דער משכיל איכה ?

לילית3

New member
מצטרפת לקריאה הנרגשת...דער משכיל

יקירי. איכה??? אני מחפשת אותך גם בצ'אט ואין כלום. נעלמת! מה קורה??? אתה מארגן את השטיח האדום לביקור שלי בניו יורק???

לילית התגעגעתי אליך

מתי בדיוק את באה לניו יורק ? יש תוכניות? בא לך ביקור קצר בעיר האורות-עיר החלומות לאס וואגס ? או לחוף המערבי של ארה"ב ? אתה מביא ביחד אלי את אחשלו.....?

לילית3

New member
התגעגעתי אליך גם!!! והיה כיף לשמוע

קולך בטלפון. פתאום נכנסתי ללחץ שיש לי שם רק שבועיים... אני מנסה לראות את אני יכולה לצמצם את השהות שלי בפילדלפיה... הדילמה היא בין אחייני האהוב שחוגג בר מצווה ואחותי שתחיה, שתעלב עמוקות אם אני לא אשהה שם כמה שיותר לבין הרצון שלי לבלוע את העולם, בעיקר את ניו יורק!!!! ד"א אני גם מביאה את הרולר בליידס שלי - אתה בא איתי לסיבוב בסנטרל פארק????

בן הרב

New member
ניראה לי שהבחור במשבר

הדת עלתה לו לראש והשופר יוצא לו מהאוזניים כל מה שהוא עוד צריך זה סעודה מפסקת ומישהי שתנענע לו בלולב

תודה על התעניינות

רק שבוע וחצי לא הייתי פה, שבוע הייתי בחופשה, במיאמי ביץ, במדינת פלורידה, ארץ השמש, חזרתי ביום ראשון בלילה, ועדיין נשפע תחת הביץ-השמש-כוסית, הייתי עדיין בעולם אחר, לקח לי כמה ימים לחזור אל השיגרה, ועכשיו אני שלכם, למי שלא יודע, מיאמי ביץ ידועה בעיקר בזכות חופי הים שהיא התברכה בהם, מדובר בחופים חוליים ורחבי ידיים, עם מים נקיים וחמימים שאפשר להשתכשך בהם גם בעונת החורף, רצועת החוף הזו מכילה גם טיילת מרשימה, למעשה היא רצועת חוף, צרה ומוארכת, 32 ק"מ של חופים, ד"א 1) במדינת פלורידה נמצא הריכוז היהודי השלישי בגודלו בארה"ב, ומרביתם מרוכזים במיאמי וסביבתה. 2) מיאמי כיום היא העיר השלישית בפופולריות שלה בקרב תיירים בארה"ב, אחרי ניו יורק ולוס אנג'לס. שבת שלום לעם היהודי

סלסרו

New member
משכיל - קראתי נכון??

"כוּסית"?? או שמא התכוונת בחוֹלם? פרט-נא! צבי

אמממ

היית כבר במיאמי ? חיי לילה תוססים בסאוט מיאמי ביץ כייף לראותך פה לפעמים מה אתה עושה בראש השנה-החגים ?

למעלה