דסטונייטור?

• פותח הנושא TBH1
  • פורסם בתאריך

TBH1

New member
דסטונייטור?

ברשותנו הרכב TOYOTA COROLA מדגמי 2005 וחברים סיפרו על מערכת איתור לווינית שמאפשרת לך להגיע לכל נקודה בארץ ע"י מפה. כלומר, אתה בוחר את המוצא ואת היעד ובוחר איזה דרך אתה בוחר מתוך הדרכים הנתונות והמחשב מכוון אותך בעברית ("ימינה, שמאלה, וכו'). אותם חברים אמרו שבשביל להנות מהתענוג צריך קודם כל כסף, צריך גם פלאפון עם GPRS ו pocket PC. בשביל האחרון נכנסתי לפורום. איך אני אכניס לרכב את המערכת הזאת? האם אני צריך לקנות pocket PC מיוחד, או ש"סתם" pocket PC רגיל? אחרי קניית ה pocket PC, מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להגיע למצב מוכן לשימוש (עליי לציין שהידע שלי בpocket PC שואף לאפס)? ההודעה הזו היא העתק של ההודעה הזאת מפורום PALM. כפי שאתם רואים הם הפנו אותי לפורום זה, אז העתקתי את ההודעה ושיניתי כמה מילים שיתאימו. תודה רבה לכם על הקדשת הזמן בקריאה !

TBH1

New member
כן ראיתי

מצטער, כתבתי את ההודעה פה לפני שההודעה שם התקבלה. ותודה.

mikeoreli

New member
בכל מקרה...

אתה לא צריך שום קישור לטלפון סלולארי (ישנה תוכנה דומה ניסיונית אך לא מדובר בה). GPS - Global Positioning System זוהי רשת של כ 50 לווינים אשר משדרים אותות שבעזרת מפענח שנקרא מקלט GPS ניתן לראות את המיקום על המפה. יש כמה סוגים של מקלטי GPS: 1. עכבר - מתחברים באמצעות כבלים לפוקט פיסי 2. כרטיס הרחבה CF - פשוט מכניסים את המקלט לכרטיס ההרחבה של המכשיר (מצריך כניסת CF במכשיר) 3. שן כחולה - אלו מקלטים אשר מתממשקים לפוקט פיסי בדרך אלחוטית (מצריך שן-כחולה בפוקט פיסי). אם אתה רוצה את המכשיר רק לאוטו ורק בשביל זה, אז תקנה מכשיר ישן כמו שקוקי הציע לך. ניתן למצוא מכשירים כאלו בעד 1000 ש"ח כולל עברית, תחפש בלוחות, רק תוודא שיש חיבור למצת האוטו בשביל אנרגיה. אם המכשיר מיועד גם לצעידות ברגל, הייתי ממליץ על מכשיר חדש או אף על המיו 168 של חברת מיטק (פרטים בwww.mio.co.il) אשר הוא מכשיר פוקט פיסי הכולל באופן מובנה את המקלט GPS ואמור לעלות כ 2600 ש"ח (לא כולל מפות). המפות הן עניין כאוב, הן עולות הרבה מאוד כסף אפילו לאחר ההוזלה המשמעותית. אם אתה יותר בענייני השטח אזי אני ממליץ על הנביגטור. אם מדובר בהכוונה בכביש, אזי אתה צריך את הדסטינטור. רק שתדע, מדובר בעסק לא זול בכלל, המפות עולות כ2100 ש"ח לא כולל המקלט. לדעתי, ההשקעה הכללית בפוקט פיסי יד שנייה עם עברית, עם מפות ועם מקלט שווה כ4000 ש"ח לפחות.

למעלה