דסטני פרק ו' ! חלק א'

דסטני פרק ו' ! חלק א'

טוב הנא עוד פרק... "מי אתה בכלל שתפגע בו?!" צעק ג'וני בעודו אוסף את באזקילמון מהרצפה, "ראקטו אם חשוב לך לדעת..." קרא הילד והתרחר מהמקום, "בוא נלך ריאנטומון" הוא קרא והדיג'ימון נעלם באוויר החשוך, "באזקיל, אתה בסדר?" קרא ג'וני בדאגה, באזקילמון חייך חיוך קלוש ומלמל:"בסדר אם אתה בסדר! שותף..." הוא נרדם בידיו של ג'וני, "בואו נחשוב רגע איך יוצאים מהמערה..." מלמל ג'וני ומצמץ מספר פעמים... סאקורה התיישבה ליד איי וקיוטו כשהבעה מודאגת על פניה, "איפה הם יכולים להיות?" היא מלמלה והסתכלה לצדדים, "אני הולכת לחפש אותם, איי תישארי פה עם קיוטו וטויה, אני הולכת לחפש את ג'וני ובאזקילמון" קראה סאקורה והסתכלה על איי בנחישות, איי הנהנה בהסכמה וחזרה להחליף את הרטיות הקרות של מצחו של קיוטו, סאקורה החלה ללכת במורד השביל ולבסוף נכנסה לאיזור הררי, לפתע נשמע רעש של סלעים נופלים וחרק ענקי קפץ מראש של הר, סאקורה הרימה במהירות את הדיג'יכלי והחלה ללחוץ על כל מיני כפתורים, לפתע קיוטו התעורר בבהלה וניער מעליו את איי, הוא זינק לאוויר והחל לרוץ במורד השביל... "באגוטרומון, דרגת אולטימייט, תוקף בעזרת הצבטות החזקות שלו ומוחץ כל אויב בעזרת התקפת הזמזום האימתני" קרא הדיג'יכלי, "או-או... שוב צרות..." מלמלה סאקורה כשלפתע קיוטו נעמד לפניה והשיער שלו שוב החל להזדקר... סאקורה צעקה,סגרה את העיניים ושמה את הידיים על הפנים,אבל ליפני שמשהו פגע בה היא הרגשיה שהיא זזה, כשה היא פתחה את העיניים היא ראתה שהיא שוכבת על הרצפה וקיוטו עומד מול באגוטרומון,בינתיים בתוך המערה ג'וני חיפש את הדרך החוצה כשה לפטע שמע את סאקורה צועק,"סאקורה !" הוא חשב לעצמו והתחיל לרוץ לפי הקול שלה,באותו הזמן איי גם כן שמעה את סאקורה והחליטה שנמעס לה לשבת ולא לעשות כלום, אז היא תפסה את התיק של ג'וני והתחילה לרוץ בשביל בו כולם רצו,קיוטו קפץ לאוויר אם הרגל קדימה בבעיטה, אבל באגוטרומון שיבל את הידיים ביחד וחבט בחלק הנמוך של רגלו של קיוטו, קיוטו היתהפך באוויר ונחת על רגל את, אז בעט אם השניה אבל באגוטרומון חסם את הגלו את הצבט שלו והעיף את קיוטו באגרוף,קיוטו נפל על הגב,היתהפך ונעמד על הרגליים,"תפסיק הוא יהרוג אותך !" צעקה לו סאקורה, אבל קיוטו לא הקשיב והיתכונן לרוץ לכיוון באגוטרומון, בשניה שבה הוא הרים את הרגל מהאדמה סאקורה צעקה:"אלכוהול בפצעים !",הוא היתכווץ ונעצר,אבל אז באגוטרומון למשמע הקול של סאקורה הפנה את מבטו עליה,קיוטו כשה הבין שסאקורה בסכנה שוב קפץ קדימה אם ידיים באוויר, בינתיים בתוך המערה ג'וני ראה את הפתח אבל הבעיטה של קיוטו העיפה את באגוטרומון והוא היתנגש בקיר המערה שגרם למפולת סלעים שסגרה את המערה "אוי יופי!" קרא ג'וני בייאוש וחבט עם אגרופיו בסלעים, "באזקיל תעזור לי!" קרא ג'וני וירה מבט לעבר באזקילמון מבט... טויה הגיע למקום שבו היו סאקורה וקיוטו, איי