דעתי בענין המצעד..

yetush

New member
דעתי בענין המצעד..

אני לא בעד ולא נגד ההומואים והלסביות... אבל זה באמת מעצבן שנותנים לכל המצעדים הללו להתקיים.. אם באמת זה היה בטוב טעם אז למה לא? אבל זה מצעד כל כך פרובוקטיבי שאין מה להגיד .... רוצים לחיות ככה תחיו למה אנחנו חייבים להיכנס ולראות את החיים שלכם על הכביש?? לדעתי גם זה טפשי שהם עושים מצעד גאווה על זה אז גם אנחנו נעשה בקרוב מצעד הדתיים על זה שאנחנו דתיים.... והרוסים יעשו מצעד בגלל שהם רוסים וזה לא יגמר! בסוף נהיה יותר מפולגים ממה שכבר אנחנו.. ובבקשה אל תתקפו אותי אני מבין למצוקת הדתיים שפה (אני בי ובאופן חלקי מרגיש כמוכם)רק סתם רציתי לפתוח דיון מעניין..

dkey

New member
אני מציע שתגיע היום למצעד

ותראה בעיניך כי הוא לא פרובוקטיבי כלל ועיקר. העיתונות פשוט נהנת לקחת את התמונות הכי פרובוקטיביות (וגם הן ברוב המיקרים לא פרובוקטיביות). ואני בעד מצעדים. כל מי שרוצה לצעוד הרי זה משובח. שיתארגן. מרבה שמחה. בניו יורק כמעט כל סופשבוע יש מצעד. מצעד של האירים, של הפורטוריקנים, של ההומואים, מצעד התמיכה בישראל (כן, יש גם כזה) ורבים אחרים. הטענה שלך זהה בערך לטענה שמישהו יטען שכל הדתיים סוטים בעקבות ריבוי מקרי האונס והסדום במוסדות דתיים ובתוך המשפחה.

yetush

New member
שטויות..

כל מצעד מכל סוג ראוי לגינוי לאו דווקא זה... מצעדים באים להגיד אנחנו רוצים להיות בולטים שירגישו אותנו יותר שידעו שאנחנו קיימים וכו'... וגם שתדע שעל העקרון הזה שלהבליט את השוני בך אסור עפ"י ההלכה.. למשל: בנאדם אשכנזי שהולך לביהכנ"ס ספרדי צריך להתנהג כמותם.. קוראים לאיסור הזה:"לא תתגודדו" נראה לי.... גם לאנשים דתיים אסור להבליט את עצמם יותר מידי בסביבה חילונית.. וממש לא אכפת לי מה קורה בניו יורק...!!! הייתי פעם במצעד האהבה וכמעט הקאתי ת'נשמה! מרוב הפרובוקטיביות... אם היה טענה נורמלךית למצעדים של מוזיקה וריקודים הייתי חושב על זה...

לאה29

New member
המצעד

בא לסמל חופש חופש דעות חופש מחשבות חופש במעשים. מי שבעד חופש .... שיגיע למצעד.. ובמיוחד בירושלים... עיר החושך..

yetush

New member
לא משנה!!!!

אף דבר זה לא סיבה למצעד!!! יש לך דעות יש לך השקפה , יפה לך.... תהנה לך בביתך בסביבתך תעשה מה שאתה רוצה למה להראות לכולם? האם חשבת שיש אנשים שלא אובים את זה??? חיה ותן לחיות!!! אם חרדים היו עושים מצעד ענק בסביבה חילונית לגמרי כולם היו מזדעקים כפיה דתית!!!!! למה שזה נוגע להומואים זה סבבה? אתה יכול להיות חופשי ולהנות מכך בסביבתך החופשית... אתה לא חייב דווקא לעשות את זה.. וירושלים זו בהחלט לא עיר החושך.... זאת עיר שעיני כולם היו נשואים אליה(ועדיין) במשך שנים על גבי שנים.. עצוב שבגלל אנשים מסוימים בירושלים את קוראת לירושלים ככה!!! שוב פעם אין לי בעיה עם המגדר הזה יש לי בעיה עם כל מיני מצעדים שמחים שכאלו... <כמו שאגב אני נגד האנשים שחוסמים כבישים> שום דבר לא מצדיק כלום... רוצים להנות לרקוד? תעשו מסיבות ,לא חסר מועדוני גייז למה לפתוח את זה כלפי אנשים שלא נוח להם?? בחוצות ירושלים?? סלחו לי על ההשוואה אבל זה כמו שיעשו מצעד שלם של הגויים שבאים להתגאות במה שהם ליד הכותל..... זה לא מתאים!!!! נראה לי שהבהרתי את עצמי..

