דני,סיפור בשבילך.

12צפוני

New member
דני,סיפור בשבילך.

יש לי חבר שרצה לעבור קורס קציני בטיחות בתעבורה (מקוה שאתה יודע מה זה), לאחר 6 חודשי המתנה נאספו 9 מעומדים (הרכב הקבוצה 3 אזרחים ו-6 אנשי קבע לפני פרישה). אחת הדרישות לקבלה לקורס הותנתה בבחינה במכון הדסה. הקבוצה אכן נבחנה.לאחר חודשים המתנה התשובה בוששה להגיע,מיודענו טילפן לבי"ס ושם נאמר לו שהוא נכשל וכמותו שאר האזרחים...בירור קצר(במשרד התחבורה) הבהיר להם שהמערכת הכינה כיתה של 9 מעומדים על מנת שבוחני המכון יסכימו להגיע ולא לטרטר את ה"נבחנים". אינני רוצה לתאר בפניך מי היו המעומדים שהיו חיבים לעבור(לפני פרישה), אבל את אחד האזרחים אני מכיר היטב. be_roo ודני אני קצת מתעסק בתחום הזה ואני חושב שהמערכת לא עושה כלום למניעת תאונות הכל מס שפתים.

דני ג

New member
תתפלא, אבל כן, אני יודע מה זה

קצין בטיחות בתעבורה .. חוץ מזה, החלמאות והטמטום שבמשרדי הממשלה השונים (על שלוחותיהם), אני כבר לא מתפלא משום דבר. עם זאת, אני סבור שאתה רואה רק שחורות ודיעותך מוקצנות יותר ממה שהמציאות באמת. נכון שלא עושים מספיק, נכון שלא עושים נכון, נכון שהכספים מבוזבזים, נכון שהמדיניות שגויה, נכון שיש הרבה דברים גרועים, אבל הממסד כן עושה, ומדי פעם אנו נתלקים גם בדברים חיוביים (אם כי לצערי לעיתים רחוקות מדי). דני G.

צפוני12

New member
תני לי משהו חיובי.

מה נעשה חיובי ע"י הממסד למניעת תאונות. דני אינני רואה רק שחורות, אולי קצת יותר מהאחרים, היות ואני חי את המערכת מדי יום. מחליטי ההחלטות משוחדים דואגים לתחת שלהם(סליחה על הביטוי)! רוב אנשי הועדות השונות אינטרסנטים! שמור לי ואשמור עליך........... מדינת משטרה.

למעלה