דסטני פרק ו' ! חלק א'

Dark SpaWn

New member
פרק ח בכתיבה עכשיו

אבל מון יושנת על המיקלדת !!!! תיתעוררי !!!!! אבל ברצינות אנחננו כותבים עכשיו

פרק ח' !!!

סאקורה משכה את קיוטו בצוורון לעבר סלע אז דחפה אותו שגרם לו ליפול ולהיתיישב,ג'וני אמר:"טוב לא אכפת לי ממכם אני הולך לכפר הבסיס ! לכו חפשו אותי !",איי הרימה את התיק שלו וחבטה לו בראש ברגע שהיסתובב,ג'וני היסתובב חזרה בכעס ואמר:"זהו את נימעסת עלי לגמרי !" והתחיל להיתקרב לאיי בכעס,איי היסתכלה עליו באדישות אז ניפנפה את התיק שלו מעל התהום ואמרה:"אם אתה לא רוצה לאבד את זה אתה תלך ותיתיישב במקום כמו כולם !" היא היסתובבה והתחילה ללכת לכיוון קיוטו וסאקורה שישבו וחיכו להם,ג'וני מלילמל משהו בכעס וגרר את הרגליים שלו בכניעה לעבר המקום בו כולם היו,טויה ישב בדשא,קיטו ישב על סלע גדול וסאקורה עמדה מולו,איי היתיישבה ופלומון היתיישבה על הברכיים שלה,ג'וני נעמד ליד איי,איי נתנה לו מכה בבטן והוא היתיישב בכעס,סאקורה התחילה לדבר ואמרה:"זה מוזר... נראה שאתה מבין הרבה בקשר למקום הזה הא ? ואתה גם לא ניבהל כשה המיפלצות האלו תוקפות אותנו","מפלצות !?" אמרה פלומון בכעס,אז סאקורה היסתובבה לעבר פלומון והיסתכלה עליה במבט כועס,פלומון נבהלה וזזה אחורה בפחד,סאקורה היסתובבה חזרה לקיוטו והמשיכה:"לא רק זה גם נראה שאתה מכיר איפה הכל נמצא במקום הזה ואני דיי בטוחה שהדבר המכוער ההוא הרג אותך ולעומת זאת אתה יושב כאן מולינו...",ג'וני קטע אותה ואמר:"קראו לו ואיילמון...",סאקורה היסתכלה על ג'וני בכעס וצעקה:"תפסיק להפריע כבר !",אז היסתובבה חזרה לקיוטו,ברגע שהיא היסתובבה איי נתנה לג'וני צפחה ולחשה לו:"דיי להפריע !,"אז איך זה יכול להיות" המשיכה סאקורה "שאתה עוד חיי",קיוטו התחיל לגמגם בניסיון להסביר את עצמו,טויה קם ואמר:"ההתקפה שלו לא הרגה את קיוטו אלה שיגרה אותו למקום אחר ככה פגשתי אותו!","נו טוב" אמרה סאקורה "אבל זה לא מסביר את השאר !","בסדר אני יסביר הכל" קיוטו אמר וקם,"טוב" הוא אמר "אתם מכירים את משחק קלפי הדיג'ימון ?" הוא שאל וכולם ענו כן,חלק יותר בנחישות וחלק בשקט ג'וני לא הספיק לענות כי בשניה שפתח את הפה איי חבטה בראש שלו אם התיק שלו,קיוטו המשיך לדבר ואמר:"טוב זה עובד בדיוק אותו הדבר...",איי קטע אותו ואמרה:"אבל בשביל מה אנחנו כאן ?",קיוטו היסתובב אליה ואמר בכעס"אני עמדתי להגיע לזה" אז היסתובב חזרה,איי חבטה בראש של ג'וני שוב,הוא היסתובב ואמא בכעס:"בשביל מה זה היה !?",איי פשוט ליחששה לו:"ששששש! לו יפה להפריע !"...בינתיים,במקום אחר, ראיקוטו עמד מול הילדים פתאום אחד הילדים שהיה נמוך ממנו היתקרב עליו ואמר:"אמרתי לך להרוג אותם !",ראיקוטו ניסה להישמע קשוח ולקח צעד לעבר הילד ככה שהם עמדו פנים אל פנים ואמר:"ואני אמרתי לך להפסיק לתת לי פקודות !",הילד שתק ולבסוף אמר:"אני מציע לך להתחיל להקשיב למה שאני אומר לך..." אז דחף את ראיקוטו מהדרך והמשיך ללכת,הדיג'ימון של ראיקוטו כשה ראה שדוחפים אותו מיד קפץ קדימה להגן על השותף שלו אבל ראיקוטו עצר אותו אם היד,כולם עברו את ראיקוטו והיסתכלו יליו במבט כועס,האחרונה בשורה