דסי!!

Benja GiRl

New member
דנה!!!!!!! ../images/Emo24.gif

תודה רבה :) המממ... תעשי לי טובה... את תוכלי למסור לנופר מזל"ט? (בלה... לא משנה... אני כבר אבקש מלירון..) בכל אופן תודה... תגידי, מה עם האתר שהיה לך?? הוא עדיין פתוח? או שסגרת את השרת?

d a n a o s h

New member
דסי ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

אין בעד מה! אני אגיד לנופר
האתר פתוח, כי הוא של בננה בום, מעפן אז אין שרת! עוד משהו - למה לא ירדת אלינו ביום שישי כשהיינו אצל לירון?? התביישת או מה? (או שעשית משו אחר?) שוב פעם מזל"ט!

יפ ../images/Emo13.gif

איי אם ט´רטין אנד הי איס אילבן-טין
WTF!? המממ אלסה היא מקסימה, כאילו, ברצינות. בפרקים האחרונים היא השתנתה לטובה. ופיה פצ´קו איכסבדו הזאת בלעעע, אני שונא אותה. איך היא גירשה את אלסה וטלי...
וחוץ-מזה, לדעתי גיז´רמו הוא לא אבא טוף אם הוא היה אבא טוב הוא היה לוקח את טלי איתו למיאמי.

יפ ../images/Emo13.gif

WTF!? המממ אלסה היא מקסימה, כאילו, ברצינות. בפרקים האחרונים היא השתנתה לטובה. ופיה פצ´קו איכסבדו הזאת בלעעע, אני שונא אותה. איך היא גירשה את אלסה וטלי...
וחוץ-מזה, לדעתי גיז´רמו הוא לא אבא טוף אם הוא היה אבא טוב הוא היה לוקח את טלי איתו למיאמי.

יפ ../images/Emo13.gif

Benja GiRl

New member
דנה

המממ... מה הכתובת של האתר??? ובקשר למסיבה של לירון... הממ... זה לא שהתביישתי.. אבל אני יודעת שבמסיבה שלי (יום שישי הבא.ץ.) אני לא ארצה את לירון ברדיוס קילומטר.. אז אמרתי לעצמי, שלירון נחמדה מדי כדי להעיף אותי.. אבל אני בטוחה שהיא העדיפה שאני לא אהיה שם.. אבל חפיף... הבאתי לכם אוכל :) איזה חזירות!! גמרתן הכל בשניות!!!!! פחחחחחח העוגה הייתה מזה מגעילה... כמעט הקאתי!!! בעעעע.. העיקר שהיא עברה למעיים שלי, ויצאה, טוב.. נוו... את יודעת לאיפה היא הגיעה בסוף
בכל אופן אני מקווה שנהנית.. ושהכל עבר טוב... מה עשיתן כל הזמן שם למטה???

d a n a o s h

New member
לדסי

city.boom.co.il/danidin14 טוב אני אחסוך לך העתקה... ואכתוב את זה גם למטה
למטה? דיברנו, טחנו
(שמת לב , אה?), סתם, ראינו גם סרט... בקשר לעוגה - לא אכלתי אותה, אז לא יודעת... שתהני במסיבה שלך!!!

למעלה