דני

eden 2222

New member
דני

שלום התחלתי לקחת גינקו בילובה לכמה זמן אני יכול לקחת את זה ואם אמורים לעשות הפסקה ביכלל?

0 אור 0

New member
לפנות למטפל שהמליץ לך על הצמח ולהתייעץ אתו

בגדול לא מומלץ בכלל להשתמש בצמחי מרפא , למעט חליטות , ללא התייעצות עם מטפל שמבין בנושא,
אז גם אני חוטאת בהמלצה על צמחים יותר תמימים כמו אכיניציאה או סמבוק עכשיו למחלות החורף, כל המרגיעים וכד' - אבל בפירוש לא לשימוש ארוך , אלא רק כאשר מדובר בשימוש נקודתי וקצר

eden 2222

New member
אחרי שרשמתי את ההודעה

אז בדקתי ורשום שיש אנשים שלוקחים גינקו שנים רצופות ,יש לך מאמר שאומר שאי אפשר לקחת את זה הרבה זמן כמו שאמרת ?
וגם אם זה תקופה נקודתי אז כמה זמן שבוע חודש בערך ?

eden 2222

New member
פשוט

אני לוקח את זה ומרגיש ניפלא מבחינה שיכלית ובכללי יותר שימחה

טאוֹ

New member
אבל הרי קיבלת עזרה

כפי שאור אמרה לך, פנה למטפל שהמליץ לך על התוסף והתייעץ איתו.

לא כל קושי שיש לנו בחיים דורש סדרת טיפולים ארוכה, ולעתים די בשינוי קטן כדי להיות הרבה יותר מאוזנים; בפעמים אחרות, כדאי לבדוק האם יש צורך בשינוי תזונתי, באורחות החיים, ברמת הפעילות הגופנית שלך וכדומה, שייתנו מענה עמוק יותר ממה שיכול לתת תוסף כזה או אחר.

אז אם התחלת לקחת על דעת עצמך, ולא בעקבות המלצה של מטפל, אולי תספר מה הביא אותך לזה; ציינת שזה גורם לך להרגיש נפלא שכלית, ויותר שמח. האם הרגשת לפני כן קושי מנטלי, עייפות, חוסר שמחה ודברים נוספים?

eden 2222

New member
אז זהו שכן

ניסיתי הכל בערך ורק זה באמת עוזר
אני ילך למטופל אבל רציתי בכל מקרה לדעת אם מישהו יודע
אני מאובחן בHDHD יבסלקציה דיסגרפיה דיסקלקוליה ובעיות קוגנטיביות מאז שאני לוקח את הצמח הזה אני מרגיש ממש אדם ליפני כן הייתי עצוב קושי מנטלי דימוי עצמי נמוך וזה ממש השתנה
אחלה צמח תנסו תודה לעוזרים

יעל ND

New member
שאל את המטפל שלך

אנחנו לא מכירים את המקרה שלך ולא את תוכנית הטיפולית של המטפל שלך וגם לא אתי לענות למטופל הלא-שלך.
שלא לדבר על חיוניות הקשר בינך לבין המטפל שלך.

yigalby

New member
ג'ינקו מדלל דם חזק

אתה צריך לשים לב לעניין הזה..פגשתי מישהו מבוגר שלקח זאת כי הוא החליט שזה האנטיאוקסידנט הטוב ביותר שיש והוא לוקח אותו שנים..הסברתי לו שלא כדאי לקחת משהו רצוף כ"כ הרבה זמן...במיוחד כשראיתי את הידיים שלו שנראו כמו ידיים טיפוסיות של מי שלוקח מדללי דם - מלאי שטפי דם.
לכן רצוי לעקוב ולעשות הפסקות מדי פעם ,למשל פעם פעמיים בשבוע לעשות הפסקה ולראות איך מרגישים בלי.
תתיעץ עם מטפל כאמור

למעלה