דני!!

למיכל .....שעיבי

על פניו נראה לי טוב-מעיין ביתר עיון מחר שוב ואחזור לעדכן.בתודה מראש! מהח"מ שצריך לפנות המחשב לטובת ביתו ה"חמוד(צ)ה".

דני!!

היי דני מה נשמע? אני צריכה שתשלח לי שוב את הטלפון של שעיבי מנהל מחלקת הספורט נתניה. בהצלחה בטורניר ביום שלישי...

חוזרים לאירועי ינואר

דני, חוזר אלקנה נשלח לברטי לעיון. הגיעה היוםה רשמה של נווה רם לטורניר נצרת עילית והרשמה של מועדון אירוסים נצרת עילית לטורניר. וילי, חנה עדיין לא שלחה לי עדכוני הרשמה לטורניר ה
. ראובן א, חוזר לבאולינג חוצות המפרץ יצא. מה קורא עם חזור לתחילת פברואר??? גיורא, חוזר לאליפות טנ"ש צפון נשלח.

סופרוומן! נעול עליך!

למות עליך כבר הייתי... הולך על משהו אחר...לפי הקצב שלך צריך לשאול כבר מה עם חוזר ל"ג בעומר... שולח לך כמה נשים עם עצים... לא יזיק תוספת חום בימים אלו. רק לשם הידיעה וחומר למחשבה- אני בתחושה שאנו משדלים יותר מדי לרשום קבוצות ורב הביקוש על ההיצע- אני הולך (נוסע) לטורניר זה בידיעה שכמעט אין סיכוי לביצועו בלו"ז המתוכנן.... יש לנו יותר מדי קבוצות במעט מאד זמן כאשר על חלק לעזוב בשעה 12.00 (זו בערך השעה שאגיע למקום...סתם)על חלק מהקבוצות אין לנו פרטים עדכניים לרמתם... וכו'... כל אלו הם בעצם הבעיות שלי...(לא נראה לי שאת שמחה לאידי) אבל צריך ... לא יודע... עדין מה? אולי שנכין כמו בפיקוח לחנ"ג טופס הרשמה לפני תחילת שנת הפעילות ולפחות נקבל תמונת מצב מוקדמת... זה נראה כך: 8 קב' משחק, ו 7 קב' מיומנות לו"ז מול דקלה 9-10 התכנסות,רישום,חימום,ברכות,תדרוך מאמנים 10-10.25 משחק 1-בית ב' נצרת עילית-גניגר 10.25-10.45 משחק 2-בית א' אורים- מג'ער 10.45-11.10 משחק 3 בית ב' בית חנה-כפר מנדא 11.10-11.35 משחק 4 בית א' רגבים- שפרעם 11.35 -12.10 מוקדמות מיומנות - 7 קבוצות 12.10-12.35 משחק מקומות 3-4 בית ב' 12.35.13.00 משחק מקומות 3-4 בית א' 13.00-13.30 גמר מיומנות 13.30 ברכות ומופע ראוה קבוצות -רגבים, אורים וגניגר-עוזבים כאן או מעט קודם 13.50-14.15 גמר ב' 14.15-14.40 גמר א' 14.45 טקס חלוקת מגינים ותעודות .....( למי שעדין נותר במקום) כך זה נראה על הנייר... יתכן וקבוצה אחת או שתים לא תגיע אחרת נסיים בפועל בסביבות 16.30 -נא לשמור לנו אוכל חם בזכרון... זו בעצם היתה הכוונה הרשמית לכל הפרוט הנוכחי! ושלא יצוץ לי פתאם צצצצצצשקין ויגיד שאני לא משקיע בתכנון התפריט. וילי אל תקח העניינים והפרוט יותר מדי ברצינות.... בד"כ בין התכנון לביצוע יש פער רציני כולל התפריט?! בהודעות הבאות (בלי נדר ובמידה ותמשכו אותי ב...לשון..)יובאו דוגמאות לתכנון מוקדם ולביצוע אחרי....

נעול נעול, רק לא למות....../images/Emo39.gif

ועוד אחרי שהצצת לי בבטן..... (לי אין את התמונה, אז אם תואיל תשלח לי אותה). מצרפת את ההרשמה לטורניר: הקבוצות הרשומות ומס' השחקנים בכל קבוצה. היכן שמסומן 2 הכוונה לרמת מיומנות. יש להוסיף את נווה רם ואירוסים נצרת עילית. אוכל חם בזכרון יש תמיד - בכייף. לאור הדברים שכתבת אני חושבת שמעתה ברישום הקבוצות לענפי הספורט הקבוצתיים (
), נוסיף אופציות לסימון הרמה (משחק / מיומנות) לטובת רישום הספורטאים. יש אפשרות בכרטיס ספורטאי להוסיף לשחקן את רמת המשחק אך אני רוצה משהו ברמה הקבוצתית. וואלה, אם הייתי יודעת שאתה פה, הייתי מזמינה אותך לצ'ט...

7624454 - 057

בכותרת זה הנייד וזה הפקס 8821251 - 09 שככל הנראה יש לך. צלצלי לתאם עימו פגישה-ממליץ שגם חיים ינסה להצטרף. עד הפגישה נעשה שעורי בית לכל המסגרות שלנו בתחומו ונראה מה עוד לנסות לסכם עימו. במידה והבחור לא רציני-נתחיל לפעול מול אלי פרידמן ושמחה לנצ'נר הותיקים והמוכרים לטוב שהם ממנהלי הקאנטרי קלאב הסמוך למעון עידוד-כך לפחות זכור לי לגביהם (בכל זאת עברו איזה 30 שנה ... מי זוכר...) יום ג' הקרוב 7.30 ממתין לשולחן בסגנון המצורף-צהרים כבר נאכל ע"ח בורובסקי?

למעלה