דעה

tomgavish

New member
דעה

אם ונגיד שקורט התאבד (אני לא חושב ככה אבל נגיד), לדעתי הוא חיי לפי המוטו הזה: "תפיק כמה שיותר כיף מהחיים שלך ואז תגמור אותם", שמתי לב בקליפ החדש ובכלל בקליפים אשר מצולמות הופעות שלהם כמה כיף הם היו עושים על הבמה, ובשנה שנתיים האחרונות לחייו של קורט, הוא התחיל לסבול מאוד, מכאבי הבטן החרוניים, מקורטני, ועוד דברים, אשר גרמו לו (אם זה באמת ככה), לשים קץ לחייו. זאת התאוריה שלי להתאבדות של קורט אם הוא בכלל התאבד

space girl

New member
דעתי

אני חושבת שהתאוריה של קורט הייתה יותר בכיוון של "WHATEVER, NEVERMIND " כלומר ל´כפת לו מה יגידו לו , מה שיהיה יהיה ... ( ואני בטוחה שזה כולל גם לעשות כיף עד כמה שאפשר ) כי מקסימום הוא יכול פשוט לגמור עם זה אבל לצערי אפעם לא נוכל באמת לדעת .... ועוד משהו קטן .... הייתם מעדיפים שקורט יחייה ? אני יודעת שהתשובה האוטמטית היא להגיד כן ברור אבל אם הוא היה חי , בטח נירוונה הייתה מתפרקת כי הוא שנא את כל הפרסום ושאר החרטא ... ויש לי הרגשה חזקה שהוא וקורטני היו מתגרשים והיה קיים סיכוי שהוא היה גומר כמו רוקיסט מזדקן :( המוות שלו תרם המון לפירסמו ולהכרתו בעולם .... אז מה אתם חושבים ?

Down in a hole

New member
תשמע

OF COURSE THAT INSTINCTIVELY, I WOULD PREFER THIS GREAT MAN TO BE ALIVE, B-U-T IF WE THINK ABOUT IT, THERE ARE TWO ASPECTS, THE FIRST, THE FACT THAT HE DIED MADE NIRVANA A STEPSTONE AND GOT HUGE PUBLICITY ETC. BUT STILL, WOULDNT WE ALL JUST PREFER THAT THIS MAN COULD CONTINUE TO CREATE GREAT MUSIC, OR SEE HOW MUCH WE ADORE THEM, OR JUST LIVE SOMEWHERE PEACEFULLY...

למעלה