דעה על אתר חדש

tomastapuz

New member
דעה על אתר חדש

אני בונה אתר חידות כבר 4 חודשים, אשמח לשמוע חוות דעת על האתר, עצות, ונוחות המשתמש ובנוסף אני רוצה לשאול מתי כדי לי להתחיל לקדם אותו? (אני בשלב הכנסת תוכן) תודה

נתחיל מהסוף

לקדם אתר מתחילים כשהוא עוד על הנייר (לפני בנייה) איפה הוא מאוחסן לוקח לו המון זמן לעלות בטעינה ראשונה ובמעבר בין עמודים. לא לכולם תהיה הסבלנות לחכות ( זהו גם פרמטר שגוגל מודד) מבחינת חווית הגולש הייתי שמח לו היה תפריט צידי בתוך הקטגוריות של תתי נושאים מתוך מחשבה שבעוד שנה יהיו עשרות חידות. תפריט צדדי ינגיש את האתר לגולשים שלך. כרגע האתר במבנה של בלוג, כדאי שבדף הבית יהיה תוכן קבוע שיסביר קצת יותר על האתר.

tomastapuz

New member
תודה רבה!

לגבי זמן הטעינה: אתה יכול לתת לי שם של שרת ממולץ?

oren2465

New member
יותר מדי מודעות אדסנס

תפסת מרובה לא תפסת. תחליף את הפונט בתפריט העליון זה לא מספיק בולט ולא נראה טוב כמו שעמית אמר צריך לשנות ממבנה של בלוג לאתר. זה וורדפרס כן? עוד דבר תעשה על הלוגו (למעלה) alt עם ביטוי מפתח,וקשר אותו לדף הבית תחשוב על כותרת h1 יותר עשירה במילות מפתח,ואל תכתוב ברוכים הבאים לא צריך להיות מנומס,צריך לכתוב בלשון ציווי גוף שני באתרי אינטרנט. צריך להיות ברור במה האתר עוסק בדיוק גם לגולש וגם למנועי חיפוש. לגבי הטעינה של הדפים,הנה כלי חינמי שבודק את זה http://www.selfseo.com/website_speed_test.php מציע לך גם להתקין תוסף SEO לוורדפרס ולשתול מילות מפתח בתגי ה meta. תגדיר מטרה לשמה הוקם האתר,ותתחיל לעבוד עם גוגל אנליטיקס (המרה של Goals) משפיעה על דירוג האתר.

tomastapuz

New member
אוווו סוף סוף!

תודה רבה, בן אדם שנותן מידע שימושי סוף סוף! כן וורדפרס, (כל כך ברור?) אני מקבל את הרוב... (אבל להיות מנומסים זה לא מזיק, וקישור לדף הבית מהלוגו כבר יש אני אוסיף ALT, תוסף SEO מותקן) חוץ מזה אני עובד על זה, לאט לאט (אין לי ברירה אחרת :) ושוב תודה

למעלה