הגיעה איתו, "מי זה?!" צעק טויה והסתכל על באגטורמון בפחד, באגטורמון זינק על סאקורה והחטיף לה עם הצבט, סאקורה התעלפה, "איי!" צעק קיוטו והסתכל על איי שעמדה מבוהלת בצד, "קחי מפה את סאקורה ותטפלי בה!" הוא קרא לעבר איי, היא ניגשה אליה והחלה לסחוב אותה, קיוטו ווידא כי אף אחד חוץ מטויה לא רואה אותו ואז שוב החלו האוזניים שלו היזדקפו, אישוניו התחדדו, הוא חייך וראו שהשיניים שלו חדות... קיוטו קפץ על באגוטרומון והיתנגש בו אם הראש ובכך העיף אותו לקיר, אז הוא קפץ ובאוויר המוני פעמים בעט עד שהוא היתקרב לבאגוטרומון והתחיל באוויר ליבעוט לו בחזה, לבסוף באגוטרומון הצליך להפעיף את קיוטו ממנו באגרוף, אז קפץ אחריו וחבט לו בראש שהפיל אותו על האדמה, בינתיים בקצה השביל איי טיפלה בסאקורה ששכבה חסרת הכרה וג'וני ינסה לצאת מהמערה, באזקילמון היתעורר ואמר לג'וני לזוז מהדרך, ג'וני פשוט אמר לו:"לא תודה..." באזקילמון היה מופטע אבל ענה לו:"למה !? אני יכול להפיל את קיר המערה בקלות !","לא אתה לא !"ענה לו ג'וני "אתה פצוע לגמרי!",באזקילמון ענה לו:"כמובן שאני יכול לעשות את זה ! פשוט זוז מהדרך !", אבל ג'וני לא זז,"ג'וני אני יכול פשוט לירות דרכך..." ענה לו באזקילמון,ג'וני התחיל להיתעצבן ואמר לו:"טוב יודע מה ?! תנסה ! בוא נראה אותך !",באזקילמון אמר "סבבה" ועף לעבר הקיר, הוא היתנגש בו ונפל על הגב,"עבודה טובה..." אמר לו ג'וני אבל בינתיים מחוץ למערה קיוטו עדיין נילחם בבאגוטרומון וניצח אותו דיי בקולות,לבסוף באגוטרומון היתעצבן וצעק:"זמזום קטלני !!",בקצה השביל איי ראתה פיצוץ ענקי והבינה שקיוטו וטויה בצרות, היא שמה רטיה על הראש של סאקורה ורצה שוב לכיוון המערה, קיוטו עמד במקום פצוע אבל עדיין מוכן להילחם מול באגוטרומון,באגוטרומון רץ עליו אם הצבט קדימה אבל קיוטו בתגובה מהירה תפס את הצבט ביד שלו וסובב את באגוטרומון לכיוון קיר המערה בניסיון ליזרוק אותו לעברו,באגוטרומון הגיב במהירות עשה אותו דבר ובכך העיף את קיוטו לקיר המערה,קיוטו בועט אחורה אם הרגל בקיר בשביל לא היפצע אבל בדיוק באותה השניה בתוך המערה ג'וני ובאזקילמון ביחד רצו לכיוון הסלעים שחסמו את פתח המערה והפילו אותם, קיוטו ניקרב מתחת לסלעים, איי הגיע באותה השניה,היסתובבה לטויה ואמרה לו:"למה אתה לא עוזר לו ! דביל !",למשמע קולה של איי באגוטרומון היסתובב ועף לכיוונה,אבל הוא לא הספיק ליפגוע בה כי אלפי נקודות הפיעו מולו ונהפכו לבאזקילמון,באגוטרומון אפילו שהיה גדול מבאזקילמון עף מהחבטה בו לקיר המערה וניתקל בו,"באזקיל הוא גדול ממך ! ואתה פצוע ! אתה לא תנצח אותו !",באזקילמון היסתובב לג'וני ואמר לו:"על תידאג!",אבל ליפני שהספיק להגיד עוד משהו ג'וני צעק לו:"תיזהר !" ובאגוטרומון היתנגש בגב שלו שהפיל אותו והוא היתעלף לגמרי,באגוטרומון היסתכל כועס על ג'וני ואעמד להרוג אותו אבל שוב מאחוריו שמע את קולה של איי ממלמלת:"אנחנו אבודים..."