הייתה קאטנה שנעצה מולו והיסתכלה לו בעיניים,הוא היתקדם צעד אחד לעברה והיא נעלמה והיסתובבה והמשיכה ללכת ביחד אם כולם לבסוף ראיקוטו היסתובב והלך אם כולם בשורה והם כולם נעלמו בצללים,קיוטו נאנח ושילב את זרועותיו על חזהו, "טוב, בכל מקרה, תוציאו את הדיג'יכלים שלכם" הוא אמר ולקח את הזה של איי, "ועכשיו תראי מה קורה" הוא אמר והעביר את הלף על משטח שחור שהיה מאחורה, זה היה קלף של אגומון, "מפעיל מתקפה!" הוא קרא ולפלומון ופיע כדור אש בידיים, היא מיהרה לזרוק אותו הצידה וראתה איך הכדור פגע באדמה, "רואים?" שאל קיוטו והעביר את מבטו על חברי הקבוצה, איי ניגשה אל פלומון, "את בסדר?" היא שאלה בדאגה, "מעולם לא הרגשתי טוב יותר!" קראה פלומון וחייכה חיוך רחב, איי טפחה על העלים שצמחו מראשה וחזרה לשבת, "וואו" פלטה סאקורה והסתכלה על קיוטו בתדהמה, "איך עשית זאת?" היא קפצה עליו וטלטלה אותו בצווארונו, "תירגעי!" צעק קיוטו וסאקורה עזבה אותו, "זה קל, כולכם יכולים לעשות את זה" הוא אמר וחייך, "וואו, באמת?" קראה סאקורה והוציאה את הדיג'יכלי שלה, היא לקחה את הקלף של גארורומון, קיוטו קפץ וחטף את הקלף מהיד שלה ואמר:"אין לך שותף את פשוט תפוצצי את עצמך !",סאקורה שתקה לשניה ואז אמרה:"זה באמת מוזר שאין לי שותף...קיוטו לקח את חבילת הקלפים של סאקורה והמשיך:"וסתכלו מה עוד !",הוא שלף קלף של לופמון והעביר על הדיג'יכלי,הייתה דממה וכולם היסתכלו על סאקורה המבולבלת,לבסוף היא שאלה:"מה !?",פתאום כולם התחילו לצחוק,סאקורה המבולבלת עמדה והיסתכלה על כולם ולבסוף איי הוציא מהתיק של ג'וני מראה ונתנה לסאקורה,"מה קראה לאוזניים שלי !??!" צעקה סאקורה שראתה שהאוזניים שלה ענקיות,היא היסתובבה לקיוטו ותפסה אותו מהצוורון,"תתקן את זה ועכשיו !" היא אמרה וניערה אותו,"טוב בסדר..." הוא ענה ולחץ על כפתור והחזיר את האוזניים שלה למצב הרגיל, "פיו..." מלמלה סאקורה והסתכלה על קיוטו, "תגיד זה תמיד משפיע ככה על בני אדם?" היא הסתקרנה, "רק לאלה שאין להם שותף..." אמר קיוטו והשפיל את מבטו והסתכל על הדיג'יכלי הכחול-אפרפר שהיה לו ביד, "אבל לך יש שותף, לא?" התערבה איי והסתכלה על קיוטו, "זה כי הוא רחוק מדיי, או שאולי הוא הזדקן ומת..." הוסיף קיוטו, איי הסתכלה עליו בהבנה, "טוב, אנחנו צריכים למצוא משהוא לאכול אתם לא חושבים כך? אני מכיר מטע תפוחים מצויין בכפר הבסיס!" קרא קיוטו במצב-רוח מורמם וקם על רגליו, "כן! ואנחנו עדיין צריכים למצוא את באזקיל שם!" קרא ג'וני שנזכר בביצה, "אז בואו נלך! הדרך מחכה לנו!" קראה סאקורה והחלה לרוץ במורד השביל! *המשך יבוא*

יא נמוג!!!!!!!

נגוז וקולוסל ביחד(אההה אני מושפ מדברים חיצוניים) טוב אני די מסטול מרח הים שאחותי הביאה(היא היתה בהפלגה המעצבנת הקטנה) אבל כל הדברים שלה ספוגים בריח הים נגוז על הריח!!! אז אני רק הכתוב המשך!!!! עכשיו!!!!! (ואיפה מון?)

Dark SpaWn

New member
הודעה לא חשובה...

היום לא נפרסם פרק חדש אבל הפרק (ט') היה ארוך מאוד ! נפרסם אותו מחר או משהו...

Dark SpaWn

New member
בדיקה...

רק בודק אם זה עדיין קופץ כי אני מפרסם את פרק ט'עוד כמה דקות

למעלה