דסטני פרק 14 -סוף סוף !

דסטני פרק 14 -סוף סוף !

קיבינימט... אין לנו קוראים... היצור ששינה את צורתו כך שדמה לסאקורה ולך לאט לאט לעבר החבורה אם חייוך זדוני הוא הלך ישר דרך המים בלי לעצור עד שהגיע לחוף,הוא עבר דרך שיחים קוצניים בלי להרגיש שריטות,העיניים שלו זהרו באדום חזק,לבסוף הוא עבר דרך השיחים וראה את כל החבורה קוראת לסאקורה ומחפשת אותה,הוא יצא מחייך ואמר בקול של סאקורה:"היי אני כאן",כולם היסתכלו מופטעים על "סאקורה" שהייתה שמחה ומחייכת פתאום,אזולמון מייד חשד והיתקרב בניפנופיי הכנפיים הקטנטנות שלו לעבר "סאקורה","אמממ... סאקורה?..." אבל ליפני שהספיק לסיים משפט היצור תפס את אזולמון בצוור וזרק אותו לעבר עץ,אזולמון נכנס בגזע והחליק למטה,ג'וני מיד צעק:"זו לא סאקורה !","או באמת ?" אמד הדיג'ימון בחייוך זדוני,אז זהר לכמה שניות ונהפך להיות היצור סגול ירוק שתקף אותם באחד הפרקים הראשונים (אם אתם זוכרים זה ראיקוטו וקאירוטומון),"אתה !..." מלמל באזקילמון בכעס,הוא עדיין שמר לו טינה מאז הפעם הקודמת בה נילחמו,"או לא..." מלמל בשקט ג'וני שידע בידיוק מה עומד לקראות עכשיו,באזקילמון עף לעבר הדיג'ימון במהירות אבל נחבט בקלות לתוך סלע,אחריו אזולמון שניסה ליתקוף מאחורה את הדיג'ימון ולבסוף כאשר לנטמון ניסתה לתפוס אותו באחד החבלים שלה הוא משך אותה עליו ועילף אותה במכה אחת בעזרת ראסיה,אז אזולמון הכניס את הקלשון שלו בגב של היצור וניסה להעביר בו חשמל,אבל בתגובה מהירה היצור נהפך לגומי והעיף ממנו את אוזלמון,באזקילמון התחיל להיתעצבן,הוא קם על הרגליים התחיל ליטעון כוח,אבל בינתיים שחיכה הדיג'ימון הלך לעבר ג'וני והרים אותו אם יד אחת מהצוור,"ג'וני לא !" צעק באזקילמון,ברגע הזה הוא התחיל לעוף לעבר להיצור אבל בחצי הדרך נהפך להיות דיג'ימון ענקי שנראה כמו צרעה גדולה ועשרים עיניים שחורות ושתי צבטות גדולות בשביל ידיים,הוא נהפך להיות השלב הבא שלו,אינמון,הוא נחבט בכל הכוח בגב של הדיג'ימון והצליח להוריד אותו משויווי משרל לכמה שניות,אז תפס אותו מאחורה אם הזרוע הימנית שלו כרוחה סביב צוורו של הדיג'ימון והצבט השמאלית שלו לוחצת על הצוור שלו,זה גרם לו לשחרר את ג'וני שהיתעלף מחוסר אוויר,נטמון תפסה את היצור אם העלוקות שלה,אינמון צעק לאזולמון:"תמהר !,חסל אותו !",אוזלמון קם על הרגליים וירה ברק על היצור,אבל היצור הפך לפלדה והחשמל עבר דרכו לידיים של אינמון והעלוקות של נטמון,שניהם היתעלפו והדיג'ימון ירה שני ברקים מהחשמל שספג על טויה ואזולמון שעילפו אותם לגמרי,ואז היסתובב לאיי ההמומה "את יכולה ללכת.." טונו של הדיג'ימון התרכך "א.. אני.. אני.. רגע! אני לא הולכת מפה עד שלא תשחרר את החברים שלי!" איי צעקה, בזמנים הייתה אמיצה מספיק וחסרת-היגיון בשביל להתמודד מייצורים חזקים ממנה "תלכי מפה או שתיפגעי" טון של תקיפות נוסף לקולו "אני לא הולכת!" איי המשיכה בעקשנות "אמרתי לך ללכת, אני לא רוצה שתיפגעי!" הייצור צעק ~' ראיקוטו.. למה אתה לא רוצה שהיא תיפגע..?' ' אני לא יודע.. פשוט לא רוצה.. לא נראה לי שהיא צריכה להפגע.. היא לא כמו השאר.. היא נראית טובה..' ' אבל ראיקוטו.. היא האוייב' ' היא לא' ' למה?' ' כי היא שונה וכי ככה החלטתי, עכשיו תפסיק לשאול שאלות..'