דעה שלי

דעה שלי

הערה ראשונית אין לקבל הודעה זו כ אל בקשה ואו המלצה ואו חובה אז ככה לפי דעתי בלבד מי שחושב שהוא לא יכול להיתמודד בחדרי השידור של ה"חברה" מוטב שהוא לא יכנס לשם, כי לפי דעתי זה יכול ליגרום רק לריב ולזריקת גולשים מהחדרי שידור האלה שונות, הערה, הגדרה, חברה-אנשים שבאים לבלוג בעיקר כדי לקבל ניהול ובעיקר כדי לבקש מהשדרן שיתן לחברים הוירטואלים שלהם ניהול, דבר אחר, שאלה, ליוני שטרית, יוני,האם דעתי בנושא זה מקובלת עליך?

תשמע...

יוני אני לא אבל יש לי תגובה אם זה לא מפריע לך וראה תגובה זו כאינה פוגעת וחודרנית עד מאוד אז דעתי מובאת כאן להלן א' אתה כנראה צודק ב' גם אם נכנסת לאחד מחדרי ה"חברה" ואינך יכול להתמודד אל תברח מהר נסה להתמודד ובחן את עצמך אחרי הכל לא תמיד המציאות תתאים את עצמך אליה אלא אתה תצטרך גם להתאים את עצמך אליה ובריחה אינה פיתרון מקווה שדעתי אינה פוגעת ברגשותיין ואמונתך שיהיה המשך יום שני טוב חג שמח

2 הערות אם אפשרות להיסתעפות ברשותך

1,אם ניזרקים מחדר שידור אז קשה להתמודד עם האנשים שבחדר השידור,כי נראה לי שבמצב כזה אין גישה לחדר השידור לאיזור הרשימת משתתפים שבו,ואין אני חושב שאם הדעה של הגולש מנוגדת לדעה של השדרן אז שיש להישאר שם על מנת להיתווכח שם,כי חילוקי דעות עלולות ליגרום לריב, ובכלל נראה לי שטוב להיכנס לצאט בשם מישתמש אחר ובהיתנהגות שלא מאפיינית את ההיתנהגות שבה רושם שם המישתמש הידוע,כדי להכיר יותר טוב את ההיתנהגות של הגולשים,כי לפעמים שנכנסים לצאט בשם ידוע אז החניפות והערמומיות והפיתוי מקשים לדעתם מה היא באמת כוונת הגולש, 2,לפי דעתי אין אומרים מברכים בחנוכה ב חג שמח כי אם אני לא טועה הגדרת חג זה מועד שבו למשל אין להנות מעבודה שהיא לא לצורך המועד, ומכיוון שנראה לי שבחנוכה אין חג כלומר נהנים מעבודה גם אם היא לא לצורך המועד,למשל שומעים שירי חול,אז לא נראה לי שיש לברך בחנוכה ברכת חג שמח, אלא ברכת חנוכה שמח

דעתי.

אם אדם לא רוצה, הוא לא ייכנס לחדרי השידור, אין לו מה להילחם, אין לו מה לריב, זה סך הכל טקסט על מסך יחד עם ריבוע שמציג וידאו מעליו. אנשים מוזמנים לבקש ניהול כמה שירצו, בעל המאה והדעה במקרה הזה הוא בעל החדר, והוא יחליט מי יהיה איתו ברקע הכחול.

בקשר לניהול

אם אני לא טועה נראה לי שבפועל מתוך 10 אחוז גולשים שבניהול,90 אחוז מהם מישתמשים בו רק כדי ליסגור חשבונות אישיים, לפי דעתי תפוז צריך להגביל את הניהול ל 3 גולשים בחדר שידור אחד בנוסף לשדרן,

ללווין

מתוך 10 אחוז גולשים שבניהול,90 אחוז מהם מישתמשים בו רק כדי ליסגור חשבונות אישיים, אם אתה אומר מתוך 10 אחוז איך אתה יכול לומר 90 אחוז? אתה יכול לומר מתוך 100 אחוז גולשים שבניהול, 90 אחוז מהם..... או לחילופין.... מתוך 10 אחוז גולשים שבניהול, 9 אחוז מהם.... חעחעחעחע

