דעתי בענין המצעד..

יודיX3

New member
אני לא בא בשם אף חופש ונאורות

אני בא לתבוע את זכותי נקודה. למי שזה כואב, אפילו הפרובוקטיביות- שיעצום את העיניים ולא יסתכל. זו ממילא הגישה הדתית- חרדית- אם יש בעיה לטאטה אותה מתחת לשטיח, לקשור את העיניים, להעליב, לדקור להשליך אבנים ולצעוק.

SupermanZW

Well-known member
תצעדו או אל תצעדו למי אכפת...

כבר על כל שטות עושים מצעד וזה לא מזיז לאף אחד, סתם מהומה על לא מאומה, תעשו מצעד הומואים, מצעד סטרייטים, מצעד ביסקסואלים, מצעד לסביות, מצעד טראנססקסואלים, מצעד אוהבי טראנס, מצעד אוהבי אסיד, מצעד אוהבי מוסיקה קלאסית, מצעד חרשים, מצעד עוורים, מצעד אילמים, מצעד פיסחים, מצעד חיגרים, מצעד גידמים, מצעד אנשים עם עיניים כחולות, מצעד אנשים עם עיניים חומות, מצעד אנשים עם עיניים ירוקות, מצעד אנשים עם עיניים אפורות, מצעד שתומי עין, מצעד חסרי עיניים, מצעד אנשים עם קוצבי לב, מצעד מפגרים, מצעד רופאים, מצעד אחיות, מצעד פסיכיאטרים, מצעד מהנדסים, מצעד פועלים זרים, מצעד ילדי וראיטי, מצעד אנשים שאוכלים קורנפלקס בבוקר, מצעד אנשים שאוכלים קורנפלקס אבל לא בבוקר, מצעד אנשים שלא אוכלים קורנפלקס בכלל, מצעד אנשים עם סוכרת, מצעד אנשים עם עששת, מצעד אנשים עם דלקת חניכיים, מצעד אנשים עם דלקת קרום המוח, מצעד אנשים עם דלקת המעי הגס, מצעד מכורים לטלוויזיה, מצעד מכורים לאינטרנט, מצעד מכורים לקלפים, מצעד מכורים לקפה, מצעד מכורים לסמים, מצעד אלכוהוליסטים (כבר לא אנונימים יותר), מצעד מסניפי דבק, מצעד מריחי דלק, מצעד קרחים, מצעד בעלי שיער חלק, מצעד מתולתלים, מצעדאנורקסיות, מצעד בולימיות, מצעד אנשים הסובלים מהפרעות שינה, מצעד חולים במחלת היאפים, וכו' אפשר למצוא אינסוף סיבות למצעדים, אבל למה אנשים חושבים שמה שהם צריך לעניין את כל העולם? שישמרו את זה לעצמם.

יודיX3

New member
ולמה אתה חושב שאתה מעניין אותנו?

תשמור את הדיעות שלך לג'ורה

גם למשועממים כמוך,

שנכנסים לפורומי גאווה ומתחילים להשמיץ. מה מתברר אחר כך ? שהם כ"כ רוצים לצעוד במצעד הזה, עד שהם "מתקרבים" לנושא. אולי אתה הומו ? אתה יודע כמה הומואים - לסביות - דו - טראנס על פי נתונים סטטיסטים ? בכל אופן, המצעד הזה עוזר לכאלה שהם בארון. אני בעצמי הייתי במצעד האחרון בת"א, והרגשתי שאני לא לבד. היה לי מאוד קשה לקבל את עצמי כי הרגשתי שונה (וגם הדתיים גרמו לי להרגיש כך), ואחר כך באמת הבנתי שישנה חשיבות למצעדים הללו. אגב, מה שרואים באמצעי התקשורת זה כל הדברים ה"נוראיים". האנשים שכביכול הכי קרובים לאלוהים, הם החוטאים הכי גדולים.

yetush

New member
בולשיט...

אם הדברים הפרובוקטיביים האלה שאין להם קשר בכלל עם המציאות גורמים לך לחשוב שזה עוזר לך עצם היותך בארון אתה בבעיה חבוב.... ואם תקרא את כל ההודעות שלי תבין מה אני באמת...(לא סטרייט..) וזה גם הכללות להגיד שכל האנשים הקרובים לאלוהים הם החוטאים(מי עשה אותך לאלוהים? ולמה אתה מכליל? זה כמו להגיד כל החילונים רוצחים.)

הם לא אלוהים

הם לא יחליטו אם חיי הומוסקסואלים נחשבים כמחלת נפש או לא וכל זה. כל טוב.

בבון35

New member
מה? כל המגילה הזו ועדין לא

אכפת לך? לך תספר לסבתא!!! דבר שני- באיזה מצעד מכל אלו היית צועד אתה? או ששלך חסר פה? מצעד דובי לא לא...