~ איי עמדה עם מבט נחוש על פניה, הייצור מחץ יותר את נוטמון, אזולמון וטויה "תשחרר אותם עכשיו!" איי פקדה, כאילו הייצור הענק שמולה הוא לא אחר מאשר כלבלב קטן "אל תגידי לי מה לעשות!" הייצור ניסה להשמע יציב אך קולו רעד, סערה התחוללה בתוך מוחו של ריאקוטו ' תפסיק כבר להיות רכרוכי כזה, קדימה!' קאירוטומון דיבר, שקוף-למחצה ובתוך בועה ענקית שבה היה גם ריאקוטו ' אבל.. אני לא מסוגל לפגוע.. בה..' ריאקוטו רעד כולו עד שקאירוטומון החטיף לו סטירה עם זנבו ' שותף או לא, אני לא יכול לתת לך להפוך לכזה רך, אנחנו במלחמה!' "אוך, תפסיקי עם זה כבר וורדרדונת מעצבנת!" קרא הדיג'ימון ומעך עוד יותר את חבריה של איי, הוא נהפך לציפור ענקית, כאילו תוכי סגול-ירוק ופרש את כנפיו, עף למעלה ומשאיר את איי המומה ונואשת על הקרקע. איי נפלה על ברכיה, לסתה נפלה וגוש גדול בגרון איים לחנוק אותה "הוא.. לקח.. אותם.." היא גמגמה. "הגענו.." לחש הדיג'ימון וחייך במרירות, הוא זרק את נוטמון, אזולמון, טויה וכל השאר (כולל סאקורה) על צוק ויצר מוטות-מתכת שהדביקו אותם לסלע שמאחוריהם, נהפך בחזרה למשהוא שדיי הזכיר אדם, הוא יצר חרמש ענקי בידו ואיים לחתוך את כולם לשניים אך אז "היי אנטו!" הדיג'ימון קרא, הוא השקיף לעבר קבוצה קטנה שבראשה עמד מנהיג עם שיער שחור והפך חזרה להיות מורפמון "עבודה טובה מורפמון!" קרא אנטו וקפץ מן הצוק "קטאנה, טופמון, אחריי" הוא פקד על הילדה הקטנה שמאחוריו ועל הדיג'ימון שהיה מוכר לסאקורה היטב "את!" סאקורה קראה בזעם, היא תקעה בקטאנה מבט נוקב והזו רק הפנתה את שלה והמשיכה לרדת "יופי של חבורה אספת פה.." אנטו גיכח והרים קלות את סנטרה של נטמון, הזו כיווצה את מצחה בכעס וצמצמה את עיניה לכדיי סדקים צרים ליפני שנירדמה שוב "קטאנה, טופמון, טפלו בהם, אתה מורפמון תקבל תגמול על מה שהבאת לפה.." אנטו חייך בזדון והשליך לעברו חבילת קלפים "תודה אנטו.." מורפמון כרע ברך, אנטו הביט בו בבעתה "אנטו.." מורפמון קד קידה ושב להיות ריאקוטו וקאירוטומון "עכשיו אתם טפלו בהם.." אנטו הצביע על קטאנה וטופמון ואז על החבורה "כן אנטו" קטאנה וטופמון קדו גם-כן בעוד אנטו, ריאקוטו וקאירוטומון התרחקו "טוב קדימה !" נשמע קול נשי כועס,"אין לי את כל היום !",זו הייתה אנסטסיה שישבה עד עכשיו דיי רחוק מכולם כדי שלא ישימו עליה לב,לידה הלכה לה מצד לצד סקיילמון שנראתה כמו אשה יפה שבמקום בגדים היא מכוסה כולה (כלל הפה) בעור נחש,"את תדברי עלי בכבוד !" צעק לה חזרה אנטו,"סליחה אנטו..." מלמלה בשקט אנסטסיה והורידה את הראש,"קידמה ראיקוטו... הולכים..." אנטו אמר בקול מיתנשא מעל ראיקוטו,"בסדר..." אמר בשקט ראיקוטו אם נימה של כעס,ברוב המקרים קיארוטומון היה ברגע הזה מגן על ראיקוטו אבל הפעם ידע לסתום את הפה,אנטו הלך ליד אנסטסיה ולחש לה בשקט:"תשמרי שהיא לא תפשל..." והפנה את מבטו לעבר קטאנה,"אלו ! סינמון !" אנטו צעק ואז שרק,יצור דרקוני כוחל הולך על 2 הופיע לידו,"הולכים סינמון" אנטו אמר וסינמון נידנד את ראשו וגרם למסך אפל להופיע סביבו,שניה ליפני שאנטו נכנס לערפל להעלם,ראיקוטו בעט לו בתחת וליפני שאנטו הסיתובב הוא וקאירוטומון כבר נעלמו,אנטו היסתכל לצדדים לכמה שניות ואז היסתובב ונכנס חזרה לערפל ונעלם,הערפל נעלם וסינמון היתפוצץ בענן עשן סגול ונעלם גם הוא,

