דעתי בענין המצעד..

mohini

New member
לא כולם מתנגדים לגאווה

אבל מיעוט רוצה לסקול אותנו שיפור מה

Run Tum Tuuger

New member
בגִלִל שבמשך שנים זו נחשבה בושה

ואם לא המצעד הינו מיעוט הנכחד סימבוִלית בתקשורת- אנחנו לא חִלק מהחברה אנחנו כִלום... המצעד בא לומר- אתם חושבים שזו בושה ואנחנו צריכים להסתתר? לא! ועוד משהו- בִלי הפרובוקטבות לא היתה לזה חשיפה בתקשורת

mohini

New member
זה לא מצדיק פרובוקטביות

פרובוקטביות לא מייצגת אותי וגם לא תייצג אותי

בבון35

New member
בוא אני אתן לך רעיון.זה קשה לך

וקשה לכולם. אז אני יורה... ירושלים לפלסטינאים תמורת כל פיסת אדמה שלהם שתעבור לרשותינו לעד. הולך על זה?

בבון35

New member
אז מה נוהימי... משקפי שמש?

זה מה שיש לך להציע? י-ם לא תראה אור לעולם. כי את האור אנחנו צריכים לראות! היא הובטחה לנו ולכל הדתות. האם יהיה שלום בין הדתות?

בבון35

New member
נכון חמוד... אבל שלא כמו הרוסים

הרומנים,האנגלים, הסקנדינבים, המוסלמים,הנוצרים, הפולנים וכד´ אנחנו כן כתובים בתורה... להבדיל אלפי הבדלות...

yetush

New member
לא בצורה טובה..

לא הייתי מתגאה על איך שאני כתוב שם

בבון35

New member
אין סיבה לגאוה לכל אלו שכתובים

שם. לכל אחד ואחת יש את החטא. אבל אנחנו כתובים שם ואין לאף אחד סיבה לשלול אותנו גם אם היצוג הוא שלילי.יש עוד דברים שדינם מוות!!!

יודיX3

New member
היתרון הגדול במצעד הוא

שהוא מעורר עניין ומביא אנשים לדבר על זה- בעד ונגד. אני בטוח שכל הסיפור עם העירייה ולופוליאנסקי רק גרם ליותר אנשים לבוא למצעד כי המצעד קיבל ככה ימבה פרסום- והכל בזכותכם הומופובים יקרים!! תודה!!

mohini

New member
שורה תחתונה

יתוש אתה בי ולכן בקונפליקט דת-נטיה קל לך לחוות דיעה כי יש לך בחירה. לעומת זאת לאחרים פה בפורום אין את הבחירה שלך וצרכים להתמודד עם הקונפליקט בדרכו שלו או במילים אחרות אל תידון את האדם עד שתגיע למקומו

בבון35

New member
אז אתה יתוש או יען?

לצרות צריך להתודע ולדעת להתמודד אתן כשיבואו. אם אצלך הומואים זו צרה, תתמודד. כתוב על זה משהו אם אינני טועה.

yetush

New member
צרה מי אמר?

שוב פעם תסתכלו על מה שרשמתי ותבינו את השקפתי אין לי שום בעיה עם ההומואים רק אם הגועל ופרובקטיביות הלא-נחוצה הזאת.. ואל תתרצו לי שטויות שזה בגלל שפוגעים בהומואים כי זה לא קשור.. כואב לך? מעצבנים אותך? יש דרכים להתמודד

בבון35

New member
אז אתה יתוש או יען?

לצרות צריך להתודע ולדעת להתמודד אתן כשיבואו. אם אצלך הומואים זו צרה, תתמודד. כתוב על זה משהו אם אינני טועה.

בבון35

New member
אז אתה יתוש או יען?

יודיX3

New member
למי קראת דפוק?

אתה רוצה סיבות למצעד בוא אגיד לך א. שעוד הומואים בארון מכל הזרמים ידעו שהם לא לבד ב. להביא לידיעת הציבור שאנחנו אוכלוסיה גדולה, לא מבוטלת עם כח ג. מתוך סעיף ב'- שיש לנו זכויות ושאנו תובעים לקבל אותם ד. כדי לומר אמריה ברורה שגם לנו יש מקום בארץ ובמיוחד בירושלים שהיא עיר בירתנו גם כן. ה. כדי שכל מיני פרימיטיביים יצאו מהארון שלהם וישימו שלטים כמו "ברוכים הבאים לסדום" או יותר גרוע, יזרקו אבנים, ידקרו ויראו איזה גדולה התורה שהם מייצגים ו. כדי שנהנה קצת- מגיע לנו קצת פסטיבל צבעוני ושמח תן לי לחשוב על עוד סיבות על עוד סיבות ואחזור אליך

yetush

New member
זה עדיין לא משנה מה שאמרתי..

אף סיבה לא מספיק טובה..

yetush

New member
נכון זו דעתי..

ואתה אמור לכבד אותה אם אתה באמת "חופשי ונאור" ואין לי שום שנאה בלב אם תקרא את כל ההודעות שלי תבין לבד למה אין לי שנאה יש לי רק שנאה כלפי הפרובוקטיביות הזאת שמלכלכת והורסת......

למעלה