דעתי האישית,

דעתי האישית,

אפשר בהחלט ואפילו רצוי אבל לשמן השומשום ריח אופייני ויש אנשים שלא אוהבים את השמן. מה גם שהשמנים האתריים מתאדים בלי קשר לחימום השמן . עדיף למרוח את השמן ישר אחרי החימום על הגוף כי אכן השמנים האתריים מתאדים מהר. וחשוב ביותר שהשמן יהיה מכבישה קרה. בהצלחה.:)

che55

New member
תודה על התשובות, השיקול שלי נובע

מעבודה מעשית שעליי להציג עוד כחודשיים במסגרת לימודים, אני אמורה להדגים שיטת טיפול חיצונית להקלה במחלות עור שנובעות מסטרס, כגון דרמטיטיס ופסוריאזיס. חשבתי על עיסוי גוף בשמן שומשום חם, עם נסיכה על העין השלישית - כאפקט ההרגעה. אבל חשוב לי להוסיף שמנים אתריים שחשובים במקרה של אקזמות, כגון: לבנדר,גרניום,קמומיל,חי-עד,מאנוקה....... שיהיה גם אפקט ההרגשה הנעימה וגם היכולות של השמנים האתריים. מה המלצתכם בנושא? האם להעדיף רק נסיכה של שמן חם, או רק שמנים אתרים עם שמן נשא לא מחומם? או שילוב של שניהם? ובמקרה כזה - מה היא המלצתכם לשמן הנשא אם לא השומשום? תודה רבה

0 אור 0

New member
עירוב שמנים

בעת ניסוך שמן על העיין השלישית או עיסוי איור וודי שמטרתו שימוש בתכונות ניקוי הרעלים של שמן השומשום - יש להשתמש אך ורק בשמן עצמו ללא תוספות של שמנים אתריים כלשהם. לעומת זאת, בטיפול בעיסוי שמיועד לסייע בבעיות שונות כפי שתוארו - אפשר לשלב את השמנים האתריים בכל שמן נושא (כולל שומשום)- הנפוצים הם שמן שקדים ושמן זרעי ענבים

למעלה