דעות על גוצ'ה?

Remirat

New member
דעות על גוצ'ה?

אין כל כך ביקורות מהזמן האחרון, ותהיתי אם יש דעות לכאן או לכאן על גוצ'ה שבדיזינגוף (על הפינה)

ואם אנחנו כבר פה, האם יש עוד רעיונות באזור הקרוב למלון דן תל אביב (מרחק הליכה סביר)?
התקציב לא מטורף, סביבות 200-300 לזוג בחמישי בערב, עם חשק לפירות ים

תודה מראש!!

salo22

New member
תיראה זה מקום חביב

שיכול להתאים למסגרת ה 300 לארוחת ערב לשניים, אבל קח בחשבון שזו לא חוויית פירות ים שתשאיר אתכם מוכי תדהמה לטובה.
באופן אישי הייתי בהחלט מעדיף לעשות ארוחה בכיוון ימי בבית התאילנדי - מרק טום יאם פירות ים, לברק ברוטב חמוץ מתוק, לביבות ואגרול שרימפס.. מרק עולה 78 ומתאים מאוד לחלוקה, שאר המנות לא יקרות מידי גם כן, לברק שלם לכיוון 90 ש"ח.. אני גם חושב שהבית מעניינת הרבה יותר מגוצ'ה - אבל זה כבר עניין אישי ואהבה למטבח האסיאתי המעט "מאתגר" יותר.
אגב גם גוצ'ה אני חושב שיהיה לכם נחמד שם, בשני המקומות פירות הים לא יוצאי דופן באיכותם וכדאי לקחת זאת בחשבון - אבל זה המצב ב 99% מהמקרים.
אגב אולי מסעדה כמו קיטצ'ן מרקט בנמל יכולה להתאים, יש לדעתי מנות פירות ים אבל זולה היא לא בדיוק, כנ"ל רוקח 73 שהיא בהחלט פירות ים אך לא תמיד מבריקה בדיווחים, אך בהחלט זו מסעדה ראויה.

Remirat

New member
זה בסדר

תודה לשניכם!
הוזמן מקום בבית תאילנדי אחרי בחינת התפריט - קצת הימור אבל נשמע מעניין... יש המלצות על מנות מסויימות?

salo22

New member
הדברים שאני אוהב במיוחד

והם גם די מיוחדים - הם מרק הבקר אבל הוא בגודל בינוני ומעט בעייתי לחלוקה, הטום יאם יותר מוצלח למטרה זו. מהראשונות אני מאוד בעד לביבות השרימפס, בקר צלוי .. אבל מבחינתי מרק הבקר הוא ראשונה מוצלחת יותר מכל דבר בתפריט

לעיקריות אם יש לברק שלם, לא שאלת על בשר אבל אני מאוד אוהב את בקר עם חצילים ותבשיל בקר בחלב קוקוס עם פטריות, נצרי במבוק ולוביה..
מהקינוחים בהחלט אפשר להימנע לדעתי, ולחזק אם כבר ב 2-3 ראשונות, מנת מרק עיקרית ומנת תבשיל בחלב קוקוס נניח או הדג - זה די הרבה אוכל ובהחלט יכול לעמוד בכבוד מאוד מתחת לתקציב 300.

Gargeran

New member
לא יודע לגביי גוצ'ה...

לא אכלתי שם כבר המון זמן ולמרות שהVFM שלהם כנראה עדיין טוב, אני מעדיף ללכת על איכות יותר גבוהה של מאכלי הים ולשלם קצת יותר. קיטשן מרקט בנמל בהחלט יכולה לספק את זה, אבל כאמור לא ממש זול שם (וגם לא כזה קרוב למלון דן).

-בית תאילנדי זו אופציה מ-א-ו-ד ראויה. מאוד ממליץ. אם לא יודעים בדיוק מה לקחת, לתת למלצרית להמליץ אחרי שהיא תברר מה הכיוון הכללי שלכם, תכל'ס הם יודעים שם מה הכי טוב בכל קטגוריה.
-הרבה זמן לא הייתי, אבל מסעדת סולט שעל רחוב הירקון סיפקה לי ארוחה טעימה למדיי במחיר הוגן, זה היה לפני משהו כמו שנה. הופעתי שם לטובה ו-300 שקל יעשו שם את העבודה.

ואם כבר העלו את קיטשן מרקט בנמל תל אביב, אז אני יכול להמליץ על אדורה בבן יהודה, VFM מצויין ותפריט מעניין (וגם אווירה טובה)

bob68

New member
לגבי "סולט"

על המסעדה יש שלט "סגור לשיפוצים".

Gargeran

New member
תודה על העדכון..

מעניין אם זה סגור לשיפוצים או "סגור לשיפוצים"... :)

אביeג7

New member
חביב. לא יותר מזה

בתקציב הזה הייתי הולכת לבר ברבוניה בבן יהודה.

למעלה