דני מכור לבמבה...

ריניXD

New member
דני מכור לבמבה...

טוב תקשיבו , נכון השיר דני מכור לבמבה? יש את הגרסה של האימיול והגירס מהדיסק.. בקיצצר , הקול בגירסה של האימול נשמע ממש שונה מרענן למרות שהוא טיפה מזכיר , אזז זה בכלל הקול שלו? וגם הנגינה עצמה שונה. ומישו' יודע ממתי בגירסה הזאת? תודה מראש :)

shirush1112

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo205.gif../images/Emo23.gifשוקולד| חעחעחע

מה הסיכוי שחצי מהבנות שרואות עכשיו MOTO MUSIC ב-24 ושמעו את לורל אומרות שיש לו חברה בשוק :p

פזי פז XD

New member
ללוררל ישש חברהה?!

אבבל הואא אמרר במהה קששור שאין לו =) הלכהה לי הפנטזיההה ... מי זאתתתת?!

3has3

New member
למה זה כל כך משנה לך? ../images/Emo122.gif

מה תלכי ותהרגי אותה? בכלל רוב הסיכויים שאת לא מכירה אותה.. או הפוך - הסיכוי שאת מכירה אותה הוא אפסי.. (ולא באתי להעליב D: זה רק נראה ככה.. לפחות לי.. )

פזי פז XD

New member
נככון =]

אני לא מכירהה אאותהה... רק העובדדהה שהואא תפוססס עוששה רע =[ הלכההה לי הפנטזיהההה =[

3has3

New member
לעשות מה?

לאלא אל תגידי לי, אני לא רוצה לדעת :|

helush716

New member
טוב זה היה דיי צפוי

שהוא לא ישאר לבד הרבה זמן XD מי שזאת לא תהיה יש לה מזל.. לורל אחלה גבר =] ומה שנשאר זה לאחל להם רק טוב

liavii

New member
ווואו ללורל יש חברה..

תזכרו שלורל הוא בן אדם! והוא גם אוהב וגם לו יש זכות שיהיה לו חברה. זה שהוא בלהקה זה לא גובל אותו... שיהיו מאושרים ושיהיה להם טוב. וזהו. חחחחח<זה כבר מעצבן:p כל ה"הכלה לי הפנטזיה וכל זה..>

J Lafferty girl

New member
אממ..מה?

וגם אם יש לו חברה -רדדוו ממנננוווו..אתן שוכחות שהוא עוד לא בן 15!! זה חולניייי;;

נ ו י ע

New member
מזל טווווב!! D: ../images/Emo65.gif../images/Emo11.gif

חעחע קטלננייי , ובמה קשור הוא הכחיש זאת,, תחחממןן P: מזל טוב לורללל , תשלח תמונה שלה מתישהו :] נראה אם אתם מתאימים
xDDDDD

J Lafferty girl

New member
ממש הצחקת אותי.

בלי להעליב או משו..אני לא חושבת שאכפת לו מה אנחנו חושבים על חברה שלו.

יוליפ

New member
חשבתי שרק לי יש בעיות שמיעה...

וכן שמתי לב לזה..ואין לי מושג..אבל טוב לדעת שזה רק באימיול..

פזי פז XD

New member
דדני מכור לבמבהה =)

נככון הורדתתי את הגרסהה שבאימיול וזהה ממש לא נשמעע כמו רענן... ואפילו לאא בכיוון ששל בררי.... ניראאלי ישש לההם בעיה עםם ההקלטהה =|| קיצ' אםם למיששו ישש אתת הגרססה הטובהה =] דבררו איתתתי =))

3has3

New member
אבל למה להוריד?

ויכול להיות שזה לא הגרסה שהכניסו לאלבום :O

למעלה