דני מה עם המשחק?

NacroMittler

New member
דני מה עם המשחק?

נראה כי הוא שבק חיים... שלחתי לך הודעה בפרטי, אבל שום דבר לא זז.. זהו, נגמר?

DDN

New member
מהצוות המקורי רק דרגורן נשאר,

סייבר רץ בעלילה משל עצמו. האם סייבר ודרגורן מעוניינים בהמשך המשחק? האם אתה יכול ליטול תפקיד של אחת הדמויות שננטשו במשחק? זה די בעייתי לי עכשיו לשלב דמויות חדשות. והדבר הרצוי הוא לדמות שנמצאת באינטרקציה עם זו של דרגורן. המשחק ננטש על ידי השחקנים, גם אני הפסקתי לבדוק אותו מתוך איבוד תקווה.

דרגורן

New member
I'm game!

לא מתחייב לשים הודעה פעם בשעה, אבל מ-19:00 כל ערב אני פה. ובמידה והמשחק ימשיך, אור תמשיך איתו.

Sabre Runner

New member
Never Give Up! Never Surrender!1

אני עדיין מוכן להמשיך. אני תמיד שונא לבנות דמויות (גם אני משקיע בהם יחסית מעט זמן) ורקע רק כדי שהכל ילך לעזאזל. וואי, זה מזכיר לי דמות שבניתי בשביל משחק סופר-גיבורים הומוריסטי שאפילו לא קיבלתי תגובה אחת על המהלך הראשון שלה. מדובר היה בבחורה שחטפה סיבי ברזל למוח בתאונת ארכיאולוגיה ואלה חיברו חלקים מהמוח שלה שלא היו אמורים להיות מחוברים. התוצאה: בחורה בעלת כוחות מנטליים מטורפים שלא מסוגלת לשלוט עליהם. (איך זה בתור כאב ראש לשיטת הגיבור, הא?
)

דרגורן

New member
כאב ראש? זה פשוט יותר מפשוט

לוקחים כוחות מנטליים, מוסיפים חסרון "לא תחת שליטה מודעת של הדמות" (2-) לדוגמא 10ק6 לשליטה מוחית 10ק6 לאשליות מוחיות 10ק6 לסריקה מוחית לוקחים חסרון לדמות עצמה "מראה ייחודי - סיבי ברזל בראש" (קל להבחין, תמיד מעורר תגובה, דורש מאמץ להסתרה, ניתן להבחנה ע"י ראייה) ואפשר להוסיף חסרון של "תלות בחומר משכך כאבים" (-:

Sabre Runner

New member
הסיבים לא כל כך בולטים אבל בסדר.

ואיך אתה מכסה טלקינטית, תרמוקינטית, בוראת, מסתלכרנת וכל מיני שטויות אחרות...למרות שבטח יהיה כיף לשחק אותה במשחק שולחני: כל כמה דקות השה"ם מגלגל קוביה בשביל לבחור אקראית איזה כוח שולט אצלה עכשיו (וכדאי שיעשה את זה על משטח מרופד) ואז...
PC: "Sharon raised her hands and concentrated on the locked door, trying to pull it open!" GM: "The door catches on fire and room starts to fill with smoke."​

NacroMittler

New member
אין בעיה.

אני רק לא ממש מי נגד מי ומה זה מה? מי הדמות של דרגורן? מי הן שאר הדמויות? (אם בכל זאת אפשר להכניס דמות חדשה, עדיף.)

למעלה