חלק ב'

באגארטומון היסתובב לכיוון איי במבט עצבני והתחיל ללכת לעברה אבל מאחורי הוא שמע קול נשי צועק:"עלוקות הרס !",גפנים גדולים תפסו אותו והתחילו לחנוק אותו,הוא ניסה להישתחרר אבל הוא לא היה חזק מספיק כשה הוא היסתובב הוא ראה פיה קטנה עומדת על האדמה אם הגפנים יוצאים לה מהזרועות,לבסוף הוא הצליך להחליק החוצה מתוך הגפנים וקפץ לעבר הפיה" אבל היא זהה לצד והוא נפל על הפנים שלו,הפיה עמדה מהצד שלו והוא תפס אותה אם הצבט שלו,הפיה התחילה ליצעוק בכאבים,הוא הרים את הצבט וחבט בה בעץ בכל כוחו,הפיה הצליחה לשחרר יד אחת וצעקה:"דורבני וורדים !",חודים קטנים יצאו מהיד שלה ונאספו לבועה גדולה שהיתתנגשה בבאגורטומון שהיה כל כך קרוב עליה שמהמכה שיחרר אותה ועף אחורה לעבר עץ,הוא ניתקל בעץ שנישבר והיתרסק עליו,הפיה קפצה לכיוונו אבל הוא הרים את גזע העץ בשלמותו וחבט בפיה ממנו,הפיה חסמה היתנגשות בעץ אם הרגליים עשתה סלטה ונחתה על הרגליים,ברגע שהיא היתייצבה היא ראתה את באגורטומון עף אליה אם גזע העץ בידו,היא היסתכלה לצדדים וראתה שאין לה לאן ליברוח,אז היא קפצה לאוויר והצמיחה כנפי שפרירית ענקיות ושקופות מגבה,באגורטומון היתנגש בקיר,הפיה שהייתה מעליו צעקה שוב:"דורבני וורדים !",שוב כדור גדול עף למטה והיתנגש בגבו של באגורטומון,אפילו שניפגע קם והיסתכל על הפיה בעצבנות,הוא צעק בכוח:"זמזום קטלני !" וירה קרן גדולה מתוך הצבט שלו,הפיה החליקה באוויר והיתחמקה בקלות מההתקפה,אז שוב ירתה בועה גדולה עליו, הוא לא הספיקה להגיב ושוב ניפגע,"לא כל כך מהיר הא?" אמרה הפיה בצחקוק,מהאוויר היא שוב ירתה מהיד את הגפנים שלה לעברו,אבל הוא היה מוכן ותפס את הגפנים בצבט שלו,אז משך את הפיה עליו, באוויר היא צעקה:"דורבני וורדים !", אבל היא לא הספיקה ליפגוע והיתנגשה בברך של באגורטומון,הוא חייך והרים את הצבט שלו לכיוון הראש שלה,אבל אז הפיה גם כן חייכה והרימה את היד לעבר באגורטומון,מתוך היד היא ירתה את הבועה שטענה שניה ליפני שניפגעה,היא פיצצה את הראש של באגורטומון בכוח והוא נפל על הגב ושיחרר את הגפן שלה,היא תפסה אותו אם הגפנים והתחילה לעוף לאוויר,ברגע שהייתה גבוה מספיק שיחררה את באגורטומון והוא נפל לכיוון האדמה,אבל רגע ליפני שנכנס באדמה פתח כנפיים ונעצר בחיוך, אבל ליפני שתקף מהאוויר הפיה היתנגשה בבטן שלו והוא נכנס ברצפה בכוח,הפיה התחילה ליטעון עוד כדור גדול לירות על באגורטומון אבל מאחוריה שמע קול:"נטמון-דרגת אלוף-התקפות מיוחדות-עלוקות הרס/דורבני וורדים",היא היסתובבה וראתה את איי עומדת שוב אם הדיג'יכלי לעברה,הפיה חייכה אבל פתאום באגורטומון חבט בראש שלה והפיל אותה,"אולי כדאי שנפסיק לעשות את זה כל הזמן"מלמלה איי ושמה את הדיג'יכלי חזרה בכיס ובאגורטומון הרים שוב את גזע העץ והרים גבוה מעל הראש של נטמון... מה הגיבורים שלנו יעשו ? סאקורה וקיוטו חסרי הכרה,טויה חסר טועלת... באזקילמון נוצח ונטמון גם כן טוב בשביל לדעת איך הם יחלצו תאלצו לחכות לפרק הבא של... דסטני ודיי להציק למון פלאוור !

