דעה אחרת :

nizanm

New member
מצטער. משום מה נמחק לי.

ההודעה נמחקה לי. גל, את יכולה לברר במקורות שלך אם יודעים מה קרה ?
סתאאאם
אמרתי שהקצאת משאבי הביקורת לעניינים פעוטים ומיצוי הדין דווקה אתם - היא הטעייה מכוונת של הציבור. אלה שחולשים על המשאבים מחוייבים ציבורית לאזן את החלוקה. נידרש להקצות את מירב המשאבים, המאמצים והאמצעים לחריגות הגדולות כדי לבלום את הסחף המוסרי הקיים בקרב אנשי השלטון ברמות הגבוהות וגרורותיהם. שמעתי מבקר פנימי ברשות ציבורית אומר: "דין פרוטה כדין מאה". אותו איש מופקד על טוהר המידות ועל היושרה, עדיין משתכר אלפי שקלים יותר ממה שנקבע למשרתו בחוק. וידו הגיעה אף רחוק יותר. מה הפלא שבשבילו "דין פרוטה כדין מאה".? אין לזלזל בתוצאות המקרה של הנגבי. חובה עלינו לחזק ולעודד את מי שלקחו חלק - כמו גם את התנועה לאיכות השלטון. צריך להמשיך ולבקר גם את מערכת המשפט שבו פשטה השחיתות. צריך לבלום את הסחף הנורא ברמת המוסר והזלזול בדעת הציבור. לעצור את השחיתויות ובעיקר את הגדולות. בוקר טוב.

nizanm

New member
גויים ואוכלי נבלות במטה הכללי !!!

פרשת מכירת המניות של הרמטכ"ל ערב מלחמה חייבת להעמיד את הביקורת הציבורית הצבועה בישראל בעמדה של מבחו עצמי מעמיק, כן וחסר פנית : שוב, משאבי הביקורת מופנים לזעיר עניינים ולראשים שקל לערוף. מערכת הביקורת הצבועה בישראל נכשלה עד כה בהתמודדותה אל מול השחיתויות הרציניות. בבוש פניה, פונה מערכת רופסת וקורסת זאת את השיחים הנמוכים. הלא מזיקים. על לא עוול בכפו של הנאשם. כבר התעוררו הגויים אוכלי הנבלות במטה הכללי שגם בו פשטה השחיתות - והטוענים לכתר דואגים שתמונותיהם יופיעו בתקשורת המוּטָה. גויים אוכלי נבלות. הרמטכ"ל דן חלוץ לא עבר עבירה . ובלי כל קשר : לפני שמכר - הפסיד כ- 50,000 ש"ח . אחרי שמכר הסתבר בדיעבד שלא עשה עסקה כלכלית טובה.

shy-1

New member
ניצן, חבל על ההקלדה. בשתי מילים

אסביר לך הכל, תעשה רשימה של אלו המתגוללים על חלוץ כעת. ויש לך רשימה של בני זונה אורגינלים, וצבועים יד שניה! אין בדברי אלו לחייב אף כותב כאן, שכידוע הם צנועים וחסודים אחד אחד).

nizanm

New member
היועץ המשפטי טיהר את חלוץ.,

והזונות בני אלף זונות עוד מזמזמים כנגדו. יש כבר מי שדאג שתמונתו תתנוסס בתקשורת כמועמד ראוי להחליף את הרמטכ"ל רב אלוף דן חלוץ. טפו !!! על המזוהמים ומסתירי שחיתויות באמצעות זוטות חסרי כל ערך לביקורת.

הכל בגלל שהוא פרסי

משת"פ חיזבאלה-לא פלא שככה הכל נראה. שי,אתה טיפש או סתם מגונן על כל פרענק,אוטומטית ? השחצן הזה לא אישר מיגון נגד טילים לטנקים בטענה-שחיל האויר יעשה את הכל ואין כל צורך. תתעשת-החלוץ הזה היה מכה,מהשניה הראשונה.

shy-1

New member
שתי הערות. איני בטוח שלא היה זה

ביבי, שהביא את הקיצוץ הגדול בבטחון. והח"כ שטייניץ, גנרל בוסטמנטה בפני עצמו, המליץ להשקיע בספינות קרב, כי זו מלחמת העתיד, אז אולי תבקש את הכסך שנחסך על הגנת הטנקים ממנו. נ.ב. ישראל אינה מדינה עשירה, וסדר העדיפויות יכול לפגוע בהרבה דברים חיוניים, גם החינוך חשוב ביותר. גם המקלטים שהיו צריכים להיבנות בכל הצפון, לאור נבואותיהם של ימנים(שאתה מתכתב עימם). בקיצור, הרבה אנשים אשמים, ואם להאשים, אז להאשים את כל השרשרת.

nizanm

New member
תגיד שי.

קקטוס לא נראה לך שרוט? הוא תוקף את הרמטכ"ל, את התנועה, את שוקי ואת מי לא. שרוט, מילא. אבל למה הוא מנבל את הפה? "הרמטכ"ל פרסי,משת"פ של אירן" מקלל אותך, עוד מעט אותי. דרוש לו פלסטר.

shy-1

New member
לצערי מדובר בקקטוס גזעני../images/Emo10.gif

הדבר נתגלה לציבור כשנבחר 'המרוקאי' פרץ, והקקטוס כמעט שלח אותו חזרה למרוקו(לולא עמדתי בשער ומנעתי בכוח). מה שמדאיג אותי, זה שהיות והקקטוס מתכתב כבר זמן רב עם ה'קוסם', אני מפחד שהגזענות זלגה אליו מלמעלה. לא נעים.

nizanm

New member
שי. ידידי . תהיה אופטימי.

אנחנו נישייפ ונידבייר. וי אחך כך נוקום. אנחנו נילמייד אותו ברבא מייציאייס וברבה נישתקלה מציאייס. קקטוס יהי יי בחוך טופפפ. נכון קקטוס?

כעת תקשיב,ותקשיב טוב

מזה שנים מקצצים בבטחון-כי המערכת טוענת שהאיומים הם אפסיים. כעת ברור שזה לא כך. אף שר אוצר,לא נתניהו,ולא אף אחד לפניו-לא הכתיבו ממה לקצץ. החוכמולוגים במשרד הבטחון הלכו בדרך הקלה: הם לא נגעו במשכורות הקבע המנופחות,כי חששו להתמודד. במקום זה-ביטלו ימי מילואים וקיצצו רכש.אפילו את מלאי החרום שחקו עד עפר. את פרי הביאושים הזה אכלנו כעת.

למעלה