Benjamin Turner

New member
אני לא מאמינה, איזה יום היסטורי

סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו
<שוקלת להחליף דעה, הרי לא יתכן שאסכים... אתך. מה יהא על המוניטין התפוזי שלי?
>

SupermanZW

Well-known member
אכן יום היסטורי, צריך לפתוח בקבוק

שמפניה לכבוד זה
, לחיים.

yetush

New member
מה הולך פה?(-ולסיכום!!!)../images/Emo2.gif

חשבתי שאני בפורום הומואים דתיים אבל איך זה היתכן שהרבה תגובות קבלתי בשבת?? או שאולי רק אחוז אחד מפה דתים?? זה רק מראה ת'צביעות שהולכת פה!!!! וגם שוב פעם כשרשמתי את ההודעה הנ"ל המטרה היתה לא להתנגח בקהל הזה(שלא לשמחתי אני קצת קשור אליו אם ארצה או לא) שאין לי בעיות איתו ושיחה איך שהוא רוצה...... אלא עם כל המטרה המגעילה והפרובוקטיבית וכל המסרים השליליים שמפיצים במצעד..(מצטער להשמע כמו תקליט שרוט) אלא מה? שכמה שדברתי והסברתי את זה אף אחד לא הבין (ואתה קוראים לעצמכם אנשים סבלניים ) והתקיפו אותי על כל מיני שטויות של חופש והשמצות נגד מגזרים שאני בכלל לא נמנה ולא קשור אליהם!! וכמה שניסיתי להסביר,חבר'ה אני גם דו זה לא הבעיה בקהילה רק חזרתם סחור סחור והתקפתם.... רציתי לפתוח דיון מעניין זה מה שקבלתי , תודה רבה ושבוע טוב!!!!!

בבון35

New member
אני לא דתי אבל לא השמצתי אותך.

אם זו דעתך-דייך. אם היה מצעד בכל מקום שהו בגין הפרדת דת ומדינה. כמדומני שדעותיך היו אז דומות, לא?

arvandor

New member
רוצה תשובה...?

למה אנחנו חייבים לראות את החיים של המתנחלים על הכביש??? שלא יחלקו יותר סרטים כתומים בצמתים!!! המטרה של המצעד היא בעיקר הפגנה. אם הייתם באמת נותנים את לחיות את החיים כמו שצריך, לא היו עושים מצעד... מצעדים של דתיים עושים, והרבה. המצעד לא בא לפלג, כמו שמצעדי השחורים בשנות ה-60 באמריקה לא נועדו לפלג, אלא רק לדרוש את הזכויות המגיעות לצועדים.

yetush

New member
ומה הקשר לפרובוקטיביות???

ואני גם נגד החסימות כבישים של המתנחלים... חוצמזה המתנחלים נלחמים על משהו יותר הגיוני והם עושים זאת באמצעים פחות פרובוקטיביים....

arvandor

New member
סליחה?!

מה יותר הגיוני מזה??? אנחנו נלחמים על החיים שלנו, לא על קיומם במקום מסויים! כן, ממש..יותר פרובוקטיבי להפגין, פחות פרובוקטיבי..מה הם עושים? תזכיר לי? אה, כן.... להפגין!!! אתה עושה איפה ואיפה בין ההפגנות, וזה פשוט לא הוגן. בכל הפגנה, יש ממילא מרכיב פרובוקטיבי, בזה אתה בהחלט צודק. על כל פנים, כאן זה דוקא כן צריך לבוא לידי ביטוי. חייב לבוא לידי ביטוי! כמו במאבק בהתנתקות, אגב...

yetush

New member
ושוב פעם...

אותו וויכוח מפגר !!! תזכיר לי איזו מין הפגנה הזאת???? שאתה הולך 3/4 עירום מה אתה בא להגיד??? למתנגדי ההתנתקות יש להם סיבות יותר מוצדקות.. אלו אנשים שמעיפים אותם מהבית.... לקהילה של השמחים...אין שום בעיה אידיאולוגית זה ענין חברתי... שעם השנים הדעות משתנות עליו.... חוצמזה אין בעיה שבבית שלך תהיה מי שאתה....... אטל תשוו אפילו בין עקירה מהבית לבין גאווה על החיים שלך(שלפי מה שאני רואה את זה לא ממש הבנת איזו מין גאווה ללכת ככה ברחוב) גם אני שדי בעדכם.. בחיים לא הייתי הולך ככה... כל המצעד המטופש הזה הוא בשבילי כלום חוץ ממצעד תחפושות ביזארי שכולם רוצים בו רק צומי...... שבמקום להבליט דברים יפים שקיימים אצלכם אתם מבליטים את הגועל ורק ירחיק אנשים ממכם...... ושוב פעם אין לי בעיה עם הקהילה(אם ארצה או לא אני חלק ממנה) יום טוב...... ואציע לך להסתכל שוב על הסיכום שרשמתי...

למעלה