חלק ב ! (אפילו יותר טוב !)

קטאנה וטופמון עמדו מול החבורה,בינתיים רק סאקורה הספיקה להיתעורר,קאטנה נישענה לכיוונה ואמרה בשקט:"אני בטוחה שהרגשת מאוד מרוצה לעצמך כשה תפסת אותי מאחורה..." סאקורה כעסה על קטאנה אבל כבר ניבהלה מטון הדיבור שלה,היא החליפה את מבטה מכועס למפוחד טיפה ואז בלעה את רוקה,"את יודעת מה הייתי צריכה לסבול בגלל הפישול הזה ?" המשיכה קטאנה "בגללך ?!","אמממ..." סאקורה ניסתה לחשוב על משהו לענות אבל קטאנה קטעה אותה ואמרה:"את לא רוצה לדעת !,ועכשיו זמן לנקמה הקטנה שלי...",קטאנה סיימה והיסתכלה על טויה שהספיק להיתעורר והיסתכל מבולבל וישנוני לצדדים,"ומי החמוד הזה ?" אמרה קאטנה בציניות ונישענה לעבר טויה,"חבר שלך ?" אמרה קטאנה וגיחכה,אז החטיפה לטויה סטירה,"אתם כולכם עיצבנתם אותי לעלה מהיום בו הגעתם ! ועכשיו אני עומדת לחסל אתכם !",קטאנה אמרה בקול,טויה ניבהל והתחיל לנסות להישתחרר מהברזלים שהחזיקו אותו קשור לסלע,קטאנה גיחכה טיפה כשה היסתכלה על טויה מיתפתל ואז הפנתה מבטה לעבר ג'וני שעדיין ישן,היא נעמדה כמה סנטימטרים מצידו הימיני של ג'וני ונתנה לו בעיטה גבוה בגרון,המכה העירה את ג'וני והוא התחיל להישתעל,קטאנה תפסה אותו בפרצוף וחייכה לכמה שניות,אז עזבה אותו והיתקדמה לעבר איי שקאירוטומון הספיק לתפוס ולהביא בזמן שקאירוטו לא שם לב,"ומי זו ?" אמרה קטאנה ותפסה את איי היושנת בלחיים והרימה לה את הראש,"היפייפיה הנירדמת... אם השיער הוורוד...",אמרה קטאנה מחייכת,היא הרימה את היד להעיר את איי בכפה אבל העיניים של איי ניפתחו,והיא מלמלה ישנונית אם הידיים של קטאנה לוחצות לה על הלחיים:"מה ?...","טוב..." אמרה קטאנה "זמן בשבילי להנות טיפה ולתת לכם לישון עוד,עוד הרבה זמן..." היא אמרה והיסתכלה על כלום,מימין לשמאל ומשמאל לימין ואז שרקה ואמרה:"טופמון !","כן קטאנה ?" אמר טופמון ולקח צעד קדימה,"בבקשה תישתמש בשרשראות שלך להוריד לילדה את הראש" אמרה קטאנה והצביע לעבר סאקורה,"כן קטאנה" טופמון אמר ועטף שרשרת סביב גרונה של סאקורה,"קידמה !" קטאנה אמרה לטופמון שכמאט היסס לעשות את זה,טופמון התחיל ללחוץ על הגרון של סאקורה שהיתפתלה בכוח לנסות לשחרר את עצמה מהברזלים שקשרו אותה,הפנים שלה האדימו,"תעזבי אותה !" איי התחילה לצעוק,"חכי אני עוד אתפוס אותך !" ג'וני צעק והם המשיכו לצעוק עליה איומים ובקשות שתעזוב את סאקורה ביחד אם טויה,הפנים של סאקורה נהיו אדומות והאישונים שלה כבר התחילו להיתהפך,"עכשיו תוריד לה את הראש !" קטאנה צעקה וטופמון הרים את ידו המחזיקה בשרשרת והיתכונן למשוך בכל הכוח, כולם צעקו בכח "לאאאא !",טופמון משך את ידו בכל הכוח אבל שניה ליפני שסאקורה איבדה את הראש יצור מתכת עמקי קפץ משום מקום ונכנס בטופמון,טופמון עף הצידה ונפל על האדמה,היצור נראה כמו שיריון גדול של אביר אבל ריק,אנסטסיה התחילה לרוץ לעבר המקום ואחריה סקיילמון,הדיג'ימון קרע את המתכת שהחזיקה את טויה וג'וני במקום ואז הצביע לעבר הצוק כסימן בשבילם לקפוץ,טויה מייד רץ לעבר הצוק,ג'וני אמר בשקט:"תודה..." ורץ לעבר הקצה,טויה עמד קפוא מפחד במקום לא מוכן לקפוץ,הדיג'ימון שיחרר את כל הדיג'ימונים הישנים מהברזלים וזרק אותם מעבר לצוק ביד אחת,טופמן הספיק לקום וקפץ לעבר הדיג'ימון,אבל ההדיג'ימון העיף אותו בקלות חזרה באגרוף אחד,ג'וני התחיל לצעוק לטויה לקפוץ אבל טויה פחד מידי,בינתיים הדיג'ימון הוריד את השרשראות שנשארו חונקות את סאקורה וקרע את הפלדה שהחזיקה אותה ביד אחת,אז הרים אותה והחזיק אותה גבוה ביד אחת שלו באוויר בשביל שלא יגוע בה,פתאום מתוך אחד העצים קפץ ראיקוטומון ועבר ממצב שקוף לנראה,הוא וקאירוטו נשארו צופים למקרה שהיו בעיות ואולי לעצור את קטאנה מלחסל את איי,ג'וני המשיך לצעוק לעבר טויה:"תקפוץ כבר !",סקיילמון קפצה לעבר הדיג'ימון ובאוויר הרגליים שלה הפכו לזנב נחש,הדיג'ימון עשה סיבוב אם היד וחבט את סקיילמון אחורה,אז שיחרר את איי והיסתובב לעבר הצוק,קאירוטומון ירה כדור לעברו אבל הכדור נכנס בו והדיג'ימון לא הרגיש,אז קאירוטומון קפץ על הראש של היצור הענקי והתחיל למחוץ לו את הקסדה,הדיג'ימון הרים את קאירוטומון ביד אחת מהראש שלו וחבט אותו באדמה בכל הכוח בזמן שהמשיך ללכת,ג'וני ראה את סקיילמון מיתקרבת עליהם מהחבטה של הדיג'ימון ודחף את טויה למטה מהצוק,אז סקיילמון נכנס בו ותפסה אותו,הדיג'ימון הגדול התחיל להיתקדם במהירות הכי גדולה שלו לעבר הצוק (שזו מהירות הליכה של אדם רגיל) ואז קטאנה שהבינה שאין לה סיכוי לנצח אותו והיתמזגה לדיג'ימון אם טופמון,היא נהפכה לנינג'ה בחליפה לבנה שאי אפשר להבין לגמרי אם זה גבר או אישה כי הכל חוץ מהעיניים מוסתר,על החליפה היה קאנג'י של גולגולת אדומה מוקפת בשני חצאי עיגול,הדיג'ימון הבין שלא יכול להילחם בדיג'ימון משולב ובמקום לתקוף המשיך ללכת,בדרך דרך על קאירוטומון,ג'וני הצליח לשחרר יד אחת מלחיצת הנחש של סקיילמון ושלף מהכיס את הסכין קומנדו שלו,הוא בשניה האחרונה ליפני שנימחץ תקע את הסכין בעין של סקיילמון ואז החליק מתוך האחיזה שלה וקפצ שניה ליפני שהיא חבטה בו אם הזנב מהצוק צורח,הדיג'ימון עבר ליד סקיילמון והרים אותה מהידית של הסכין שעדיין היה תקוע לה בעין,אז הניף אותה והעיף אותה לעבר הדיג'ימון