דני, עופר |חלב||מיוחדת|

NitsNats©

New member
דני, עופר |חלב||מיוחדת|

לא בטוח שאבוא מחר להכנה למחנה. אני עם כאב ראש וגרון. ומתה לחופש. אני עוד לא סגורה על זה שאני לא באה. אבל כרגע... אוהבת אתכם.

Only me16

New member
*נדחף*../images/Emo107.gif

ניץ מותק תרגישי טוב

buffgirl

New member
את באה. אם אני אמשוך ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אותך באוזן את באה! מה זאת אומרת חולה? תבואי
תרגישי טוב!

SHEX

New member
אני בכלל לא בא....../images/Emo95.gif

יש לי קונצרט חשוב (שליהי דני וסייב באים אליו) אז אני לא יכול לצאת בגלל החזרה הגנרלית - ואשכרה הולכים להוציא רק את שיר למחנה לבד עם החניכים אם הם לא יהיו מספיק בגלל שהיא תהיה בהכנה ואני לא!

NitsNats©

New member
חה! |חלב||מיוחדת|

אז גם היא נדפקה וגם החניכים? המפ... מתי הקונצרט? יההה... חיח. אולי גמני אבוא? אני רוצה לנסוע לדני מחר בערב... כי אני לא יוצאת להכנה. אז אם היא באה לקונצרט אני רוצה גם. חוצמזה, אני אשמח לראות אותך. *נדחפת*

SHEX

New member
את מוזמנת../images/Emo95.gif

והיא לא נדפקה - היא רוצה לצאת... אבל גם אני רוצה... ואני אשמח אם תבואי - למרות שכמו שאמרתי לסייב - זה מטומטם שתסעי עד לפה בשביל זה - אבל אם בכל מקרה את באה אל דני... וקחי בחשבון שזה עולה 25 שקל...

SHEX

New member
מחר בערב../images/Emo95.gif

בשעה 8 וחצי במתנס קרית אונו רחוב צה"ל 104 דני תראה לך איפה זה (במידה והיא יודעת...)

דני יודעת. ../images/Emo54.gif

תאמין לי, גם אני. למדנו שם חצי שנה בערך מנהל עסקים...כיף הא? ובכל מקרה, גם הייתה לאמא שלי תערוכה שם! איזה מאגניב! וגם היה לאיזה בן של חברה של אמא שלי (הוא אמור להיות חבר שלי בעיקרון אבל הוא די מעצבן אותי...) בר מצווה באוקטגון הזה... ודרך אגב, השיר הזאת השעירה, זאת שיר דורון?...

למעלה