BabyBoy1

New member
"חיה ותן לחיות"

זאת בדיוק הנקודה. כרגע לא נותנים לנו לחיות, הומואים מופלים לרעה בהרבה תחומים. זו בדיוק הסיבה שיש מצעד, כדי שאנשים יכירו בהומואים ובזכויות שלהם.

לאה29

New member
סליחההההה???? ../images/Emo12.gif

הפגנות בכביש 6 שריפת פחים בצומת מרכזית בירושלים חסימות כבישים ועוד כלמיני...... כל זה בסדר!!!!! אבל מצעד מסודר ????? לאאאא מה פתאום!! איזו צביעות!! ואם זה כלכך מפריע לך..... שב בבית מותק

yetush

New member
לא משנה!!!!

שום צעידה לא טובה שום דבר לא מועיל!!! אל תכניסו לי מילים לפה! גם זה מעצבן אותי! אין פה ענין של מסודר או לא! יש פה עניין של התגרות.. וכן אני אשב בבית היום והצעידה היח' שאעשה תהיה על ההליכון בחדר כושר! ואל תנפנפו לי בחופש! וכל מיני ססמאות יפות כאלו!! כי חופש אמיתי זה לחשוב ולחיות כמו שאתה רוצה ולא להתלונן מפלים אותי וכדו'.... ראיתם פעם צעידה שעזרה??(ע"ע ויקי כנפו) שום תירוץ שבעולם שביקום לא מצדיק מצעד פרובוקטיבי שרק צועק סקס סקס! ושוב פעם אף מצעד וכל התלהמות שהיא אני לא מצדיק!! רוצה להתלונן? רוצה להתעצבן מצא דרך אחרת(מאותה סיבה אני שנורא מתנגד להתנתקות מתנגד גם לחסימות וכיוצא בזה..) זה סתם התבלטות שלא מביאה לכלום!!! < ואגב לא זוכר אי אמרתי אז אני גם דתי ואני ביסקסואל ואני יודע בדיוק מה אתם חושבים /מרגישים אז אל תחשבו אותי בתור טרול ממצע> יום טוב....

mohini

New member
למה לא

שכחת מאומות בקמבודיה ושביתת פועלים בצרפת מה הקשר בין כביש 6 לבין ירושלים או שאולי הקשר שאת מנסה להצביע עליו הוא פשוט חרדים, חרדים חוסמים את כביש 6=חרדים מתנגדים למצעד.מסקנה לוגית חושך=חרדים. למה את מתכוונת לצעוד לאה בגלל הגאווה או רק כדי לעצבן את ה"חשוכים" ולהראות להם את האור.אני אישית בתור טרנסית שחיתה את חייה במסגרת הדתית חרדית ותאמיני לי שיש לי הרבה יותר סיבות לשנוא אותם ממך מאוד מפריעה לי האמירה שלך. ואל תשכחי מה ששנוא עלייך אל תעשי לחברתך אם אלו הסיבות שלך לצעוד אז תחשבי פעמיים ואני ממש מצטערת על הבוטות

mohini

New member
הדוגמאות שהבאת

לא הראו דווקא את ירושלים כעיר חשוכה כמו ש deky ג€ הביא ובצדק הבאת דוגמאות שמערבות חרדים באשר הם על באמת מה הקשר בין כביש 6 וחסימות בכבישים לירושלים

לאה29

New member
התכוונתי ל......

צביעות שאנשים מרשים לעצמם להפגין ולמחות ואילו שאחרים עושים זאת ועוד באופן מסודר ולא מפריע זה לא בסדר.. זו היתה הכוונה אני לא שונאת חרדים ולא אפאחד רק רוצה שכל אחד יקבל את השני ואת זכותו להביע/למחות..

mohini

New member
אם ירושלים היא עיר החושך

אז את לא מוזמנת תצעדי בתל אביב ואל תסנוורי עינייך מראות אור

dkey

New member
אני קצת מופתע מהתגובה

לצערי ירושלים לא מייצגת עוד כעיר את המדינה בה אני גר. אני זוכר זמנים אחרים כשטדי קולק היה ראש עיר. אני חושש שירושלים נלקחה מהישראלים הציונים. היא נותקה מאיתנו. אני רוצה שירושלים תחזור להיות גם (דגש על גם) שלי כפי שהיתה שלי כשהייתי ילד. אני רוצה שהממשלה תרחיב את הבסיס בירושלים ותשקיע בה. שיהיו בה מקומות עבודה מודרנים לכח עבודה מיומן ושתהיה פלורליסטית.

mohini

New member
תאמין לי גם אני רוצה בזה

אבל לדעתי היא לא התקיפה את ירושלים אלה את החרדים וכמה שאני לא מסכימה עם חלקם הגדול עדיין לא נואשתי ואני מאמינה שיבוא יום ונגיע לעמק השווה אין לנו ברירה חלקם הגדול לא רוצה לסקול אותנו רק מיעוט

למעלה