ניצה
י ירדן8 New member 20/5/05 #21 עכשיו אתה אוהב את רני../images/Emo99.gif אבל רני מאוד פגועה היא בעצם לא רוצה שנקרא לה רני יותר
כ כפיר אונגר בעמ New member 20/5/05 #4 דנה - תקשיבי לי טוב טוב! את פשוט גמורה. גמורה אצלי את לא קולטת מה עשית? פשוט לא קולטת!!! חיה לך באיזה עולם לה לה מטורלל ולא רואה אנשים ממטר! ממטר! איפה את? פחדנית!
דנה - תקשיבי לי טוב טוב! את פשוט גמורה. גמורה אצלי את לא קולטת מה עשית? פשוט לא קולטת!!! חיה לך באיזה עולם לה לה מטורלל ולא רואה אנשים ממטר! ממטר! איפה את? פחדנית!
M mc megi New member 20/5/05 #6 GO כפיר GO כפיר../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif../images/Emo90.gif תהרוג אותה וזהו.. יש לך אישור ממני ומכולם פה.....
GO כפיר GO כפיר../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif../images/Emo90.gif תהרוג אותה וזהו.. יש לך אישור ממני ומכולם פה.....
S shany17 New member 20/5/05 #12 כפירררררררר../images/Emo46.gif../images/Emo86.gif אני מאשימה אותך בשבירת ליבה התמים של רננההההההה מנווללללללללללללללל
כפירררררררר../images/Emo46.gif../images/Emo86.gif אני מאשימה אותך בשבירת ליבה התמים של רננההההההה מנווללללללללללללללל
M mc megi New member 20/5/05 #29 ביי../images/Emo70.gifבהצלחה עם רננה../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif../images/Emo90.gif אפשר להרוג את דנה עכשיו
ביי../images/Emo70.gifבהצלחה עם רננה../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif../images/Emo90.gif אפשר להרוג את דנה עכשיו
ב במפר18 New member 20/5/05 #32 חח אתם לא רואים שהוא נותן לכם ספויל ר??? הוא אומר לכם שהוא רוצה למות בעצמו... אני אומר לכם שהוא ינסה להתאבד... רק שתדעו.
חח אתם לא רואים שהוא נותן לכם ספויל ר??? הוא אומר לכם שהוא רוצה למות בעצמו... אני אומר לכם שהוא ינסה להתאבד... רק שתדעו.
ב במפר18 New member 20/5/05 #33 כפיר מה תעשה לדנה תרביץ לה??? אם תלכו מכות אני בוח שהיא תנצח כי היא יותר ח-ז-ק-ה ממך! חלשלוש.... אפס...
כפיר מה תעשה לדנה תרביץ לה??? אם תלכו מכות אני בוח שהיא תנצח כי היא יותר ח-ז-ק-ה ממך! חלשלוש.... אפס...
ט טלנובלה בדם New member 21/5/05 #70 to cfir this is ofer shehter??? cfir&renna efrat&shahar dana&________
ד דור האחת והיחידה New member 20/5/05 #36 אני כל כך שונאת את דנה בלום!! אני הולכת להרוג אותה!!!!!!!!!!!!!!!! היא לא דנה בלום היא דנה כלום!!!!!!!!!!! אני שונאת את דנה בלום החראית הזאת!!!!!!!!
אני כל כך שונאת את דנה בלום!! אני הולכת להרוג אותה!!!!!!!!!!!!!!!! היא לא דנה בלום היא דנה כלום!!!!!!!!!!! אני שונאת את דנה בלום החראית הזאת!!!!!!!!
ד דנה בלום בעמ New member 20/5/05 #37 אויש כפירי.. נו באמת... אתה באמת חושב שאני אתן לך להתאהב ביצורה הדכאונית הזאת שרוצה להרוס לי את הקריירה? תלך לעשות אמבטיה קרה, תרגע, תבוא למסיבה שלי ותראה שהכל שהכל יהיה בסדר. זה לא טוב למעיים לכעוס כל כך כפירוש.
אויש כפירי.. נו באמת... אתה באמת חושב שאני אתן לך להתאהב ביצורה הדכאונית הזאת שרוצה להרוס לי את הקריירה? תלך לעשות אמבטיה קרה, תרגע, תבוא למסיבה שלי ותראה שהכל שהכל יהיה בסדר. זה לא טוב למעיים לכעוס כל כך כפירוש.