העיקר זו הכוונה,

כלל הגולשים שבחדרי השידור שבצאט של תפוז אנשים זה 100 אחוז זה ברור, אז מן המובן של 100 אחוז,זה מפוצל צד אחד ל 10 אחוז שבניהול וצד שני ל 90 אחוז שבניהול, אני לא רשמתי 10 אחוז מכלל הניהול של כל חדרי השידור שבצאט של תפוז אנשים, ואני לא חושב שבפורום אני חייב לדייק,זה לא נראה לי פה מבחן ואו מסמך רשמי

ולפי דעתי

אם לא היה אפשר לתת ניהול לכל גולש אז החדרי שידור האיכותיים מבחינת התוכן היו בראש רשימת חדרי השידור מאשר חדרי השידור שאחת המטרות המרכזיות שבהם זה ליסגור חשבונות עם גולשים אחרים,אז אני בתור אדם אדם אובייקטיבי לא נותן ערך לכמות הצופים שבחדרי השידור שברשימת השידורים מפני שלרוב,מספר הצופים שבחדרי השידור נרשם ברשימת חדרי השידור כתוצאה מפעולה סלקטיבית שרובה זה פיתוי להישאר בחדר על ידי נתינת ניהול לגולש

מזושש

New member
לווין אתה אוכל על זה סתם סרטים

אוףףף ממתי שאני מכירה את הבלוגים אתה תמיד מנסה לשנות דברים בבלוג, תאמין לי שכולם פה יודעים מי הם באמת ומה הם באמת אבל זה מה שהם והאני האמיתי שלהם זה ממש אבל ממש לא מה שהם פה...! כמה ערמומיות יש כאן שאין דברים כאלה ואני בטוחה שכבר לכל אחד ואחד מהבלוג זה קרה שדפקו לו סכין בגב...[אחח כמה סיפורים] חחחחחחח מצחיק אותי לראות שאתה תמיד מנסה לתקן אנשים זה מה שהם העולם לא ישתנה תאמין לי שכבר ניסיתי ולא הלך לי...באמת. קח הכל בקלילות תקשיב למזושש
אוהבתתת!!

אני חושב שיש דברים ש כן אפשר לשנות,

אני חושב שזה עניין של ניסוי מחשבות עד לקבלת מחשבה נכונה ותודעה נכונה

אתה צודק !

אתה צודק המלחמות האלה ממש גועל נפש אני נכנס רק לחדרים שהיתרגלי לשם .שהיה לך חג שמח

אני אישית מעדיף להיות

בחדרי שידור שטוב לי להיות בהם, אבל אני מעדיף לא לרשום פה באיזה חדרי שידור מדובר

../images/Emo20.gifבוקר טוב

בשלב זה לא ניתן להגביל את כמות המנהלים המשניים. על מנהלי החדר לבחור בקפידה את מי הם רוצים למנות כמנהל משני. לווין - לך נמליץ לפתוח שידור משלך ובניהולך ובו תמנה את כמות המנהלים המשניים כרצונך (עד 3 מנהלים).

אז ככה

ראשית - אני לא חשבתי שאתם תגיבו להודעה הזו למרות שאתם כתבתם לי דברים במסר האישי וגם זה לטובה, וגם התגובה שלכם פה היא מבורכת, לגוף העניין- ראשית כל אני בהתחלתי היססתי להיתערב בנושא הניהול אך לאחר שאני ראיתי בחדרי השידור של הצאט של הבלוג טיוי של תפוז אנשים לא בהכרח בשם המישתמש שלי את החוסר ההצדקה של הרחקת גולשים מהחדרי שידור ושהחיסולי חשבונות בבלוגים נהפכו למכה לפחות מבחינתי,אז החלטתי להגיב בנושא,בכל אופן אני מקווה שהצאט ישודרג לטובה גם מבחינת כמות האנשים שניתן לתת להם ניהול, ולהמשך העניין- במצב העכשוי אם אני היתי משדר אז ספק אם בכלל היתי נותן ניהול,לאחר המחקרים שעשיתי בצאט, אולי בעתיד יהיו בצאט אנשים יותר הוגנים אבל נכון לעכשיו אני חושב בלי נדר להמשיך במחקר כדי לדעת אם מי יש לי עסק, ולסיכום העניין - אז בלי נדר אם אני ארצה לשדר אז אני אדע איזה יחס לתת למי שפונה אלי,

למעלה