דני לוי

Raanan *

New member
דני לוי

איזה בנאדם....בזה הרגע סיים ראיון ברדיו ירושלים. תוך כדי השמצות על גוטמן (הוא קוסם שהעלים את הפועל פתח תקווה ואת מאיר שמיר) הוא הודיע שהפועל פתח תקווה תמשיך במסורת שלה ולא תפטר מאמן לעולם. מה שאומר שהוא מחכה שאלי גוטמן יודיע על התפטרותו, כדי להימנע מלפטר אותו ולשלם פיצויים. בנוסף הוא הודיע שאיתן בדודיניוק ישמש כמנהל מקצועי בעונה הבאה, ובכך הוא בעצם שם סמכות מעל גוטמן ולחתום את זה הוא אמר שאלי גוטמן יכול להיות מאמן תחת פרדי דוד אם זה תלוי בו והוא יכול להיות אחראי על קונוסים באימון. הוא גם הוסיף שאם גוטמן יאמן התקציב יעמוד על שלושה מיליון שקל... איזה שכונה!

האמת!!! הוא אחלה גבר!!!!!

יצא לי לשבת איתו במזרחי העונה במשחק גביע הטוטו כשסגרו את המערבי בגלל גוטמן-הוא הסתחבק עם אוהדי בית"ר והיה ממש קטעים-עד שדוד עראק ... היה בקריז(באמת!!!!) והתחיל לבוא לידו ולצעוק ("מוחמד מת... היו יה") כאילו דני הוא מוחמד-הייתם צריכים לראות!!!!!!!!!!!!!!!!1 שוטרי מג"ב לקחו את דוד בסחיבה-כשהוא פולט מיטב קללות על המשטרה שצריכה להיות בעתיקה!!!!!!!!!! היה חוויה!!!! גם גסטרונומית-כ דוד הזיל ריר!!!!!!!!

ARIBBA ASHKENAZ

New member
הרי רק מגאוות הדרבי האינדיאני שלהם

הם לא מתאחדים עם הלוזונים מישהו צריך לכפות עליהם את האיחוד אבל נראה לי שאין בנמצא אחרי שראש-העיר הנבחר השתפן מלהתעסק עם טייקון חובק עולם כמר לוזון

תאמין לי -אני מת שהלוזונים יגיעו

לאירופה!!!! רק בשביל לראות את הנרקומן הרזה לוחץ ידים עם בעלי קבוצות מחו"ל.... זה תמונה היסטורית אני מוכן גם לתת את האחות הגדולה של הבדואי בשביל זה

למען האמת

אני בטוח שאיציק ואבי לוזון יסתדרו מצוין עם נשיא אתלטיקו מדריד, חזוס גיל.

ויקטור יונה 2

כל הכבוד שלא פיטרנו מאמן אף-פעם (למרות שכבר היתה לנו עונה עם 4 מאמנים שונים), אבל העונה הקרובה תהיה הרביעית ברציפות בה המאמן לא יהיה אותו מאמן שסיים את העונה שעברה. שימו לב שדני לוי ליכלך בצורה דומה על גיורא שפיגל, שאימן את הקבוצה עונה לפני שהוא צץ מעל פני השטח, תקף עיתונאים שטענו שניר לוין לא ימשיך עוד עונה, מה שאכן קרה בסופו של דבר, ודאג לספר 10 מחזורים לסיום העונה שעברה שאלי כהן לא ימשיך בקבוצה, מה שתרם להשגת 2 נקודות באותם 10 מחזורים. כרגע נראה שצפויה לנו עונה מגעילה במיוחד בכיכובם של עידן הילל, יוסי שבחון ומושיקו עובדיה, ואולי יהיה שווה לרדת ליגה כדי שהאנשים שמנהלים את הקבוצה ייעלמו מהאיזור. מצד שני, יונה וסאסי נשארו בהפועל י-ם גם בליגה השלישית, כך שלא כדאי לבנות על זה.

למעלה