דני מכור לבמבה...

liavii

New member
מה קשור?

זה בטח היה לפני שלרענן התחלף הכל כי זה לא שהם הקימו את הלהקה השנה..!! ותקני את הדיסק..חחחXP

ריניXD

New member
יאבה איזה אמות XD

א' מה קשורות כול התגובות שכתבתם עכשיו שיש ללורל חברהה?! ב' יש לי ת'דיסק , תקראו - תבינו . ומה הקשר בעיה בהקלטה? זאת פשוט הקלטה קודמת אבל הקול , זאת הייתה השאלה שלי..

Xx MaayaN xX

New member
רוצה את הגירסה הטובה???

תיקני את הדיסק!!! סעמק איתכם! די להוריד שירים! זה לא בריא! תיקנו את הדיסק. זה הדיסק הכי זול שיש פאקינ 50 שקל! זה כלוםם ישלי דיסק ב115 שקל! יאללה תתחילו לקנות דיסקים!

ריניXD

New member
תלמדי לקרוא

תתתתקקקררראאאייי , כ"כ קשה? קניתי ולפניי שקניתי הורדתי ת'גירסה הזאת , מה יש פה לא להבין?

liavii

New member
חח הגירסה שהורדתן

היא כנראה שלפני שהתחלף לרענן הקול..זה לא בעיה בהקלטהXP

ריניXD

New member
כתוב הגרסה מהדיסק...

אז מין הסתם יש לי את הדיסק כי אין תדיסק באמיול... יאו כל דבר ישר אתם מתנלפים... ועם למישו אין תדיסק מה הוא שואל אותכם עם לקנות או להוריד?

crazysapir

New member
אז איך זה שאני לא הצחתי להעביר מהדיסק לאמ פי

אי אפשר זה מוגן!!

ליעתע

New member
גם אני לא הצלחתי! אררג

בכלל, אמפי שלי לא קורא דיסקים מקוריים S:

WIpE ouT

New member
גם לך יש- כנסי להסבר

התוכנה נקראת מדיה פלייר ויש אותה לכולם, וכשאת מכניסה את הדיסק הוא נותן לך רשימה של אפשרויות נכון? תבחרי העתקת מוזיקה מתקליטור, וזה יעתיק לבד... לא קשה

lee777

New member
לא התכוונתי למדיה פלייר..

הנה אפשר להוריד את זה מפה http://www.download.com/Free-CD-Ripper/3000-2140_4-10396883.html?tag=lst-0-1

shirush1112

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo39.gif../images/Emo211.gif

אני פשוט לא מגיבה לשטויות שאנשים כותבים-כמו השיר של ביט באימיול ובמקום לפתוח נושא חדש סתם אז כתבתי לפה.

שנינה92

New member
וואלה , דעתך..

ומה שאת כתבת לא שטויות? לדעתי כן. ואפשר לחשוב מזה כבר יעשה.

למעלה