Apikachu L

New member
מה זה קיוטו.?

הביפור מממממממההההההההההמממממממממםםםםםםםםם--כמו תמיד.. ממש מדהים.....

moon flower

New member
קיוטו הא? *חיוך אכזרי*

קיוטו... הכל עוד עתידו להתגלות! וסאקורה אמורה להיות חצי גוגלית וחצי בת ראשית

Apikachu L

New member
תיסלחי לי אבל סאקורה מיתנהגת כמו

סמרטוט ריצפה....אני לא רוצה להעליב אבל אם זו הדמות היא לא אמורה להיות יותר קשוחה?

Apikachu L

New member
אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד

מאוד מיצטערת...ליפעמים אני כותבתדברים בלי לחשוב.....

Dark SpaWn

New member
קיוטו זה אחד הילדים...

כן הוא מיתנהג מוזר... אבל גם כל שאר הדמויות טויה טיפש ג'וני פרנואיד ואלים סאקורה... טוב היא חסרת אישות לגמרי ואיי... טוב היא עדיין לא עשתה כלום אבל בינתיים היא פשוט מאוד מעצבנת

למה לא להציק לה?

אני רוצה המשך ועכשיו אז אני ימשיך להציק עד שאני יקבל אותו טוב אז ככה שוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פצצות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רסיסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פגזים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טנקים מלחמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמשיכו ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרק ז' ! חלק א'

באגוטרומון נחת על האדמה, הוא עמד מול באזקילמון הפצוע בעוד נטמון נוחתת מאחוריו, "ועכשיו אתה!" הוא נהם ומעך את באזקילמון בצבט שלו, "באזקיל!" קרא ג'וני ורץ אליו אך הוא עצר במהירות כי הבין שאין לו סיכוי כנגד החרק העצום, "ג'וני אני... מצטער..." מלמל באזקילמון בקול חלוש והחל לזהור, "השמדה עצמית!" הוא קרא והיה הבזק אדיר של אור, באגוטרומון החל להתמוסס בעוד ביצה ירקרקה עם פסים צהובים נחתה על הדשא, "מה קרה?!" צעקה איי המפוחדת ונעצה את מבטה בביצה, "הוא... הוא... הוא השמיד את עצמו למענינו!" קרא ג'וני והתנפל על הביצה... ג'וני תפס את הביצה אבל היא היתרוממה לאוויר ביחד איתו,מתוך הביצה הוא שמע את קולו של באזקילמון אומר:"תמצא את כפר הבסיס...", הקול דהה ונעלם,ג'וני צעק לו:"מה !?", אבל ליפנ י שקיבל תשובה החליק ונפל על הגב,הביצה עפה ונעלמה,ג'וני קם ניער את את האבק מהבגדים וצעק לאיי:"תביא את סאקורה ותגידי לה שהלכתי לכפר הבסיס !" אז הוא התחיל לרוץ לעבר היער,מאחוריו הוא עצר כשה שמע את איי צועקת לו:"תעצור דביל !",הוא יסתובב עליה ושאל:"מה את רוצה עכשיו?!","מה אם קיוטו נטמון וסאקורה הא !?" איי צעקה לו כי הוא כבר היתרחק ממנה,"מה איתם !?" הוא ענה שוב בצעקה,"הם פצועים וקיוטו קבור מתחת לערמת סלעים!" ענתה איי,"את תעזרי להם אני חייב לזוז" אמר ג'וני והיסתובב,"אתה לא יודע את הדרך מקום עליו אתה רץ !" אמרה לו איי בניסייון לעצור אותו,בלי אכפתיות הוא ענה לה:"על תדאגי אני אסתדר !","זה עלול להיות מסוכן" היא אמרה לו,"מה חדש !?" הוא ענה כשה הוא מיתקדם לעבר העצים, לבסוף איי צעקה לו:"התיק שלך אצלי ג'וני הסתובב בחוסר-רצון והחל לסחוב את רגליו לעבר איי והתיק, "מהר כי אני צריך לעקוב אחרי הביצה!" הוא צעק התפס את התיק שלו מידה של איי, הוא שוב החל בריצתו אחרי הביצה אך זו נעלמה באופק והוא לא יכל לראותה יותר, "יופי לך איי!" צעק ג'וני והסתכל עליה במבט זועם, דמעות ניגרות בעיניו, איי השפילה את מבטה והלכה לצד, "סליחה..." היא אמרה בחצי-קול ונשענה על גב העץ שמאחוריה סאקורה וטויה המשיכו לחפור בערימת האבנים שהייתה מעל לקיוטו, "נו! קדימה כבר!" קראה סאקורה בעודה מנסה לחלץ את קיוטו מהערימה, טויה החל לאבד סבלנות גם הוא, לפתע נשמע קול של שיעול, סאקורה וטויה מיהרו לסלק את האבנים ממקור הרעש, זה היה קיוטו, הוא היה כולו מכוסה באבק, "אתה בסדר!" קראה סאקורה בשמחה ומשכה את קיוטו לכיוונה, קיוטו השתעל עוד כמה פעמים וחייך

