דעה אישית

nelo5411

New member
דעה אישית

לא מחיבת ויתכן שאחרים יחשבו אחרת אני נמצא בחוצות היוצר בירושלים , לא מעט פעמיים אני נתקל בפירסום ישנם הרבה תיירים המקום מלא בתיריים אז זו הדעה שלי מתוך נסיון רק ורק הישרלים היקרים שלנו רוכשים וקונים התיריים זה סקטור מאוד מאוד גרוע כקונה ושוב תודה לישרלים היקרים שלנו

HayaBee

New member
תודה נלו על הדיווח....ו.פסטיבל הכליזמרים....

היום קראתי בעיתון....כמו אחרים על כך שעירית ירושלים מבקשת לא להגיע לאזור הארוע, כל הכרטיסים נמכרו, אין אפשרות להיכנס ללא כרטיס שעלותו דומני 50 שח. אז מי בין הקונים.....בתי המלון עבור התיירים? או ישראלים שהכינו כרטיסי כניסה מבעוד מועד? העיקר שתצליחו שם האם זה סימון שהקשיים נגמרו והכלכלה חזרה ועלתה על דרך המלך? הלוואי. דרך אגב, הייתי בפסטיבל הכליזמרים ביום הפתיחה ולהודחיעכם הגיעו לשם "מליוני" אנשים, המונים זרמו לצפת. הנחו את הרכבים להגיע למגרש חניה ענק שהקצו לצורך הענין ומהמגרש עלית העירה באוטובוס תמורת 15 שח הלוך ושוב. העיר היתה מקושטת , זורחת, האוירה נהדרת, רחובות שלמים מגודרים ומאובטחים ובהם שדרות של דוכנים לאורך רחובות שלמים. בקושי יכולת לעבור שם, אוירה של פסטיבל אין מה לומר, זיקוקי דינור - ממש יום העצמאות. מוסיקה....יכולת לשמוע גם כן, רבים מאלו שהגיעו הגיעו לראות ולשמוע את האומנים, אני לא הכרתי אף אומן כי הם מהמגזר הדתי, אך היו שילובים גם של מוסיקה ישראלית שהקהל אהב מאוד וכמובן מוסיקה חסידית שקטעים רבים אנו מכירים ואוהבים או כלי נגינה שלא מרבים לשמוע כמו הקלרינט ויבבתו. בקיצור....הייתי....ראיתי...ניצחתי......ועשיתי V על פסטיבל הכליזמרים......3 שעות נהיגה הלוך, 3 שעות חזור וההוצאה על הדלק.....פעם אחת ודי. יש גם ברעננה מדי שנה אך זה לא אותו הדבר בכלל. אם המוסיקה זה העיקר אז ניחא, גם רעננה שווה ועוד איך. תהנו משארית הקיץ שכמעט נגמר. בהצלחה לכולם, חיה

למעלה