דנננננננננננננננננננה!

גלושש

New member
דנה דנה דנה...

כמה שתית אמש תגידי לי
המסיבה כבר הייתה חמודה.

mary17

New member
../images/Emo46.gif דנה את לא רצויה פה תלכי!!../images/Emo41.gif

הורסת שמחות למהההההההההההההה למה???

במפר18

New member
דנה גומרת את כפיר במכות....

בגלל זה בפרק שיהיה ביום ראשון הוא ירצה להרביץ לה אבל הוא לא... כי הוא יקלוט שהיא יותר חזקה ממנו... היא גם שוקלת יותר ממנו!

דנה כלום!

רני מושלמת! את סתם בלונדה שלא מבינה כלום מהחיים שלה וחשה שחקנית בגרוש!!! סתם וואנבי שמנסה להצליח על חשבון אחרים ! סורי בובה הבלונד שלך לא קונה אם היה לך רבע כישרון משחק משיש לך להרוס לאנשים את החיים היית מצליחה אולי . תעזבי את רני בשקט!!!! לכי לטליה שלך שמנצלת אותך כמו אני לא יודעת מה!!!! מגיע לך שהוא היתאהב בה ! כי לה יש אופי !

דנה כלום!

רני מושלמת! את סתם בלונדה שלא מבינה כלום מהחיים שלה וחשה שחקנית בגרוש!!! סתם וואנבי שמנסה להצליח על חשבון אחרים ! סורי בובה הבלונד שלך לא קונה אם היה לך רבע כישרון משחק משיש לך להרוס לאנשים את החיים היית מצליחה אולי . תעזבי את רני בשקט!!!! לכי לטליה שלך שמנצלת אותך כמו אני לא יודעת מה!!!! מגיע לך שהוא היתאהב בה ! כי לה יש אופי !

charmedl

New member
אחותך יצורה דיכאונית!!!!

ועל איזה קריירה בדיוק את מדברת???? קריירת המשחק המצליחה שלך?? שחקנית דגולה אני באמת לא מבינה למה רננה חושבת שאת לא שחקנית.... ומעניין גם למה קוטלים אותך בביקורות.......

Devilish Angel

New member
../images/Emo26.gif עזבו אתכם, זה בטח אודי כתב

לא מאמינה שדנה תשפיל ת'עצמה ותבוא לפה, אחרי הכל, אני מאמינה שעמוק בלב היא מוסרית, והיא בסדר, היא פשוט נורא אגואיסטית ומרוכזת רק בעצמה. נו טוב, יעבור לה, אבל בדרך הקשה.

elindith

New member
השטן לומד קבלה?

הזמנת לעצמך חתיכת קארמה רעה, גברת...

חחחחח מצחיקוליםםם!

אבל כנסו גפ לפורום טלנובלה בע"מ אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאורי עכשיו בשישי עם מיכללללללללל!

g a l4

New member
לכפיר,זה לא קשור אבל...../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif

הבטחתי לניב שאם תיכנס לכאן אני יגיד לך שהוא חיפש אותך.... אז תדע
אהה ואם אתה צריך עזרה בלנקום בדנה/להפייס עם רננה... אני מוכנה לעזור!!!

למעלה