פרק ז' חלק ב'

הממ אה... אולי אפשר לשאול אותך שאלה קטנה? בפרטיות?" אמר טויה ולקח את קיוטו בידו, הם התרחקו מהמקום בו נשארה סאקורה ועלו על הר מסלעים איי שעד עכשיו הייתה עסוקה אם ג'וני נזכרה פתאום בנטמון,היא רצה עליה בדאגה,ג'וני אמר לה:"טוב עכשיו אני הולך",כשה איי עברה לידו היא חטפה מהיד שלו את התיק וצעקה לא בזמן שהיא מיתרחקת:"לא אתה לא !",היא היתקרבה לנטמון וניסתה להרים אותה אבל היא הייתה יותר גדולה ממנה,לפתע נטמון זהרה בירוק ואז נהפכה ליצור צמח קטן,הדיג'יכלי של איי ציפצף והדבר הירוק היתעורר, הדיג'יכלי שוב התחיל לתת פרטים:"פלומון-דיגימון מצמח-דרגת טירון-התקפות מיוחדות ציפורני רעל/בועת שינה",פלומון חייכה עיפה ופצוע ומילמלה:"שותפה...",בינתיים ראיקוטו וריאנטומון (האלו שהרביצו לבאזקילמון) הלכו בשקט בשביל,פתאום זנבו של ריאנטומון היתנופף לעבר שיח ותפס משהו בילתי נראה,הדבר זהר והפך לנינג'ה שהיתפצלה ל2 יצור מפחיד וילדה קטנה שעמדה ליד זנבו של ריאנטומון,ריאקוטו אם את היד על הפנים ובתיסכול אמר:"היי קאטנה...",הילדה ענתה לו:"למה לא הרגתה אותם ?...",ראיקוטו פתח את הפה אבל ליפני שענה ריאנוטומון אמר:"מה זה עיניינך ?",הילדה ענתה לו:"אנטו לא יואהב את זה...",ראיקוטו שוב היתכונן לדבר אבל הדיג'ימון שלו שוב ענה בימקומו:"טוב אנטו יכול ללכת לקיבינימט !","ריאנוטומון !" ראיקוטו אמר בכעס,"נו טוב זה נכון..." הוא ענה לו,ראיקוטו שוב עמד להגיד משהו אבל קאטנה אמרה:"ואני גם יגיד לו לאן אמרתה שילך",ראיקוטו התחיל להגיד:"אבל אני לא ..." אבל ליפני שסיים ריאנטומון אמר:"לא את לא..." ומחץ את דיג'ימון הנינג'ה אם הזנב שלו,"כאילו שאכפת לי..." אמרה קאטנה ועשתה את עצמה לא מורשמת,ריאנטומון חייך ושוב מחץ את הנינג'ה שאפילו שלא אמר כלום התחיל להיתפתל ולנסות להישתחרר מזנבו של ריאנטומון,קאטנה ניבהלה ואמרה:"טוב בסדר ראקוטו משך בכתפיו והמשיך בדרכו, "ריאנטומון תגיד לי משהוא... למה אתה חושב שאני דואג לילדה הזאתי?" הוא שאל ושילב את ידיו מאחורי הרשו, "לא יודע... אתה אמור לדעת.. אתה אנושי..." השיב לו ריאנטומון וקטף תפוח מהעץ שעברו לידו עם זנבו הארוך, "מקווה שקטאנה וסויומון לא מקשיבים..." מלמל ראיקוטו והסתכל מסביב, "נופ! לא רואה אותם בשום-מקום..." אמר ריאנטומון והמשיך לאכול את