דעות על הא ודא

winston31

New member
לי אלבק

לי היא ממש מושלמת שחקנית מצוינת , ושמקס יקח מספר ויחכה בטור

הסדרה הזאת היא בדיחה גרועה

אממ... תגידו, הסידרה הזאת רצינית או שהם עושים צחוק? העברתי לערוץ 22 רק כדי לראות עד כמה זה גרוע... ומן הסתם זה גרוע כשמביאים דוגמנית לתפקיד גדול כל כך!או לכל תפקיד בכלל... ואני חושבת שהם הצליחו להפתיע אותי כי לא ידעתי שאפשר לשחק כל כך גרוע... אני פשוט מרחמת על כל שחקן במדינה הזאת שמשקיעה את החיים שלו ולומד שעות על גבי שעות... ובמפתיע מגיע דוגמנית ברבי שבגלל שיש לה לחיים ורודות מקבלת תפקיד ראשי לא שאני חושבת ששחקן נורמלי היה מופיע בסדרה הזאת!! למרות שיכול להיות שהעלילה שלה מעולה פשוט רמת המשחק שם גובלת בבדיחה

chendax

New member
יולי או יוליה מזה משנה עופי מפה!

לא יודע למה המפיקים של הסדרה חשבו על לדחוף את הדמות הכל כך לא קשורה אבל זה בהחלט לא נראה טוב,במיוחד במקרה שהיא הבת של... מספיק בחורה אחת מוטרדת מינית בסדרה הכל כך שיטחית הזאת. פשוט דמות לא נחוצה וזה ממש נראה כאילו תופרים לה תפקיד בכוונה. הדבר הכי טוב בסדרה הזאת זו האחת והיחידה "ברוריה" שפשוט קורעת ומעלה חיוך על פני המון אנשים. גם אם זו עוד אחת מהסדרות האלה...אני חייב לציין שהיא פשוט עושה את העבודה ופשוט כיף אחרי יום עבודה מתיש ושוחק לתת למוח "תרפייה" של טלויזיה.

נכון ש.....

יולי הזאת ממש לא קשורה עכשיו לשום מקום בסידרה נכון שהיא משחקת גרוע וכאילו תופרים לה תפקיד בכוונה.. ותקעו אותה משום מקום בלי קשר לסידרה אם זה אני מסכימה אבל...זה שהסידרה היא עוד אחת מהסדרות האלה...אז זהו בדיוק ההפך היא לא אחת מהסדרות האלה היא מיוחדת בפיק אפ יש משהו שאין בשום סידרה משהו מיוחד שיש רק לה אי אפשר להגדיר בדיוק מזה אבל זה משהו טוב קליל מלא הומור כיפי מצחיק בטירוף שיושב בול בקיץ בחום ובחופש ושאפשר פשוט להירגע אם הסידרה בכיף לא כמו שאר הסדרות שרק דרמות דרמות ובא לך להקיא מהם כבר...

ד י א ט ה

New member
היא

קצת לא קשורה וחדשה פתאום אבל אני בטוחה שעם הזמן זה יסתדר מה שכן מעניין, שהיא ככל הנראה אחות חורגת של שירה :) היא יפיופה קטנה יש לה קול מגניב דווקא מצאה חן בעיני.

D A N D 0 0 S H

New member
לדעתי יקרה איתה משהו... לא סתם תקעו

אותה שם.... עם אדם בטוח שהם יהיו זוג אבל לדעתי גם משהו עם שירה ואבא שלהן

chendax

New member
נכון אבל ככה זה טלנובלה-

בוא אני יגיד לך משהו אנשים בשעה 2100 בלילה לא רוצים לראות משהו מציאותי והגיוני או כל כך מסובך ברמה גבוהה של משחק. הם רוצים לראות את הדבר הפשוט שיכנס להם חלק לשכל ויגרום להם לצחקק קצת. ככה זה, נכון המשחק פשוט נוראי אבל זה מה שהקהל רוצה. אחרי יום קשה פשוט לשבת על הספה ולראות סדרה מגוחכת על דיילות כוסיות (בר האגדית)

er 4ever

New member
דעות על הא ודא ../images/Emo13.gif

רק שימו לב שאתם לא מתבטאים בצורה שתגרור מחיקת הודעות. תודה

tc2005שלי

New member
משהו חשוב על הפרק של אתמול..

אז ככה: אם יש כאן ילדים בני 10 בערך שצופים בטלנובלה וגם בפיג'מות, הנה הודעה קטנה: הקשישה ההונגרית ששיחקה את סבתה של יולי, שיחקה תפקיד של לקוחה בבית אבות בפרק השני בעונה הראשונה של הפיג'מות. ולחסרי האמונה- היכנסו לHOT VOD ותראו בעצמכם. זו אותה אחת!!!

יאווווווווווווווווו

אני פשוט לא מאמינה שאנשים באמת יושבים ורואים את התוכנית התת רמה והירודה הידועה בשם "פיק אפ" רמת המשחק נמוכה,שחקנים גרועים, מה לא גרוע שם?!?!!?!?!?!?!? מי לוקח נערת פלייבוי,דוגמנית ואנשים שלא יודעים מהחיים שלהם לשחק.??!? אימל'ה פדיחות בכלל שידעו שביקרתי בפורום של פיק אפ!!!! זה סוד!! אסור שידעו!!!חיחיחייחיח אפשר להקיא מהתוכנית הזאת!!!!!!!!!!!!! אהה ודרך אגב יש שמועות שמורידים את הסדרה מפני חוסר ברייטיניג תהנו לכם מהחרא שמוכרים לכם בפיק אפ!! תעברו לטלנובלה בעמ-כי על איכות לא מתפשרים!!

שושו 15

New member
אחחחחח

מצבך רע, כאילו מה?! באת לפה בשביל להגיד עד כמה שהסדרה גרועה? לדעתך היא גרועה אז אל תראי אותה. את ילדה ממש משועממת אם באת עד לפה בשביל להגיד עד כמה התכנית הזאת גרועה. איכס ילדה דוחה.. נ.ב טלנובלה בעמ זה באמת איכות..!

למעלה