דעות לכאן ולכאן . . .

דעות לכאן ולכאן . . .

האם לדעתכם הפאב/מועדון (אין לי מושג מה זה... אלוהים יודע!) ``בר דעת`` האם זה מקום חיובי או מקום שלילי? לי כבר יש דעה על המקום הזה, בעיני הוא מאוד שלילי, הקימו אותו בשביל... מה שנקרא בחורים ירודים/מקולקלים, אך בעצם מקימי המקום מנסים ``לטהר את השרץ`` דבר שלא עולה בידם ואף מפיל יותר גרוע, כי מה``בר דעת`` הזה הם הולכים (אחרי שהתחממו כמובן) ישר למועדון רגיל ולכל השיגעון המיותר הזה, כי אחרי הכל מה יש להם לעשות הרבה זמן בבר בין בנים כל הזמן? משהו אצלם צריך להרגע... והמבין יבין. אך אני רוצה לשמוע מה דעתכם בנידון. ולכל אלה שעכשיו הולכים ``לצאת`` עלי ולצרוח תשתדלו לעשות את זה קצת יותר בשקט כי כואבת לי קצת האוזן הימנית.

שתי העינים שלך אני מאמינה רואות

אז ככה אני בחיים לא יצאתי למקומות כאלה בגלל שאני בת ולדעתי זה לא מכובד אבל אם זה באמת מקום רק של בבנים בלבד ולא עושים שם שום דדבר רע חוץ מלכייף אין בזה שום רע ואין איקס על הבחורים האלו

חושב19

New member
איקס? ומי שהולך למועדון רגיל?

לא שאני ח``ו ל``ע יודע על מה מדובר אבל לדעתי הוא מצליח להשיג וי (ועוד וי ועוד וי..) מבחורות אחרות. אה שכחתי, מימך הוא מקבל איקס.. סתם מאמי, בצחוק! צודקת..

ממני כן

תבין אני לא באה עולם שזה אסור ההפך אבל כן איקס כי אני לא ירצה בחור שיסתובב לי בברים עם בנות ולא יודעת יהיה שתוי וכאלה אם זזה על סטייל לא אכפת לי אבל בתנאי שזה בנים בלבד

חושב19

New member
מה שצריך להרגע אצלם זה

הנשמה. הם מנסים לעשות זאת בהרבה דרכים, שותים הרבה מים מלוחים.. זה במאמר מוסגר. ולעצם השאלה לדעתי שאלתך יוצאת מנקודת הנחה מוטעת, או לחלופין אתה רוצה להטעות אותנו.. אבל אני לא חושב שטענתך ששם הם `מתחממים` ואחכ הולכים למסיבה אינה נכונה, מ2 סיבות. א. זה לא נכון לגבי רובם לדעתי. ב. אלה שכן ילכו, לא הבר גרם לכך. בכל מקרה הם היו הולכים אך יהיו כאלה ש`יתקעו` בבר ולא ימשיכו למסיבה..

מיידלע19

New member
דעתי בנושא שלילית לגמרי!

לגמרי! לגמרי! ואני מאד נחרצת! אפילו ינסו להסביר לי ולהוכיח לי שזה דבר טוב, אני לא אבין בחיים... אותו דבר גם לגבי ישיבות כגון "דרך ה'".. בבקשה לא לכעוס עליי... (מותר לי לומר את דעתי, אני חושבת..)

חושב19

New member
2 שאלות פשוטות

א.עדיף שבחור ילך למסיבה או לאותו בר מדובר? ב. עדיף שבחור יהיה ברחוב או שיהיה לו מסגרת מסויימת בישיבה כזו או אחרת?

אץ קוצץ

New member
לדעתך

"ישיבשער" ממוצע שלא מתמודד עם המצוקות שלו, עם הלבטים הרגשיים שלו ואין לו שום רב ומורה דרך עדיף מבחור ב"ישיבות כגון .. " שכן מתמודד עם עצמו והקשיים שלו. לא כועסים, אבל מומלץ לא להגיב כשלא מכירים את הנושא לעומק [או כשמכירים רק את השוליים שלו..]

מיידלע19

New member
אם הרוב

משתקמים, כמו שאתה אומר וחוזרים לישיבות אז מה טוב!.... אבל אם הרוב זה השוליים... אז לא עדיף כך.... כי כמו שהבנתי... בחורים אצלכם לומדים להכיר מה הם רוצים מעצמם ואפילו אם הם רוצים ללמוד משהו אקדמאי או רוצים ללכת לצבא... הרב יסכים לזה....אם זה מה שטוב עבורם.. (אני מדברת בכלליות). ובעצם הדברים האלו הם לא דברים שאמורים להיות "טובים עבורם" - אני מקווה שאתה יורד לסף דעתי, למה שאני מתכוונת בנושא.... אני לא יודעת מה למשל רבנים גדולים כמו הרב אליישיב או הרב שטיינמן... או הרב שך זצ"ל - היו אומרים/ אומרים על זה... בכל זאת לעודד בחורים ללכת לצבא או ללימודים אקדמאים לדעתי זה לא טוב ולא מה שהם צריכים לעשות בעולמם. וכולנו מכירים את הסיפור של רבי יצחק אלחנן ספקטור... וזה נראה לי עונה על הכל...

למעלה