התפוח... איי רכנה מעל לפלומון וחבשה את ידה, "אז את באמת השותפה שלי?" היא שאלה תוך-כדיי חבישה, "כן..." אמרה פלומון בקושי, "המממ... וואו... את היית מדהימה בקרב עם באגוטרומון... אני חייבת להודות" אמרה איי וחייכה, "אני לא עד כדי-כך טובה... גם אני הייתי בדרגת אלוף, זוכרת?" אמרה פלומון בקלות-יתר, "כן אבל עדיין, זה היה קשה..." המשיכה איי, "קצת..." השיבה פלומון וחייכה, "את יודעת, מעולם לא חשבתי שאני יעבור הרפתקא שכזאתי... ובאיחוד שתהיה לי דיג'ימונית שותפה..." המשיכה איי, פלומון חייכה, "אז עכשיו יש לך!" היא קראה בשמחה אחרי שטויה וקיוטו ירדו מההר ג'וני אמר:"טוב קדימה לכפר הבסיס !","אני יודע את הדרך" קיוטו אמר והתחיל להיתקדם אבל סאקורה תפסה אותו מאחורה בצוורון ומשכה אותו עליה,"... מאיפה אתה יודע כל כך הרבה ?... נראה לי שאתה חייב לכולנו הסברים, והרבה !",בינתיים, היכנשהו רחוק ראיקוטו והדיג'ימון שלו היתהלכו להם כאשר פיצוץ הופיע לידו,הוא כיסה את היעיניים אם היד וכשה פתח אותם קאטנה הדיג'ימון שלה ועוד שני ילדים ודיג'ימונים עמדו מולם במבט כועס... מחכים לתשובות ?... טוב בשבילם תאלצו לחכות לפרק הבא של... דסטני !

יא מדהים!!!!!!!!

שוס!!!!! ענק!!!!!!! עצום!!!!! כביר!!!!!! גרגאנטואל!!!!! קולוסל!!!!! אינצ'אנט!!!!!(מה כל אלה קשורים????) תמשיכו ככה ואחלה תמונות אתה ציירתה?

Apikachu L

New member
מדהים!!!!!!!!!

מאוד יפה.....ממש אוהבת את הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! מתה על הפיק שלכם! בקיצוק אני ממש אוהבת את הפיק....

Dark SpaWn

New member
אני טועה או שזה מה שאת תמיד אומרת ?

אולי תגווני ותגידי במקום זה תגובה על התמונות או משהו ?

Dark SpaWn

New member
תודה

טוב זה לא ממש נחשב אני הכרחתי אותך להגיד את זה חחח לא אבל ברצינות בלי להעליב או שאת לא מיתכוונת למה שאת רושמת כולם בתגובות או שאת פשוט צריכה להירגע טיפה כי את לכולם כותבת איזה מליון פעמים מדהים נו טוב לא ממש אכפת לי גם אני עושה את זה אז אין לי ממש סיבה להיתלונן... חח...

Apikachu L

New member
לא מיתלוננים על מחמאות!!!!!!1

אני:נכון מיוטיסמון?מיוטיסמון? מיוטיסמון? מיוטיסמון:מה? אני:נכול לא מיתלוננים על מחמאות? מיוטיסמון:חרררר פששששש
אני:שוב הוא יושן....

למעלה