נינג'ה שניה ליפני שהוא היתנגש בו בקפיצה,אז הוא עצמו קפץ ביחד אם סאקורה בידו מהצוק,איי היתעוררה ורצה לעבר הצוק אבל באמצע הדקרך ראיקוטו נעמד מולה,היא עמדה והיסתכלה עליו לכמה שניות... אז נתנה לו סטירה,רצה וקפצה מקצה הצוק הנינגה צווח בכאב והעיף מעליו את סקיילמון ואמר לעצמו בקול של קטאנה:"קיבינימט... אנטו עומד להרוג אותי על זה..." ראיקוטו נפל על הרפצה משפשף את הלחי,קאירוטומון,סקיילמון ואנסטסיה רצו לקצה הצוק והיסתכלו על סאקורה והדיג'ימון נעלמים בערפל סאקורה והדיג'ימון נחתו בתוך שיחים בתחתית ההר,מסביבם היו כל שאר החבורה בהלם מהנפיל שלהם,הדיג'ימון הוריד את סאקורה והושיב אותה על האדמה, היא היתעורר לאט לאט והיסתכלה על הדיג'ימון,"אתה!" סאקורה צעקה בשמחה, היא הסמיקה מעט כשהדיג'ימון הסתובב אליה, פניו היו טובות ומבטו התרכך, הוא כרע ברך ובהה בסאקורה "תודה.. תודה רבה.. אני חייבת לך.. כלונו חייבים.." סאקורה הסמיקה וחייכה בעדינות, שפתיה מתעקלות בשלמות אשר הקסימה את הדיג'ימון, משהוא אנושי התעורר בו, הרגש החזק מכל התפשט בליבו, מעלה את הייצור בקלילות אל הרקיע השביעי, האהבה הייצור החל לזהור לפתע, צורתו נהיית יותר ויותר אנושית, סאקורה נישענה אליו וטלטלה אותו בעדינות, "אתה בסדר..?" היא מלמלה בדאגה, פניי-נער נחשפו לה, לחייו היו סמוקות ושיער העורב שלו פרוע. סאקורה נשכה את שפתה ונשימתה קפאה "קיוטו!" צווחת תדהמה פילחה את הדממה לפניי שסאקורה חיבקה את קיוטו ועיניה הירוקות והרשפות נתמלאו דמעות גדולות וחמות של שמחה וברגע הזה קיוטו הבין שאוהב אותה ***המשך יבוא !***

niena

New member
יפיפה!!!!!!!!!

מקסים! אני רוצה המשך!!! ומהר! בבקשה!!!

Digi Lista

New member
א.אני תמיד קוראת

ב.זה לא ממש מזמין להמשיך לקרוא כשאומרים קיבינימט...

Dark SpaWn

New member
זהו נמעס לי ! צייורים!

נמעס לי לחכות שתציירי אם טויה מון ! תמונה ראשונה כבר ראיתם אבל אם שינוי סאקורה חצי בצבועה

Dark SpaWn

New member
על תגידו לי להפסיק למה אני יעשה...

דווקא ! עכשיו הנא שלי ראיקוטו

Dark SpaWn

New member
חלק מהתמונות קטנות יותר מבמציאות

נו טוב... טופמון (על זה עבדתי קשה)

Dark SpaWn

New member
יאחללה !

למה כשה אני מצייר ושם כאן זה נהיה קטן יותר וזה לא עובד ככה אצל מון ! נו טוב... פלומון !

Dark SpaWn

New member
אני חושב שזה אחרון

באזקילמון-צוייר על ידי אופרבי (אופיר) ואני צבעתי

niena

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo152.gif^_^ ../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

למעלה