים שחומים מוזר...

metl

New member
../images/Emo26.gif

טוב לא נראה לי שכדי להיכנס לפרטיו האישיים של פרידמן אני רק אומרת לך שהוא ל-א הומו!

למעלה