דעות מבחורות

El Raanan

New member
דעות מבחורות

הייתי רוצה לשמוע קצת דעות מהבחורות כאן בכל מה שקשור למשיכה חיצונית וכ'ו. אני בן 23 אבל אני נראה הרבה יותר צעיר, מאוד צעיר לגילי. יש לזה יתרונות כמובן, אבל מצד שני זה מאוד מפריע לי כשאני מתחיל לדבר עם בחורה. אני עובד בעבודה די מצומצמת כרגע שאין בה בחורות, ובלימודים רוב הבחורות שאני רואה תפוסות וחלקן לא לטעמי גם, כך שיוצא שהבחורות היחידות שאני פוגש הן במסיבות ובקניונים למשל. נתקלתי הרבה מאוד פעמים בתגובה של "איזה חמוד" וכ'ו, ואני בטוח שיש לזה יתרונות אבל לצערי אני כרגע רואה רק את החסרונות בלהיות "חמוד" יותר מאשר "גברי", וזה ללא ספק מקשה עליי למצוא מישהי. אין לי ממש ידידות כך שהייתי רוצה לשמוע מהצד הנשי דעה על העניין או מה שכתבתי כאן, אני אשמח לעצה מועילה

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ../images/Emo13.gif

כל אחד והטעם שלו, כל אחת והטעם שלה: זה לא שכל הבחורות בעולם נמשכות לבחורים גבריים לגמרי, יש כאלה שגם אוהבות את ה"חמודים" ונמשכות דווקא אליהם. כל אחד והטעם שלו.

PINOKY1

New member
חמוד זה שווה

אז תדע ש- זה לא אומר אם פונים אליך בתור חמוד, אז זה לא גברי. יש הרבה חמודים שלא סותרים את הגבריות שבהם ובלי קשר יש בנות שנמשכות דווקא לחמודים גם אם הפניה אליך נשמעת יותר אימהית מאשר נשית. אז לדעתי הדבר היחיד שאתה צריך לעשות הוא להיות אתה, כן קצת נדוש אבל הכי נכון, כי ברגע שתעבור לסדר היום ולא תרגיש בפנים אנטי, אז תשדר את ההרגשה וגם אחרים לא יתעכבו על הפרט הלא משמעותי הזה. ואם אתה ג'נטלמן אמיתי ובטוח שיש בך צדדים מקסימים אז החיצוניות הופכת להיות זניחה יותר ויותר עם הזמן. בהצלחה.

למעלה