דני....

chicolico

New member
דני....

תראי מה מצאתי... lee ryan / think of the people All I hear is voices in the crowd They only whisper though they frown People saying "oh its such a shame" Still they only look to pass the blame [Bridge] If we can find a way to work things out The only way to start is to start now [Chorus] When are we gonna stand up as people Realise that as people we´re all equal We don´t want no world war sequel For the love of god think of the people When are we gonna stand up as people Realise that as people we´re all equal We don´t want no world war sequel For the love of god think of the people Children always learn about what they see So we gotta practice what we preach Don´t you know that´s the game of life We refuse when we choose to fight [Bridge] [Chorus] I breath before I sleep at night I wait to find a clear blue sky [Chorus X3] ועכשיו לא להפריע לי! אני בעיצומה של שירה בציבור...

chicolico

New member
וגם...

אם בא לך לשלוח לו מכתב קורע לב ולהתוודות על אהבתך... Lee Ryan PO BOX 234 Edgware Middlesex HA8 8WB UK

Dani Ryan

New member
חח תודה../images/Emo13.gif

על המילים
וגם על הכתובת..חח אבל חשבתי שאתה יודע שאני גרה אצלו
..חח...I WISH

chicolico

New member
אמממ....

אני יודע בעיקרון שהוא נולד בעיירה הזאת אז בטח הוא עדיין גר שם והוא מקבל דואר לשם.... ואני מניח שגם לדאנקן יש כתובת קבועה... אבל אין לי מושג מה היא.... למה? רצית לקפוץ אליו בהפתעה... ?

יותר מדויק לקפוץ--- עליו! ../images/Emo25.gif

מצטער . לא יכולתי להתאפק ... אני כזה ראש כחול (בלו) ....

chicolico

New member
../images/Emo3.gif

אממממ.... אין לי מושג איך אתה יכול להשיג אותו... (את הכתובת...) תפתח דפי זהב של בריטניה....

חיחיחי

אבל בתכל´ס, אתם לא חושבים שזה לא בסדר לפזר ככה את הכתובת של מישהו? אימיילים מילא (חיחיייייייייייייי), אבל כתובות של הבית? זה לא קצת מוגזם?

סליחה?

אתה צוחק עלי? מחיר התהילה זה שיפלשו לך לפרטיות? תזכרו את המשפט הבא: כשאני אהיה מפורסמת (ואני אהיה), אני ארצח את מי שיימסור למישהו את הכתובת שלי

chicolico

New member
פתית זו דני!

ואני לא מפרסם כתובות! רק בשביל דני כדי שתשלח ללי מכתב מרגש נוטף הורמונים....

Dani Ryan

New member
חחח!!!!!!!!

רק בשבילי מפרסמים כתובות!
ומאיפה אתה יודע מה אני אכתוב ללי?(אם אני אכתוב..חח)

חחחח

אוי, סיפור קורע ישבנו וצ´וטטנו לנו, ואז הלכתי לאכו לארוחת צהריים (פתיתים ושניצל) ודני ביקשה ממני לחשוב עליה בזמן הארוחה, כל פעם שאניט מסתכל תעל הפתיתים לחשוב עליה.... ככה חשבנו על הכינוי

למעלה